Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

De kracht van AI en neuromarkerting

Spreker Coen Olde Olthof

Coen Olde Olthof

Expert in AI & Neuromarketing

Tarieven en beschikbaarheid
Coen Olde Olthof

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Coen

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Hoe kan uw organisatie optimaal profiteren van de nieuwste inzichten in AI en neuromarketing? Spreker Coen Olde Olthof biedt unieke oplossingen voor bedrijven die hun marketingstrategieën willen verbeteren door middel van technologie en gedragswetenschap. Met een ongeëvenaarde passie voor technologie en menselijk gedrag, gecombineerd met baanbrekende prestaties op het gebied van AI en neuromarketing, biedt Coen waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in uw organisatie.

Een lezing van Coen Olde Olthof biedt:

  • Diepgaande inzichten in hoe AI en neuromarketing consumentengedrag beïnvloeden
  • Praktische strategieën om technologie en gedragswetenschap te integreren in marketing
  • Inspirerende voorbeelden en casestudies die direct toepasbaar zijn in uw organisatie

Over Coen Olde Olthof

Coen Olde Olthof combineert een diepgaande kennis van AI-technologie met een scherp inzicht in menselijke cognitie en onderbewust gedrag. Als oprichter van de innovatieve AI-platforms junbi.ai en expoze.io, en in samenwerking met giganten zoals Google en YouTube, heeft hij zichzelf gevestigd als een toonaangevende stem in zowel de zakelijke als de algemene publiekssector.

Met een achtergrond als voormalig CMO en ondernemer, brengt Coen een unieke combinatie van academische strengheid en praktische ervaring naar het podium. Zijn passie voor het delen van kennis heeft hem over de hele wereld gebracht, sprekend op prestigieuze conferenties en evenementen zoals TEDx, Google Cloud Summit, het Neuromarketing World Forum en YouTube Works. Hierdoor heeft hij bewezen diverse publieken te kunnen boeien en inspireren.

Coen heeft aanzienlijk bijgedragen aan zijn vakgebied door middel van zijn startups, waar hij de samenvloeiing van aandacht, machine learning en merken onderzoekt. Zijn TEDx-talk over neurowetenschappen en zijn actieve rol als voorzitter van de Behavioral Science Council benadrukken zijn toewijding aan het bevorderen van begrip in deze domeinen.

Door Coen Olde Olthof uit te nodigen voor uw volgende evenement, krijgt u niet alleen een spreker, maar ook een partner die u helpt navigeren door de complexiteit van menselijk gedrag en AI-technologie. Zijn dynamische presentaties, vol met real-life voorbeelden en casestudies, maken complexe concepten toegankelijk en boeiend voor alle publieken. Met Coen duikt u in een wereld waar technologie het menselijk brein ontmoet, wat eindeloze mogelijkheden voor innovatie en begrip creëert.

Boek nu een lezing van Coen Olde Olthof en ontdek hoe de combinatie van AI en neuromarketing uw bedrijf kan transformeren

Bekijk de lezingen van Coen Olde Olthof
Lezing van spreker Coen Olde Olthof

De kracht van neuromarketing: Hoe je het onderbewuste kunt aanspreken om effectieve marketing te creëren

In deze lezing onthult Coen Olde Olthof de fascinerende wereld van neuromarketing, waar hij dieper ingaat op de subtiele krachten die ons onderbewustzijn beïnvloeden. Hij laat zien hoe bedrijven deze inzichten kunnen gebruiken om krachtige marketingstrategieën te ontwikkelen die direct inspelen op de onbewuste verlangens en voorkeuren van consumenten. Door gebruik te maken van geavanceerde neurowetenschappelijke technieken, leert Coen zijn publiek hoe zij hun marketingcampagnes kunnen optimaliseren voor maximale impact.

Lezing van spreker Coen Olde Olthof

De wetenschap van overtuiging: Begrijpen hoe cognitieve vooroordelen ons besluitvormingsproces beïnvloeden

In deze lezing legt Coen Olde Olthof uit hoe cognitieve vooroordelen, zoals heuristieken en biases, ons dagelijks beslissingsproces beïnvloeden. Hij deelt zijn expertise over de psychologische mechanismen die ten grondslag liggen aan onze keuzes en laat zien hoe bedrijven deze kennis kunnen benutten om effectievere overtuigingsstrategieën te ontwikkelen.

Lezing van spreker Coen Olde Olthof

Cognitie en consumentengedrag: Hoe ons brein onze koopbeslissingen beïnvloedt

Spreker Coen Olde Olthof duikt in de complexe relatie tussen cognitieve processen en consumentengedrag. In deze lezing onderzoekt hij hoe onze hersenen informatie verwerken en welke rol dit speelt bij aankoopbeslissingen. Coen deelt zijn inzichten over de nieuwste wetenschappelijke bevindingen op het gebied van cognitieve psychologie en hun implicaties voor de marketingwereld. Deze lezing biedt waardevolle kennis voor bedrijven die willen begrijpen hoe ze hun producten en diensten beter kunnen afstemmen op de behoeften en gedragingen van consumenten.

Lezing van spreker Coen Olde Olthof

YouTube-advertentietesten en benchmarking: Hoe AI-gestuurde platforms kunnen helpen bij het verbeteren van uw advertentiestrategie

In deze lezing richt Coen Olde Olthof zich op de innovatieve toepassingen van AI in advertentietesten en benchmarking, specifiek binnen het platform van YouTube. Hij bespreekt hoe AI-gestuurde tools bedrijven kunnen helpen hun advertentiestrategieën te optimaliseren door nauwkeurige analyses en voorspellingen te bieden. Coen deelt praktische voorbeelden van hoe deze technologieën de effectiviteit van advertenties kunnen vergroten en marketingcampagnes succesvoller kunnen maken.

Lezing van spreker Coen Olde Olthof

De psychologie van triviale feiten: Hoe begrip van menselijk gedrag kan helpen ons leven te verbeteren

Deze lezing richt zich op de ogenschijnlijk onbelangrijke details in ons dagelijks leven en hoe deze diepgaande inzichten kunnen verschaffen in menselijk gedrag. Coen Olde Olthof legt uit hoe triviale feiten en kleine gedragsveranderingen grote invloed kunnen hebben op ons welzijn en onze besluitvorming. Door wetenschappelijke principes te combineren met praktische voorbeelden, laat Coen zien hoe we deze kennis kunnen toepassen om zowel ons persoonlijke leven als onze professionele prestaties te verbeteren.

Video van spreker Coen Olde Olthof

Neuroscience | Coen Olde Olthof | TEDxZoetermeer

Bekijk de lezingen van Coen Olde Olthof
Vrijblijvend informatie over Coen Olde Olthof

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Coen Olde Olthof geeft lezingen over de volgende onderwerpen