Loading content ...

lars-duursma

Lars Duursma

Storytelling & Framing

Lars Duursma is expert op het gebied van framing, storytelling en overtuigingskracht. Hij is internationaal topspreker en oprichter van trainingsbureau Debatrix, dat Europese leiders begeleidt bij cruciale optredens. Met Lars Duursma als spreker bent u verzekerd van energie, humor en inspiratie.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het veranderverhaal van de organisatie opbouwen? Praktische tips over hoe je een prikkelend verhaal neer kan zetten? Hoe overtuig je mensen? Spreker Lars Duursma gaat samen met zijn publiek aan de slag en laat zien hoe je meer voor elkaar krijgt met de juiste woorden. Een inspirerende bijeenkomst waar interactie met het publiek voorop staat. Met als absolute climax: deelnemers uit het publiek die trots een deel van het verhaal vertellen.

Met prikkelende verhalen en aanstekelijk enthousiasme zorgt hij ervoor dat iedereen van de eerste tot de laatste seconde op het puntje van z’n stoel zit. En minstens zo belangrijk: Lars Duursma inspireert mensen in de zaal om zélf met de belangrijkste lessen aan de slag te gaan. Of Lars nu spreekt op een internationaal congres of prestigieus symposium, steevast wordt hij in de evaluaties gekozen tot beste spreker.

Als voormalig wereldkampioen debatteren weet Lars Duursma als geen ander hoe je een publiek boeit en in beweging krijgt. Vanaf 2003 reisde Lars Duursma vijf jaar lang over de gehele wereld om het bij internationale kampioenschappen op te nemen tegen de beste debaters ter wereld, van Oxford en Berlijn tot Vancouver en Singapore. Hij won tweemaal het Europees Kampioenschap debatteren en werd in 2006 zelfs wereldkampioen debatteren.  Hij traint politici en CEO’s door heel Europa en voerde bij Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008 en 2012 campagne voor Barack Obama.

Elsevier riep Lars Duursma uit tot één van de 50 grootste talenten van Nederland. Door het St. Gallen Symposium werd hij geprezen als Leader of Tomorrow. En de Erasmus Universiteit, waar hij tegenwoordig gastdocent is, kende Lars de bijzondere De Civilitate onderscheiding toe voor buitengewone prestaties op het gebied van debat.

  • Overtuigingskracht

  • Dagvoorzitter

  • Debatteren

  • Framing

  • Storytelling

Gerelateerde sprekers

Lars Duursma geeft lezingen over de volgende onderwerpen: