Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Medewerkers met creativiteit en inventiviteit mee laten bewegen met de veranderingen in uw organisatie

Michelle van Stijn

Michelle van Stijn

DiSC en NLP spreker

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

Met deze DiSC presentaties geeft Michelle op innemende en inspirerende manier inzicht in wat mensen beweegt in hun manier van doen en communiceren. Daarmee reikt zij deelnemers van presentaties een uitstekende “tool” aan om met meer inzicht toegevoegde waarde in hun werkzaamheden aan te brengen.

Kier Reitsma - Group020 Bekijk alle referenties

Redenen om spreker Michelle van Stijn te boeken:

  • Michelle combineert praktische tools met theorie en maakt het direct toepasbaar voor jouw organisatie
  • Een lezing van Michelle is een waardevolle bijdrage voor jouw organisatie
  • De lezingen van Michelle zijn inspirerend en uitdagend
Michelle van Stijn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Michelle

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Interviews icon

Artikelen

Tarieven en beschikbaarheid

Medewerkers met creativiteit en inventiviteit mee laten bewegen met de veranderingen in uw organisatie

Succesvoller zijn met jezelf, als organisatie of met uw bedrijf? Ondernemer en spreker Michelle van Stijn weet wat mensen nodig hebben om zich te ontwikkelen en meer succes te creëren. Zo laat ze medewerkers met creativiteit en inventiviteit meebewegen met de veranderingen in uw organisatie. Personeel dat zich optimaal inzet, teams en afdelingen die efficiënt met elkaar samenwerken bepaalt immers het succes van uw onderneming. Michelle van Stijn heeft veel ervaring in sales marketing training en coaching, en brengt haar kennis over met enorme positieve energie!

Wilt u dat afdelingen beter met elkaar communiceren en samenwerken? Wilt u dat uw organisatie en mensen meer inzicht in zichzelf krijgen en van daaruit meer persoonlijk succes creëren? Of wilt u ondernemers constructiever gedrag en meer uit hun week laten halen waardoor ze sneller groeien?

Redenen om spreker Michelle van Stijn te boeken:

  • Michelle combineert praktische tools met theorie en maakt het direct toepasbaar voor jouw organisatie
  • Een lezing van Michelle is een waardevolle bijdrage voor jouw organisatie
  • De lezingen van Michelle zijn inspirerend en uitdagend

Als DiSC en NLP spreker inspireert Michelle leiders, bedrijven, salesafdelingen, topsporters, netwerken, zorg- en gemeente-instellingen om vanuit zichzelf anderen bewuster te leren kennen, communicatie, gedrag en bedrijfsvoering te veranderen en te vereenvoudigen en om op een plezierige manier hun boodschap en doelen te bereiken.

“spreker Michelle van Stijn; Verfrissende, Energieke spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, effectieve communicatie & gedrag en mindset”

In de afgelopen 3 jaar heeft zij inmiddels meer dan 500 bedrijven geadviseerd, getraind en gecoacht zowel in Nederland als internationaal. Michelle is naast energiek en altijd positief bekend om dat ze iedereen ondernemend krijgt zowel in een werknemers functie als ondernemers. Zij weet lastige zaken, klein en simpel te maken. Ondernemers die focus kwijt zijn, weet zij als geen ander terug te krijgen in structuur en te laten werken met een efficiënt plan.

Bekijk de lezingen van Michelle van Stijn
Lezing van spreker Michelle van Stijn

Leer jezelf bewust beter kennen en anderen beter begrijpen met DiSC en NLP

Waarom krijgen sommige mensen alles zo makkelijk met hun gedrag en communicatie voor elkaar? Waarom irriteer je je soms zo aan je tegenpool met communicatie en gedrag? Hoe kun je op een makkelijkere manier jouw plannen en ideeën ‘verkocht’ krijgen? Of samenwerkingen verbeteren? Hoe kun je als leider je plannen met succes bij al je teams krijgen? Hoe zorg je ervoor dat je als team effectief gaat communiceren en samenwerken zodat organisatiedoelen op een prettige wijze worden bereikt?

Hoe zorg je ervoor dat je sales beter contact krijgt met klanten en weet wat deze klanten belangrijk vinden? Als DiSC en NLP trainer en coach weet spreker Michelle van Stijn jou op een duidelijke, humoristische en ook confronterende manier te inspireren. Want, alles begint en eindigt bij jezelf.

Lezing van spreker Michelle van Stijn

Over DiSC

Ontdek uzelf en anderen met DiSC. Al meer dan 30 jaar gebruiken miljoenen mensen de DiSC profielen en instrumenten om meer over zichzelf en anderen te leren. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.

DiSC kan leidinggevenden en medewerkers helpen om hun eigen gedrag beter te begrijpen, te leren hoe en wanneer gedrag aan te passen, hun communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen, individuele en teamprestaties te verbeteren en conflicten te verminderen. Het helpt directie, managers, verkopers om de behoeften, prioriteiten en drijfveren van anderen te begrijpen en zo effectiever te zijn in hun leidinggeven, sales, ontwikkelen, onderhandelen en verkopen.

Lezing van spreker Michelle van Stijn

Waarom boek je Michelle als spreker?

Met inspirerende verhalen en een flinke dosis kennis, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring op verschillende lagen van het bedrijfsleven, zorgt Michelle voor nieuwe (communicatie en samenwerkings) energie en motivatie voor directie, management, teams, sales. Wat kan Michelle als DiSC en NLP spreker voor jou doen? Na jaren als manager en directeur verschillende grote teams te hebben aangestuurd en allerlei organisatie- en salesdoelstellingen te hebben behaald met al haar teams is Michelle specialist geworden in mensen in hun krachten te zetten zodat (bedrijfs- en organisatie-) doelen gehaald worden. Dat doet zij door middel van de strategie jezelf beter leren kennen (DiSC) en bewuster je doelen halen (NLP).

Michelle is ervan overtuigd dat bewust nieuw gedrag naar nieuwe uitkomsten leidt. Naast het opzetten en aansturen van bedrijven heeft zij een aantal grote verandertrajecten moeten doorvoeren tijdens de recessie. Door consequent vanuit NLP en DiSC te handelen, zijn al deze trajecten voor alle mensen op een  positieve wijze verlopen.

Referenties

Michelle wist onze coaches te prikkelen... Klaar voor actie!!

Liesbeth Van Wezel

Met deze DiSC presentaties geeft Michelle op innemende en inspirerende manier inzicht in wat mensen beweegt in hun manier van doen en communiceren. Daarmee reikt zij deelnemers van presentaties een uitstekende “tool” aan om met meer inzicht toegevoegde waarde in hun werkzaamheden aan te brengen.

Kier Reitsma - Group020

De positieve, directe energie waar Michelle mee spreekt en handelt maakt dat je direct zin hebt om vanuit nieuw perspectief aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling, je team en sales! Ik raad iedereen aan om bij één van haar lezingen aanwezig te zijn of haar voor trainingen te vragen! Na deze 2 ½ uur heb je echt nieuwe inzichten en inspiratie over team effectiviteit en je sales aanpak!

Michel de Meijer - IJsselweide Gouda en Jurassic Golf Adventure Park Gouda

Een goede ondernemer investeert, vooral en vaak in machines en grondstoffen. Een betere ondernemer investeert vooral in mensen! In dit licht gezien, kan ik de dienstverlening van Michelle van harte aanbevelen.

Gregor Wijkamp - Van Stijn Rijnwoude BV

Ik heb veel geleerd en ben erg geïnspireerd geraakt door de gegeven training. Ze verricht echt maatwerk en denkt ook erg goed met mij mee. Heb er een hoop positieve energie van gekregen!

Dennis Sanders - Energie Positief

19.08.2018

85% van je financiële succes is te danken aan je persoonlijkheid!

Jouw persoonlijkheid en je communicatie is jouw grootste vermogen! 85% van je financiële succes is te danken aan je persoonlijkheid en het vermogen om te communiceren, te onderhandelen en leiding te geven. Schokkend genoeg is slechts 15% te wijten aan technische kennis.

Jouw persoonlijkheid en je communicatie is jouw grootste vermogen!

85% van je financiële succes is te danken aan je persoonlijkheid en het vermogen om te communiceren, te onderhandelen en leiding te geven. Schokkend genoeg is slechts 15% te wijten aan technische kennis.

Onderzoek bewijst het!

Dit is wat Carnegie Institute of Technology al jaren geleden heeft onderzocht. Zo blijkt dat 85% van jouw financiële succes te danken is aan vaardigheden in ‘menselijk gedrag’, jouw persoonlijkheid en jouw vermogen om te communiceren, te onderhandelen en leiding te geven. Schokkend, slechts 15% is te wijten aan technische kennis. Bovendien ontdekte de Nobelprijswinnaar de Israëlisch-Amerikaanse psycholoog, Daniel Kahneman, dat mensen liever zaken doen met een persoon die ze leuk vinden en vertrouwen dan iemand die ze niet kennen, zelfs als de sympathieke persoon een product of dienst van een lagere kwaliteit aanbiedt tegen een hogere prijs.

De praktijk laat zien dat persoonlijke ontwikkeling loont

Dus, deze wijsheid heb ik niet van mezelf alleen het onderbouwt wel wat ik al jaren zie bij mensen die tijd en geld in zichzelf investeren, in hun persoonlijkheid en communicatie. Of het nu gaat om directeuren, managers, mensen in sales of teams in onderlinge samenwerking. Daar waar aandacht wordt gegeven aan het persoonlijk ontwikkelen van iemands gedrag & communicatie (zowel krachten als valkuilen), bewustwording en wat de voorkeuren van andere mensen met hun gedrag en communicatie zijn, zie je dat resultaten versneld groeien en optimaliseren.

Nee, dit geldt niet alleen voor mensen die met sales te maken hebben

Wanneer we over doelen of resultaten bij bedrijven spreken, neigt dat de ontwikkel focus vooral naar de sales afdeling of naar mensen die iets met verkopen te maken hebben (adviseren), als eerste getraind moeten worden. In mijn beleving is dat niet zo! Iedere afdeling in een organisatie of het nu debiteuren, crediteuren, marketing, operationele afdelingen zijn, iedereen die zich meer bewust is van zijn of haar gedrag & communicatie, evenals dat van je eigen team en de andere afdelingen binnen de organisatie kan dus bijdrage leveren aan efficiëntere communicatie en samenwerking. Oftewel, als je aandacht aan de ontwikkeling geeft van je gehele organisatie zal je zien dat alle processen beter zullen ontwikkelen en daarmee de algehele bedrijfsresultaten stevig zullen groeien!

Dus het betreft niet alleen financieel succes echter vooral persoonlijk succes

Carnegie Institute heeft het onderzoek ooit gedaan op werkelijke cijfers en resultaten. Ik begrijp als geen ander dat het bedrijfs en-of omzet resultaat en succes natuurlijk heel belangrijk zijn maar als mensen – mens, trainer en coach geniet ik vooral van wat bewustwording en persoonlijke proces met mensen zelf doet. Bijvoorbeeld als het plezier op de werkvloer tussen mensen en teams beter verloopt door efficiënter gedrag en communicatie. Ik geniet van succes verhalen van salesmensen die door een training ineens een vernieuwde band met hun klanten hebben doordat ze communicatie met vragen en horen vernieuwd hebben of van managers die ineens een betere samenwerkingsband met hun teams hebben.

Persoonlijk succes voor mij belangrijker dan financieel succes

Eigenlijk is voor mij die laatste alinea veel belangrijker als resultaat en mag voor mij het woord “financieel” tussen haakjes staan uit het onderzoek van Carnegie Institute oftewel “85% van je (financiële) succes is te danken aan je persoonlijkheid en het vermogen om te communiceren, te onderhandelen en leiding te geven”.

Bekijk de lezingen van Michelle van Stijn
Vrijblijvend informatie over Michelle van Stijn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Michelle van Stijn
Michelle van Stijn

5 van de 5 sterren

Met deze DiSC presentaties geeft Michelle op innemende en inspirerende manier inzicht in wat mensen beweegt in hun manier van doen en communiceren. Daarmee reikt zij deelnemers van presentaties een uitstekende “tool” aan om met meer inzicht toegevoegde waarde in hun werkzaamheden aan te brengen.

Kier Reitsma - Group020 Bekijk alle referenties

Michelle van Stijn geeft lezingen over de volgende onderwerpen