Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Lezingen over Verlies en rouw

Op deze pagina vindt u overzicht over sprekers die praten over verlies en rouw. Klik op de spreker en lees meer over de spreker zelf. Wilt u advies over de mogelijkheden? Dan kunt gebruik maken van ons contact formulier.

Vrijblijvend informatie

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op

Bel: +31 (0)30 80 80 884
Vrijblijvend informatie

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om klanten en sprekers met elkaar te verbinden

Met de juiste spreker maak je van ieder evenement een succes, daar helpen wij je graag bij

De toegevoegde waarde van een professionele spreker? De combinatie van entertainment, inspiratie én actuele kennis.

Wij maken het vinden van de perfecte spreker een stuk gemakkelijker

Alle sprekers over verlies en rouw (4)

Help met kiezen

Over Verlies en rouw

  • Het verliezen van een geliefde en naaste zal nooit wennen en is helaas onderdeel van ons dagelijks leven. Ieder met ervaring zal weten dat het lastig is om aan te geven wat de juiste hulp is en dat velen het ook verkeerd begrijpen. Reacties van onbegrip over de gevoelens die lang blijven, over de tijd die het kost om met rouw om te gaan zijn niet de juiste manier om om te gaan met de mensen die zijn achtergebleven. Het kan het proces van rouw juist verslechteren en onnodig verlengen als niet op de juiste manier hier aandacht aan wordt gegeven.
  • Er zijn echter wel manieren om om te gaan met verlies en rouw. Dit is belangrijk voor een werknemer maar ook zeker voor het bedrijf. Hoe kan het op de juiste manier ondersteuning bieden, wat is wel gepast of wat zou juist het tegengestelde effect kunnen hebben? Onze sprekers staan klaar om inzichten te geven op een toegankelijke manier om de basis van ondersteuning te worden. Door het menselijke te tonen ontvangt een bedrijf meer steun van zijn werknemers en zal het in moeilijke tijden op deze loyaliteit kunnen rekenen.
  • Verlies kan ook het eindigen van het oude leven zijn door een echtscheiding of het verliezen van een baan. Het hier mee omgaan is ook een rouwproces. Het is het terugdenken aan het oude leven en de acceptatie vinden om een nieuw leven op te bouwen. De inzichten van onze lezingen kunnen hier zeker op worden toegepast en de sprekers kunnen ook hier op ingaan.

Vraag naar tarieven en beschikbaarheid