Loading content ...

Michelle van Stijn

Michelle van Stijn

Communicatie, sales & marketing

Succesvoller zijn met jezelf of als organisatie of met uw bedrijf? Michelle van Stijn weet wat mensen nodig hebben om zich te ontwikkelen. Zo laat ze medewerkers met creativiteit en inventiviteit meebewegen met de veranderingen in uw organisatie. Personeel dat zich optimaal inzet, bepaalt immers het succes van uw onderneming. Michelle heeft veel ervaring in sales marketing en coaching, en brengt haar kennis over met enorme positieve energie!

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wilt u dat afdelingen beter met elkaar communiceren en samenwerken? Wilt u dat uw organisatie en mensen meer inzicht in zichzelf krijgen en van daaruit meer persoonlijk success creëren? Of wilt u ondernemers constructiever gedrag en meer uit hun week laten halen waardoor ze sneller groeien?

Meer dan 25 jaar heeft Michelle bij grote en middelgrote organisaties gewerkt. Van jongs af aan heeft ze alle lagen binnen organisaties doorlopen tot en met directie functies aan toe. Opgegroeid in de automotive industrie stond ze qua auto kennis achter op haar collega’s maar was vele malen succesvoller in alle deals die ze sloot. En ook intern wist zij organisaties om te buigen wat enorme groei en winst opleverden. Waarom kwam dat? Omdat Michelle haar communcatie en samenwerkingen anders deed dan de rest.

Eind 2014 is Michelle als ondernemer zelfstandig doorgegaan om haar missie te vervullen namelijk alle grote bedrijven en MKB bedrijven meer success te gunnen en te geven middels te werken met een goede zakelijke strategie en een goed persoonlijk plan waar je energie van krijgt. Zoals Michelle regelmatig zegt: “Grote en hoge resultaten kun je vooral halen wanneer mensen in hun krachten zitten en zich prettig voelen. Successen worden gecreeerd door het gedrag van mensen”. Michelle houdt van ambitiueze doelstellingen zakelijk maar zet de mens voorop. Omdat zij iedereen success gunt, prettige samenwerkingen en een hoog resultaat is zij dagelijks actief met het trainen van bedrijven, management, sales en teams middels DiSC en NLP trainingen op maat. En omdat zij grote bewondering heeft voor iedereen die van een plan een goed lopend bedrijf wil maken, heeft zij een speciale MKB training gemaakt gebasseerd op haar ebook “50 tinten Goud – tips voor ondernemerssucces”.

In de afgelopen 3 jaar heeft zij inmiddels meer dan 500 bedrijven geadviseerd, getraind en gecoacht zowel in Nederland als internationaal. Michelle is naast energiek en altijd positief bekend om dat ze iedereen ondernemend krijgt zowel in een werknemers functie als ondernemers. Zij weet lastige zaken, klein en simpel te maken. Ondernemers die focus kwijt zijn, weet zij als geen ander terug te krijgen in structuur en te laten werken met een efficient plan.

   

  • Persoonlijke en professionele effectiviteit

  • Ondernemen met een plan (ondernemersstrategie)

  • Gedrag & houding

  • DISC instrument

  • Communicatie met project management

  • Team ontwikkeling en teambuilding (middels DISC)

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...