Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

reference

Michelle van Stijn – Weight Watchers

Michelle van Stijn – Weight Watchers is erg tevreden, hier vindt u hun positieve referentie. Voor meer informatie over de mogelijkheden mag u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte spreker voor op uw bijeenkomst.

Michelle van Stijn

Lezing door: Michelle van Stijn

Michelle wist onze coaches te prikkelen... Klaar voor actie!!

citaat: Liesbeth Van Wezel
Michelle van Stijn

Lezing door: Michelle van Stijn

Met deze DiSC presentaties geeft Michelle op innemende en inspirerende manier inzicht in wat mensen beweegt in hun manier van doen en communiceren. Daarmee reikt zij deelnemers van presentaties een uitstekende “tool” aan om met meer inzicht toegevoegde waarde in hun werkzaamheden aan te brengen.

citaat: Kier Reitsma - Group020
Michelle van Stijn

Lezing door: Michelle van Stijn

De positieve, directe energie waar Michelle mee spreekt en handelt maakt dat je direct zin hebt om vanuit nieuw perspectief aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling, je team en sales! Ik raad iedereen aan om bij één van haar lezingen aanwezig te zijn of haar voor trainingen te vragen! Na deze 2 ½ uur heb je echt nieuwe inzichten en inspiratie over team effectiviteit en je sales aanpak!

citaat: Michel de Meijer - IJsselweide Gouda en Jurassic Golf Adventure Park Gouda
Michelle van Stijn

Lezing door: Michelle van Stijn

Een goede ondernemer investeert, vooral en vaak in machines en grondstoffen. Een betere ondernemer investeert vooral in mensen! In dit licht gezien, kan ik de dienstverlening van Michelle van harte aanbevelen.

citaat: Gregor Wijkamp - Van Stijn Rijnwoude BV
Michelle van Stijn

Lezing door: Michelle van Stijn

Ik heb veel geleerd en ben erg geïnspireerd geraakt door de gegeven training. Ze verricht echt maatwerk en denkt ook erg goed met mij mee. Heb er een hoop positieve energie van gekregen!

citaat: Dennis Sanders - Energie Positief