Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door vernieuwend te denken zorgen voor gedragsverandering en betere prestaties"

Willem van Boekel

Inspirerende lezingen over Mindset & Gedrag voor teambuilding, bijeenkomsten over o.a. communicatie en samenwerking.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Willem van Boekel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Willem

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Mindset & Gedrag voor teambuilding

“Het is mijn missie mensen te inspireren om te groeien naar een open en vrije vorm van communicatie, zodat ze maximaal kunnen gaan presteren. Het is daarbij essentieel om het denken te vernieuwen en het gedrag te veranderen.”

Willem bouwt in zijn activiteiten voort op diverse opleidingen en werkervaringen. Van 2006 tot 2015 presenteerde hij, voor groepen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, ‘De Grote Ja-maar Omdenk Show’. Meer dan negenhonderd keer trad hij op met dit programma, met het doel mensen door middel van humor en hilariteit ertoe te bewegen hun ja-maar-instelling los te laten, in ruil voor een meer volwassen en positievere levensvisie.

De kiem voor zijn carrière werd gelegd in zijn opleiding tot zelfstandig theatermaker aan de Amsterdamse Theater Academie. Aanvullend volgde hij diverse programma’s van het Centre for Self Awareness and Personal Development (CSA), evenals een opleiding tot professioneel trainer. Willem van Boekel deed werkervaring op bij onder meer het instituut voor stimulering van ondernemend gedrag Quente en het bureau MANS Open Mind Management. Als acteur speelde hij mee in diverse schouwburg-producties en is spreker Willem van Boekel regelmatig te zien in commercials en televisieseries. Op dit moment vertolkt hij in de rol van Rector Sander de Haas in de dagelijkse serie “Brugklas” van AvroTros.

Spreker Willem van Boekel denk graag in het voortraject mee over de opzet van het evenement. Hij kan gespreksleider zijn waarbij hij de toegankelijkheid vergroot door eenvoud en luchtigheid. Hij kan presentaties van anderen naar een hoger plan tillen door advies, of door bijvoorbeeld samen een interview te houden. Door het vooraf gezamenlijk bepalen van het doel van de sessie, en het overtreffen daarvan, laat hij alle neuzen vrolijk dezelfde kant op wijzen.

Waarom spreker Willem van Boekel boeken voor uw evenement

 • Spreker Willem van Boekel stond ruim 1100 keer voor een groep; o.a. als spreker bij Ja-maar en Omdenken.
 • Of hij nu als spreker, dagvoorzitter of presentator wordt ingezet; zijn brede ervaring maakt dat hij de taal spreekt van elk niveau. 
 • Willem zorgt met humor voor een energieke boost in de goede richting voor thema’s als samenwerking, communicatie, leiderschap of verandering.
Bekijk de lezingen van Willem van Boekel
Lezing van spreker Willem van Boekel

lezingen, workshops en inspiratiesessies

 • Willem van boekel geeft lezingen, workshops en inspiratiesessies over o.a. samenwerken, gedragsverandering, mindset, leiderschap, eigenaarschap en verantwoordelijkheid.
 • Hij maakt de sessies voor zijn publiek op maat!
 • Ook is het mogelijk om Willem als dagvoorzitter in te zetten. Informeer daarom gewoon even naar de mogelijkheden om te kijken wat voor sessie het best bij jullie bijeenkomst zou passen. 
Lezing van spreker Willem van Boekel

Anders kijken, denken en doen...

 • Anders kijken, denken en doen is essentieel als het gaat om verandering en vernieuwing. De wereld is continu in verandering. Wanneer je als organisatie vooruit wil is het van belang om je mensen mee te nemen in het proces.
 • Willem van Boekel laat zien dat je door de weerstand te omarmen, en medewerkers bewust te maken van de keuzes die ze (onbewust) maken mensen kan inspireren om mee te bewegen bij verandering.
Lezing van spreker Willem van Boekel

Verbinding, transparantie en vertrouwen...

 • Verbinding, transparantie en vertrouwen zijn essentieel om een team optimaal te laten presteren. De kracht van kwetsbaarheid zorgt voor ideeën en vernieuwing.
 • Spreker Willem van Boekel laat zien hoe je als organisatie je teams kan stimuleren hun onderlinge relaties te verdiepen en zo meer verbinding en vertrouwen te creëren.
  Video van Willem van Boekel

  Wie is Willem van Boekel en wat kan hij voor je betekenen?

  Video van Willem van Boekel

  Promo Willem van Boekel Spreker / Facilitator

  Video van Willem van Boekel

  10 manieren om je team te verstieren

  Bekijk de lezingen van Willem van Boekel
  Vrijblijvend informatie over Willem van Boekel

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Willem van Boekel geeft lezingen over de volgende onderwerpen