Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Nieuwe leermethoden zoals VR en AR, en door de implementatie van blended learning

Spreker Dimitri van Dillen

Dimitri van Dillen

Enthousiasmeur met groot hart voor het MBO.

Tarieven en beschikbaarheid
Dimitri van Dillen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Dimitri

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Als enthousiaste spreker, winnaar van de Leraar van het Jaar in 22/23 in het MBO en gedreven onderwijshervormer, combineert Dimitri van Dillen zijn passie voor innovatie met een diepgaande toewijding aan het inspireren van zowel studenten als docenten. Na het ervaren van een persoonlijke gezondheidscrisis in 2009, heeft hij zijn benadering van het leven en onderwijs radicaal veranderd door traditionele methoden te vervangen door technologieën zoals VR en AR, en door de implementatie van blended learning.

Redenen om een lezing van spreker Dimitri van Dillen te boeken

  • Spreker Dimitri van Dillen, een erkende “rebel” in het onderwijs en Leraar van het Jaar 22/23 in het MBO, deelt zijn inspirerende persoonlijke reis en zijn toewijding om studenten te motiveren en te inspireren tot een leven vol mogelijkheden, waardoor hij een frisse kijk biedt op onderwijs en motivatie opwekt bij het publiek.
  • Als BPV-begeleider en themacoördinator voor educatieve technologie integreert Dimitri geavanceerde technologieën zoals virtual reality en augmented reality in het onderwijs, waardoor hij een hedendaags, boeiend en effectief leerproces biedt dat aansluit bij de individuele behoeften van elke student, wat waardevolle inzichten biedt voor onderwijsinstellingen die streven naar innovatie.
  • In samenwerking met Lars Knol, een vooraanstaande expert op het gebied van onderwijs en technologie, biedt Dimitri van Dillen lezingen die niet alleen een blik werpen op de toekomst van onderwijs, maar ook direct toepasbare technieken om de manier waarop we leren en onderwijzen te transformeren, waardoor hij een waardevolle bron van kennis is voor organisaties die streven naar vooruitgang in het onderwijslandschap.

Over spreker Dimitri van Dillen

Met zijn achtergrond in educatieve technologie en als medeoprichter van onderwijs-op-afstand.nl, streeft spreker Dimitri van Dillen ernaar om onderwijs te creëren dat naadloos aansluit bij de behoeften van studenten. Zijn werk is gekenmerkt door creativiteit, krachtige en doelgerichte communicatie, en een resultaatgerichte, oplossingsgerichte aanpak, altijd met een enthousiaste en teamgerichte houding.

Bekijk de lezingen van Dimitri van Dillen
Lezing van spreker Dimitri van Dillen

Kleur af en toe eens buiten de lijntjes

Dimitri neemt jullie mee op reis met waarom hij docent is geworden en hoe hij probeert aan te sluiten bij de belevingswereld van de studenten. Als erkend “rebel” in het onderwijsveld en Leraar van het Jaar 22/23 in het MBO, zet ik me in om studenten te motiveren en te inspireren tot een leven vol mogelijkheden. Mijn passie ligt in het onderwijzen en het geven van workshops, waarbij ik vaak traditionele methodes terzijde schuif ten gunste van innovatie. Mijn werk als BPV-begeleider en themacoördinator voor educatieve technologie is gericht op het integreren van geavanceerde technologieën zoals virtual reality en augmented reality in het onderwijs, met als doel een hedendaags, boeiend en effectief leerproces te bieden dat aansluit bij de individuele behoeften van elke student.

Mijn naam is Dimitri van Dillen, geboren op 24 januari 1981 en woonachtig in Hengelo. Mijn leven nam een onverwachte wending in september 2009, toen ik met de harde realiteit werd geconfronteerd dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is. Deze persoonlijke crisis, veroorzaakt door de ontdekking van kanker, zette mij aan het denken over wat werkelijk belangrijk is in het leven. Geïnspireerd door de film “The Bucketlist”, heb ik mijn eigen lijst met levensdoelen samengesteld en ben ik toegewijd om een feest te maken van mijn leven!

Lezing van spreker Dimitri van Dillen

De Toekomst van Onderwijs: Digitale didactiek en AI in de praktijk

Ontdek de kracht van digitale didactiek en de rol van kunstmatige intelligentie (AI) in het onderwijs tijdens deze dynamische lezing. We onthullen hoe gepersonaliseerde, direct toepasbare leerervaringen niet alleen de betrokkenheid en digitale geletterdheid van studenten kunnen vergroten, maar ook het onderwijspersoneel (zowel ondersteunend als onderwijzend) inspireren om innovatieve AI-hulpmiddelen te integreren in de werkzaamheden. Deze sessie, volledig afgestemd op de specifieke behoeften en beginsituatie van uw team, biedt praktische inzichten in het gebruik van technologieën om leer- en werkomgevingen te verrijken en te transformeren.

Deze inspirerende lezing, te boeken als zowel enkel als duo-lezing/workshop met Lars Knol en Dimitri van Dillen, beide vooraanstaande experts van Onderwijs-op-afstand.nl, belooft niet alleen een blik op de toekomst van onderwijs maar biedt ook direct toepasbare technieken om de manier waarop we leren en onderwijzen te transformeren, in lijn met de behoeften van onze toekomstige generaties.

Vanuit de passie voor het toepassen van educatieve technologie en AI in het onderwijs, delen Lars en Dimitri niet alleen waardevolle strategieën voor de effectieve integratie ervan in leerprocessen, maar ook tips en tricks op de website onderwijs-op-afstand.nl. Met een krachtige visie die benadrukt dat we onze leerlingen opleiden voor de vaardigheden en kennis die ze zowel nu als in de toekomst nodig hebben, benadrukken we het belang van het reeds in de onderwijsomgeving introduceren van nieuwe technologieën.

Video van spreker Dimitri van Dillen

Dimitri van Dillen | Top 3 Leraar van het jaar

Bekijk de lezingen van Dimitri van Dillen
Vrijblijvend informatie over Dimitri van Dillen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Dimitri van Dillen geeft lezingen over de volgende onderwerpen