Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

reference

Rick de Jong

Rick de Jong is erg tevreden, hier vindt u hun positieve referentie. Voor meer informatie over de mogelijkheden mag u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte spreker voor op uw bijeenkomst.

Lezing door: Rick de Jong

Rick de Jong heeft een sterke persoonlijke uitstraling als hij aan het woord is. De lezing wordt boeiend en met een sprankelende uitstraling gebracht.
Zijn contact met de aanwezigen is steeds aanwezig en zijn reacties op vragen/opmerkingen vanuit de zaal worden met een spontane en positieve reactie beantwoord. Kortom de lezing is inspirerend en vernieuwend
De tijd is voorbij gevlogen...

citaat: Ger Van Niftrik

Lezing door: Rick de Jong

“al heel lang keek ik uit naar een mogelijkheid om bij een lezing over geheugentechnieken aanwezig te zijn. Uiteraard door Rick de Jong; motiverend, inspirerend en gedreven….. Het serieuze met het leerzame verbinden, met grappige voorbeelden tussendoor. Het is meer dan de moeite waard.

citaat: Marion Groen

Lezing door: Rick de Jong

 Rick is een bevlogen trainer die de juiste snaar weet te raken. Zijn praktische voorbeelden en oefeningen werken verhelderend en uw vaste denkpatronen worden weer veerkrachtig en rekbaar.

citaat: Pieter Pijnenburg

Lezing door: Rick de Jong

 De lezing die ik van Rick de Jong heb gehad over het geheugen en het onthouden heeft mij een veel betere inzicht gegeven over hoe het menselijk brein werkt. Ook heb ik goede tips en trucs gekregen die ik in de dagelijks praktijk kan toepassen om onder andere namen te onthouden, mijn geheugen beter te trainen maar ook om effectiever notities te kunnen maken. Rick spreekt op een prettige en vrolijke manier wat de bijeenkomst zeker ten goede komt.

citaat: Damiaan van Vliet

Lezing door: Rick de Jong

Leerzame en waardevolle lezing, heeft me ontzettend geholpen met daadwerkelijk onthouden wat belangrijk is of het nu uit een artikel is of uit een gesprek wat je met iemand voert. En ik kan nu veel beter omgaan met multitask dilemma's in mijn dagelijkse leven, op het werk en ook thuis. Echt een aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen en structuur in z'n hoofd wil krijgen in plaats van chaos.

citaat: K. Coeleveld

Lezing door: Rick de Jong

 De lezing was leuk, inspirerend, enthousiasmerend en verbazingwekkend simpel om te volgen. Erg leuk om allerlei voorwerpen aan mezelf te koppelen en daardoor gemakkelijker informatie te onthouden. Ik zie uit naar een volgende mogelijkheid om naar Rick te luisteren.

citaat: Eleonora van Grinsven