Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Met zijn aanstekelijke enthousiasme en energie weet Jan Versteegh velen te raken

Spreker Jan Versteegh

Jan Versteegh

Spreker, presentator en dagvoorzitter

Tarieven en beschikbaarheid
Jan Versteegh

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jan

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Jan Versteegh (Rotterdam, 31 december 1985) is presentator, programmamaker, columnist, podcasthost, en acteur. Om zijn droom op televisie waar te maken zei hij zijn baan als gymleraar op. Hij trok de stoute schoenen aan en solliciteerde bij PowNed, waar hij een kans kreeg in de vorm van een contract van 30 dagen. Na een deelname aan het populaire Expeditie Robinson, maakte hij de overstap naar BNNVARA, waar hij vijf jaar met veel plezier mooie, uiteenlopende programma’s heeft gepresenteerd. Onder andere 3 Op Reis, Jan vs Geraldine, Trippers en Jan de Belastingman. In 2015 wordt Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Jan is een echte spelletjes fanaat, hij speelt thuis altijd het zelfbedachte Scrummikub; een mix van Rummicub en Scrabble. En heeft met veel plezier meegedaan aan tv programma’s waar veel spelelementen in zitten. Zo zat hij in 2014 in de finale van De Slimste Mens en in 2018 was hij ‘de Mol’ in Wie Is De Mol. Een verborgen talent blijkt zingen te zijn. In 2016 deed hij namelijk ook mee aan het RTL programma, It Takes Two en won!

Redenen om spreker en dagvoorzitter Jan Versteegh te boeken

  • Naast dat Jan niet meer weg te denken is uit het Nederlandse medialandschap, is hij ook te boeken als dagvoorzitter.
  • Met zijn aanstekelijke enthousiasme en energie weet hij velen te raken.
  • Hij tilt het gesprek naar een hoger niveau en heeft een heel natuurlijke manier van presenteren.

Over spreker en dagvoorzitter Jan Versteegh

Ook bij zijn overstap naar Talpa Network kon hij zijn spelletjeshart ophalen. Hij blies het welbekende programma Lingo nieuw leven in en is daarmee vijf dagen in de week op televisie. Daarnaast heeft hij voor SBS6 de De Gordon tegen Dino- show en Echt Waar gemaakt. Eind 2020 is het nieuwe programma Klein Maar Fijn te zien op SBS, waar Jan op zoek gaat naar de beste miniatuurbouwer van Nederland, waar inmiddels het tweede seizoen ook al van is uitgezonden.

2021 was een vol televisiejaar, waarin hij verschillende programma’s presenteerde: ‘Iedereen is van de wereld’ met Teamcaptains Britt Dekker en Leo Alkemade, ‘De Dansmarathon’, ‘Missions Impossible’ en zijn eigen spelshow; De Laatste Vraag. In 2022 is Lingo terug van weggeweest. Daarnaast start hij een podcast met Rámon Verkoeijen over ‘de Beste Smaak van Nederland’ en acteert hij in twee films: de romcom ‘Hart op de Juiste Plek’ en ‘de Grote Sinterklaasfilm’.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Jan Versteegh
Spreker en Dagvoorzitter Jan Versteegh

Dagvoorzitter

Jan Versteegh staat geregeld op het podium om een evenement te hosten. Hij is als presentator en dagvoorzitter inhoudelijk, ad-rem en toegankelijk. Jan kan met elke vraag wegkomen door zijn sympathieke uitstraling. Door zijn ervaring kan hij diverse onderwerpen aansnijden, interviews afnemen en gesprekken begeleiden. Hij brengt sfeer, stelt een ieder op zijn gemak en zorgt ervoor dat alles er gemakkelijk en ontspannen uitziet.

Spreker en Dagvoorzitter Jan Versteegh

(Online) lezing

Jan zijn lezing kan over van alles gaan: ouder zijn, thuiswerken met kinderen, media, zijn werk en eigen ervaringen, het onderwijs. Humor is zijn kracht en zijn optredens zijn van hoge kwaliteit. Hij is stiekem nog steeds de kwajongen die iemand in de maling neemt, maar tegelijkertijd de familyman die ook bezorgd is in de huidige tijd. Aan alle onderwerpen geeft Jan zijn eigen draai en met een bak aan ervaring kan hij altijd mensen enthousiasmeren en inspireren.

Vrijblijvend informatie over Jan Versteegh

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Jan Versteegh geeft lezingen over de volgende onderwerpen