Loading content ...

Michelle van Stijn

Michelle van Stijn

DiSC en NLP spreker

Succesvoller zijn met jezelf, als organisatie of met uw bedrijf? Ondernemer en spreker Michelle van Stijn weet wat mensen nodig hebben om zich te ontwikkelen en meer succes te creëren. Zo laat ze medewerkers met creativiteit en inventiviteit meebewegen met de veranderingen in uw organisatie. Personeel dat zich optimaal inzet, teams en afdelingen die efficiënt met elkaar samenwerken bepaalt immers het succes van uw onderneming. Michelle van Stijn heeft veel ervaring in sales marketing training en coaching, en brengt haar kennis over met enorme positieve energie!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u dat afdelingen beter met elkaar communiceren en samenwerken? Wilt u dat uw organisatie en mensen meer inzicht in zichzelf krijgen en van daaruit meer persoonlijk success creëren? Of wilt u ondernemers constructiever gedrag en meer uit hun week laten halen waardoor ze sneller groeien?

Als DiSC en NLP spreker inspireert Michelle leiders, bedrijven, salesafdelingen, topsporters, netwerken, zorg- en gemeente-instellingen om vanuit zichzelf anderen bewuster te leren kennen, communicatie, gedrag en bedrijfsvoering te veranderen en te vereenvoudigen en om op een plezierige manier hun boodschap en doelen te bereiken.

“spreker Michelle van Stijn; Verfrissende, Energieke spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, effectieve communicatie & gedrag en mindset”

In de afgelopen 3 jaar heeft zij inmiddels meer dan 500 bedrijven geadviseerd, getraind en gecoacht zowel in Nederland als internationaal. Michelle is naast energiek en altijd positief bekend om dat ze iedereen ondernemend krijgt zowel in een werknemers functie als ondernemers. Zij weet lastige zaken, klein en simpel te maken. Ondernemers die focus kwijt zijn, weet zij als geen ander terug te krijgen in structuur en te laten werken met een efficiënt plan.

  Spreker Michelle van Stijn

  Leer jezelf bewust beter kennen en anderen beter begrijpen met DiSC en NLP

  • Waarom krijgen sommige mensen alles zo makkelijk met hun gedrag en communicatie voor elkaar? Waarom irriteer je je soms zo aan je tegenpool met communicatie en gedrag? Hoe kun je op een makkelijkere manier jouw plannen en ideeën ‘verkocht’ krijgen? Of samenwerkingen verbeteren? Hoe kun je als leider je plannen met succes bij al je teams krijgen? Hoe zorg je ervoor dat je als team effectief gaat communiceren en samenwerken zodat organisatiedoelen op een prettige wijze worden bereikt?
  • Hoe zorg je ervoor dat je sales beter contact krijgt met klanten en weet wat deze klanten belangrijk vinden? Als DiSC en NLP trainer en coach weet spreker Michelle van Stijn jou op een duidelijke, humoristische en ook confronterende manier te inspireren. Want, alles begint en eindigt bij jezelf.

  Waarom boek je Michelle als spreker?

  • Met inspirerende verhalen en een flinke dosis kennis, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring op verschillende lagen van het bedrijfsleven, zorgt Michelle voor nieuwe (communicatie en samenwerkings) energie en motivatie voor directie, management, teams, sales. Wat kan Michelle als DiSC en NLP spreker voor jou doen? Na jaren als manager en directeur verschillende grote teams te hebben aangestuurd en allerlei organisatie- en salesdoelstellingen te hebben behaald met al haar teams is Michelle specialist geworden in mensen in hun krachten te zetten zodat (bedrijfs- en organisatie-) doelen gehaald worden. Dat doet zij door middel van de strategie jezelf beter leren kennen (DiSC) en bewuster je doelen halen (NLP).
  • Michelle is ervan overtuigd dat bewust nieuw gedrag naar nieuwe uitkomsten leidt. Naast het opzetten en aansturen van bedrijven heeft zij een aantal grote verandertrajecten moeten doorvoeren tijdens de recessie. Door consequent vanuit NLP en DiSC te handelen, zijn al deze trajecten voor alle mensen op een  positieve wijze verlopen.

  Over DiSC

  • Ontdek uzelf en anderen met DiSC. Al meer dan 30 jaar gebruiken miljoenen mensen de DiSC profielen en instrumenten om meer over zichzelf en anderen te leren. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.
  • DiSC kan leidinggevenden en medewerkers helpen om hun eigen gedrag beter te begrijpen, te leren hoe en wanneer gedrag aan te passen, hun communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen, individuele en teamprestaties te verbeteren en conflicten te verminderen. Het helpt directie, managers, verkopers om de behoeften, prioriteiten en drijfveren van anderen te begrijpen en zo effectiever te zijn in hun leidinggeven, sales, ontwikkelen, onderhandelen en verkopen.
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Michelle van Stijn geeft lezingen over de volgende onderwerpen: