Loading content ...

kristel-groenenboom

Kristel Groenenboom

"Is meneer Kristel er ook?"

Kristel Groenenboom is directeur en eigenaar van het gelijknamige containerbedrijf. Als jonge vrouwelijke ondernemer heeft Kristel het familiebedrijf over kunnen nemen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen jaren werd spreker Kristel Groenenboom uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw én internationaal onderneemster van het jaar. Ze stond op lijstjes van succesvolle ondernemers van onder meer Sprout, het Financieele Dagblad en The Next Women. Ze is columnist, spreker en auteur van ‘mag ik meneer Kristel even spreken’.

Op 23 jarige leeftijd nam Kristel Groenenboom het familiebedrijf van haar vader over. Inmiddels geeft Kristel leiding aan 30 medewerkers en boekte een omzet van 4 miljoen euro.

Hoe houd je je als jonge vrouw staande in de vaak harde ondernemerswereld? Als jonge, vrouwelijke directeur van een succesvol internationaal bedrijf heeft spreker Kristel Groenenboom best met een aantal vooroordelen te maken gehad. Klanten of leveranciers, die dan dingen vragen als: ‘Is meneer Kristel er ook?’ Kristel besloot er een boek over te schrijven. Het boek gaat niet alleen over haar ervaringen als vrouwelijke directeur, maar voornamelijk over haar ervaringen als jonge ondernemer.

  Lezingen van spreker Kristel Groenenboom

  • Help, mijn team is dubbel zo oud als ik!

   Kristel Groenenboom is opgegroeid met het familiebedrijf. Al op jonge leeftijd kreeg ze de kans het bedrijf van haar vader over te nemen. Een enorme uitdaging! In deze sessie geeft Kristel tips and tricks voor jonge leidinggevende.

  • Familiebedrijven : overnames en bedrijfsopvolging

   Kristel groeide op met het familiebedrijf. Wat heeft de overname voor haar familie betekend? en wat maakt werken in een familiebedrijf zo ontzettend mooi? In deze vlotte lezing vertelt spreker Kristel Groenenboom er over.

  • (Vrouwelijk) ondernemerschap

   Waar loop je tegenaan als vrouwelijke ondernemer? “Als vrouw moet je je veel meer bewijzen” Kristel heeft met veel vooroordelen te maken gehad. Hoe ga je hier het beste mee om? In een lezing vol met humor en herkenbare situaties vertelt Kristel over vrouwelijk ondernemerschap.

Kristel Groenenboom geeft lezingen over de volgende onderwerpen: