Loading content ...

Willem van Boekel

Willem van Boekel

Mindset & Gedrag

Spreker Willem van Boekel maakt van uw bijeenkomst een inhoudelijk feestje. Met zijn theatrale achtergrond creëert hij interactie, verbinding en hilariteit in het gezelschap. Thema’s waar hij het graag over heeft zijn teambuilding, samenwerken, verbinding, mindset en gedrag.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

“Het is mijn missie mensen te inspireren om te groeien naar een open en vrije vorm van communicatie, zodat ze maximaal kunnen gaan presteren. Het is daarbij essentieel om het denken te vernieuwen en het gedrag te veranderen.” 

Spreker Willem van Boekel stond ruim 1100 keer voor een groep; o.a. als spreker bij Ja-maar en Omdenken. Of hij nu als spreker, dagvoorzitter of presentator wordt ingezet; zijn brede ervaring maakt dat hij de taal spreekt van elk niveau.

Willem bouwt in zijn activiteiten voort op diverse opleidingen en werkervaringen. Van 2006 tot 2015 presenteerde hij, voor groepen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, ‘De Grote Ja-maar Omdenk Show’. Meer dan negenhonderd keer trad hij op met dit programma, met het doel mensen door middel van humor en hilariteit ertoe te bewegen hun ja-maar-instelling los te laten, in ruil voor een meer volwassen en positievere levensvisie.

De kiem voor zijn carrière werd gelegd in zijn opleiding tot zelfstandig theatermaker aan de Amsterdamse Theater Academie. Aanvullend volgde hij diverse programma’s van het Centre for Self Awareness and Personal Development (CSA), evenals een opleiding tot professioneel trainer. Willem van Boekel deed werkervaring op bij onder meer het instituut voor stimulering van ondernemend gedrag Quente en het bureau MANS Open Mind Management. Als acteur speelde hij mee in diverse schouwburg-producties en is spreker Willem van Boekel regelmatig te zien in commercials en televisieseries. Op dit moment vertolkt hij in de rol van Rector Sander de Haas in de dagelijkse serie “Brugklas” van AvroTros.

Spreker Willem van Boekel denk graag in het voortraject mee over de opzet van het evenement. Hij kan gespreksleider zijn waarbij hij de toegankelijkheid vergroot door eenvoud en luchtigheid. Hij kan presentaties van anderen naar een hoger plan tillen door advies, of door bijvoorbeeld samen een interview te houden. Door het vooraf gezamenlijk bepalen van het doel van de sessie, en het overtreffen daarvan, laat hij alle neuzen vrolijk dezelfde kant op wijzen.

  Lezingen van spreker Willem van Boekel

  • Teambuilding

  • Samenwerken

  • Verbinding

  • Mindset

  • Gedrag

Gerelateerde sprekers

Willem van Boekel geeft lezingen over de volgende onderwerpen: