Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Diepgaande inzichten in toekomstgericht leiderschap en organisatieontwikkeling

Spreker Freek Peters

Freek Peters

Expert in toekomstgericht leiderschap en organisatieontwikkeling

Tarieven en beschikbaarheid
Freek Peters

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Freek

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Hoe kunnen organisaties effectief navigeren in tijden van snelle veranderingen? Spreker Freek Peters biedt diepgaande inzichten in toekomstgericht leiderschap en organisatieontwikkeling. Met zijn uitgebreide ervaring en wetenschappelijke kennis helpt hij bedrijven om zich aan te passen en te groeien in een dynamische zakelijke omgeving.

Een lezing van Freek Peters biedt:

  • Praktische strategieën voor effectief leiderschap die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering
  • Diepgaande inzichten in de menselijke factor en hoe deze de prestaties en cultuur van organisaties beïnvloedt
  • Innovatieve tools en methoden om managementprestaties te verbeteren en organisaties toekomstbestendig te maken

Over Freek Peters

Spreker Freek Peters is een gerenommeerd organisatiepsycholoog en adviseur met meer dan dertig jaar ervaring in het aansturen, ontwikkelen en beoordelen van management. Hij heeft talloze organisaties geholpen hun leiderschap en strategische koers te versterken.

Daarnaast bekleedt Freek de positie van hoogleraar Contextueel Leiderschap aan Tilburg University. Hier richt hij zich op de toekomst van leiderschap en de implicaties hiervan voor het heden. Zijn oratie “Next Generation 2025, Besturing en leiderschap in een complexe wereld” en het prentenboek “Face the Future, Leadership skills for the next generation” zijn slechts enkele voorbeelden van zijn invloedrijke werk.

Freek’s expertise in het omgaan met de menselijke factor binnen organisaties en zijn inzicht in moderne leiderschapskwaliteiten maken hem een veelgevraagd spreker. Zijn presentaties zijn verhelderend en inspirerend, waarbij hij complexe concepten vertaalt naar toepasbare strategieën.

Met een diepe fascinatie voor de effecten van menselijk gedrag op organisatieprestaties, biedt Freek een unieke kijk op de match en mismatch in leiderschap. Zijn motto “Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap” weerspiegelt zijn voortdurende streven naar innovatie en aanpassing in leiderschapsstijlen. Freek Peters’ lezingen zijn een must voor organisaties die willen groeien en bloeien in een snel veranderende wereld. Zijn inzichten helpen bedrijven niet alleen om te overleven, maar om te excelleren in hun respectieve markten.

Boek nu een lezing van Freek Peters en transformeer uw leiderschapsaanpak voor de toekomst.

Bekijk de lezingen van Freek Peters
Lezing van spreker Freek Peters

Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap

In deze lezing neemt spreker Freek Peters u mee in de dynamische wereld van modern leiderschap. Hij bespreekt de noodzaak van aanpassing aan snel veranderende omstandigheden en de cruciale rol van innovatieve en flexibele leiderschapsstijlen. Met praktijkgerichte inzichten en wetenschappelijk onderbouwde strategieën biedt Freek handvatten voor het ontwikkelen van leiderschap dat niet alleen effectief is in het heden, maar ook voorbereid is op de uitdagingen van morgen. Ontdek hoe u de menselijke factor optimaal kunt benutten om uw organisatie veerkrachtig en toekomstbestendig te maken.

Video van spreker Freek Peters

Leiderschap voor de volgende generatie, met Freek Peters

Bekijk de lezingen van Freek Peters

Leiders van de toekomst

Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap. De wereld verandert snel en de context van organisaties krijgt steeds meer invloed op de interne bedrijfsvoering. Het speelveld wordt groter en complexer. Bedrijven en instellingen zoeken hierin naar nieuwe manieren van organiseren, in ketens, netwerken en zwermstructuren. Als het gaat om leiderschap en bestuur, dan stammen veel structuren en gewoonten echter nog uit het oude, industriële tijdperk. De vraag is of dat ‘klassieke leiderschap’ nog wel past in de nieuwe werkelijkheid. Wat zijn de veranderingen in het leidersgedrag voor de toekomst?

Bestel dit boek

Face the Future

Changing times call for new forms of leadership. The world has changed tremendously over the last fifty years, and the context of organizations has become more and more influential. Companies are looking for new ways to organize themselves in open, fluid structures, like networks and swarms, interacting with their environments.

This also affects leadership and governance, in which many structures and habits originate from the old, industrial era. Most of us recognize that the classic image of the leader no longer suffices and that a new approach is needed. But what does that look like? What are the leadership skills for the next generation and how can you describe the differences with our classical view of leadership? And what does that mean for educating the leaders of the future?

Bestel dit boek

Spitsuur!

Spitsuur! Contextueel leiderschap in turbulente tijden.Het zijn spannende tijden, met ingewikkelde problemen maar ook legio nieuwe kansen. Scherp kijken en trefzeker reageren is het devies. Maar hoe doe je dat? In ‘Spitsuur!’ worden moderne wetenschappelijke inzichten op een toegankelijke manier behandeld. Het boekje is geschreven voor de praktijk, compact en kleurrijk, met handige hulpmiddelen en praktische tips. Inhoudelijke en wetenschappelijke verdieping staat op een achterliggende website.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Freek Peters

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Freek Peters geeft lezingen over de volgende onderwerpen