Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

reference

Yvonne van Iersel

Yvonne van Iersel is erg tevreden, hier vindt u hun positieve referentie. Voor meer informatie over de mogelijkheden mag u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte spreker voor op uw bijeenkomst.

Lezing door: Yvonne van Iersel

Hoewel de groep divers was, van beginner tot gevorderd en niet iedereen meteen beeld had bij mindfullness werd iedereen op een prettige manier meegenomen in het verhaal en de oefeningen.

citaat: Annemarie Versteegen

Lezing door: Yvonne van Iersel

Zojuist een geweldige avond gehad met dank aan Yvonne van Iersel. Geweldig hoe duidelijk wordt uit gelegd dat gewoontes hardnekkig zijn en wat je er aan kan doen om van ongewenste gewoontes af te komen. Met een paar simpele oefeningetjes werd veel duidelijk. Yvonne bedankt! 


citaat: Salina van Gelder, Eigenaresse Curves Houten

Lezing door: Yvonne van Iersel

For a well-being month that we were organizing for university students from University College Utrecht, we asked Yvonne to give a workshop about stress and perfectionism. She did a wonderful job and gave a group of around 25 students an interactive and fun workshop in which several techniques were discussed to be more mindful. The fact that most of the attendees were not Dutch was not a problem as Yvonne spoke English very well. She created a lively and trusting atmosphere from the very beginning and we all enjoyed the workshop very much. Would definitely recommend!

citaat: Inge Corino, MindfulCo bestuur/Student University College Utrecht

Lezing door: Yvonne van Iersel

Middels deze mail wil ik je even berichten dat ik heel veel heb gehad aan je workshop bij de Vrijwilligers- en mantelzorgdag. Ik heb heel veel aan twee dingen die ter sprake kwamen: ten eerste het concentreren op je ademhaling, hoe die komt en gaat, in- en uitstroomt. Het werkt zo goed en snel om weer in het heden te komen!
Het tweede was dat je heel duidelijk maakte wat mindfullnes ook is: je leeft nu.... en nu..... en nu..... Dat laatste gebruik ik nu elke keer als ik merk dat de spanning erg groot wordt en ik erg in mijn hoofd blijf hangen, en dat gebeurt op het ogenblik vaak door een vol programma met veel onalledaagse gebeurtenissen. Het helpt me enorm om mezelf weer terug te vinden en rust en zachtheid van binnen te ervaren. Ik ben heel blij met deze aanwinsten en wil je daarvoor heel erg bedanken. Het voelt als een groot cadeau!
Veel succes met je trainingen en wellicht tot ziens!

citaat: Ingrid Meijer

Lezing door: Yvonne van Iersel

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de enorm leuke, open, inspirerende, ontspannen en ontspannende workshop gisteren. Ik denk dat het voor veel mensen een prima kennismaking met het concept mindfulness is geweest en eentje waarvan ze hopelijk de smaak te pakken hebben gekregen. En ik zelf heb ervan genoten.

citaat: Jacqueline, Operations Manager 

Lezing door: Yvonne van Iersel

De Mindfullnessworkshop heeft mij gebracht dat ik tijdens werken onder hoge werkdruk  juist tijd moet nemen om te ontspannen, ook al heb ik die tijd niet. Die paar momentjes van ontspanning die ik nu op een dag pak, zorgen ervoor dat ik me weer prettiger voel en daardoor beter met de werkdruk kan omgaan. Yvonne bedankt voor de fijne workshop

citaat: Greetje, Medewerker Rechtshulp

Lezing door: Yvonne van Iersel

Jongeren zijn, door een onzekere arbeidsmarkt en hoog opgeschroefde ambities, steeds vaker slachtoffer van stress en burn-out. Yvonne maakte dit op heldere wijze duidelijk aan een groep HBO-studenten: de stressvalkuilen liggen voor hen, aanstaande professionals, wagenwijd open. Yvonne onderstreepte in haar inleiding het belang van rust, pauzes en aandacht. Ze is een overtuigende en boeiende spreekster.

citaat: Paula Borsboom, hogeschooldocent

Lezing door: Yvonne van Iersel

Dank voor de fantastische workshop van dinsdag jl. We hebben vandaag een aantal minivakanties gehouden op de werkplek. Dat was echt leuk en erg nuttig!

citaat: Opleider lerarenopleiding, VU Amsterdam