Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
lars-duursma

Lars Duursma

Storytelling & Framing

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Lars Duursma

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Lars

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Het veranderverhaal van de organisatie opbouwen? Praktische tips over hoe je een prikkelend verhaal neer kan zetten? Hoe overtuig je mensen? Spreker Lars Duursma gaat samen met zijn publiek aan de slag en laat zien hoe je meer voor elkaar krijgt met de juiste woorden. Een inspirerende bijeenkomst waar interactie met het publiek voorop staat. Met als absolute climax: deelnemers uit het publiek die trots een deel van het verhaal vertellen.

Met prikkelende verhalen en aanstekelijk enthousiasme zorgt hij ervoor dat iedereen van de eerste tot de laatste seconde op het puntje van z’n stoel zit. En minstens zo belangrijk: Lars Duursma inspireert mensen in de zaal om zélf met de belangrijkste lessen aan de slag te gaan. Of Lars nu spreekt op een internationaal congres of prestigieus symposium, steevast wordt hij in de evaluaties gekozen tot beste spreker.

Als voormalig wereldkampioen debatteren weet Lars Duursma als geen ander hoe je een publiek boeit en in beweging krijgt. Vanaf 2003 reisde Lars Duursma vijf jaar lang over de gehele wereld om het bij internationale kampioenschappen op te nemen tegen de beste debaters ter wereld, van Oxford en Berlijn tot Vancouver en Singapore. Hij won tweemaal het Europees Kampioenschap debatteren en werd in 2006 zelfs wereldkampioen debatteren.  Hij traint politici en CEO’s door heel Europa en voerde bij Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008 en 2012 campagne voor Barack Obama.

Elsevier riep Lars Duursma uit tot één van de 50 grootste talenten van Nederland. Door het St. Gallen Symposium werd hij geprezen als Leader of Tomorrow. En de Erasmus Universiteit, waar hij tegenwoordig gastdocent is, kende Lars de bijzondere De Civilitate onderscheiding toe voor buitengewone prestaties op het gebied van debat.

Bekijk de lezingen van Lars Duursma

  • Overtuigingskracht

  • Dagvoorzitter

  • Debatteren

  • Framing

  • Storytelling

Vrijblijvend informatie over Lars Duursma

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lars Duursma geeft lezingen over de volgende onderwerpen