Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje scherpzinnig, zonder de inhoud uit het oog te verliezen

Dagvoorzitter Daan Nieber

Daan Nieber

Dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider

Tarieven en beschikbaarheid
Daan Nieber

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Daan

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Dagvoorzitter Daan Nieber is bekend van diverse TV-programma’s. Hij is als presentator en dagvoorzitter nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje scherpzinnig, maar wel zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Zijn stijl van presenteren en ook het leiden van bijeenkomsten kenmerkt zich door enthousiasme, een zeer gedegen voorbereiding, een duidelijk vooraf met de klant vastgesteld doel en – niet onbelangrijk – humor. Ook zware onderwerpen gaat hij niet uit de weg. Daan is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider.

Redenen om dagvoorzitter Daan Nieber te boeken

  • Nieuwsgierigheid is het allerbelangrijkste voor dagvoorzitter Daan Nieber om het verhaal achter mensen en actuele onderwerpen bloot te leggen.
  • En dat doet hij altijd met voldoende humor, want het leven is al zwaar genoeg.

Over dagvoorzitter Daan Nieber

Als presentator is Daan breed geïnteresseerd, hij weet overal wel iets vanaf. Dit heeft hij ook laten zien in De Slimste Mens, waar hij glansrijk de finale behaalde. Na Editie NL te hebben verlaten werd Daan één van de gezichten van de KRO-NCRV en toegevoegd aan het team van de Keuringsdienst van Waarde. In 2021 maakt Daan de overstap naar RTL, waar hij nu vaste presentator is bij RTL Boulevard.

Daan Nieber is al vanaf zijn studententijd bezig met presenteren en debatteren. Na zijn studie Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Maastricht te hebben afgerond werkte hij twee jaar bij een communicatie- en adviesbureau. Hij leidde daar debatten en maakte korte opdrachtfilms. Vervolgens werkte hij als presentator en programmamaker voor verschillende productiehuizen en omroepen.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale dagvoorzitters.

Bekijk de lezingen van Daan Nieber
Dagvoorzitter Daan Nieber

Dagvoorzitterschap

Daan is extreem breed geïnteresseerd en daardoor breed inzetbaar. Dankzij zijn journalistieke achtergrond is hij in staat een onderwerp zich snel eigen te maken en mensen direct aan te spreken op hun betrokkenheid dan wel verantwoordelijk ten opzichte van het thema of onderwerp. Zijn stijl van presenteren en ook het leiden van bijeenkomsten kenmerkt zich door enthousiasme, een zeer gedegen voorbereiding, een duidelijk vooraf met de klant vastgesteld doel en – niet onbelangrijk – humor. Want humor is het beste wapen om mensen bij de les te houden en standaard praatjes voor de bühne door te prikken.

Vrijblijvend informatie over Daan Nieber

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Daan Nieber geeft lezingen over de volgende onderwerpen