Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Giel overtuigt met zijn enthousiasme, ruwe kantjes en menselijkheid

Spreker en dagvoorzitter Giel Beelen

Giel Beelen

Giel Beelen is één van de meest unieke, spraakmakende en grens verleggende DJ's van Nederland met een enorm gevoel voor humor.

Tarieven en beschikbaarheid
Giel Beelen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Giel

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Als je een lijst van enthousiaste radiomakers op zou stellen, dan staat Giel Beelen ergens bovenaan. Al als tienjarig jochie presenteerde hij bij Haarlem 105 zijn show “Truffel”. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij de microfoon.

Beelen is het brein achter meer dan 20 radioshows. Hij presenteerde 20 jaar lang zijn iconische ochtendprogramma GIEL bij NPO 3FM. Vanaf 2017 presenteerde hij bij Radio Veronica de ochtendshow, en sinds 2020 is hij weer terug bij NPO met een nachtprogramma voor BNNVARA. Ook is hij bekend van TV, grote festivals en YouTube.

Redenen om spreker Giel Beelen te boeken

  • Giel Beelen is één van de bekendste radio-DJ’s van Nederland. Hele generaties zijn opgegroeid met zijn ochtendshow GIEL en andere programma’s. Ook is hij bekend als presentator en organisator van bekende TV-shows en festivals.
  • Giel is een uniek, spraakmakend karakter met gevoel voor humor die gewaagde stunts niet schuwt. Zijn totaal eigen aanpak heeft hem een grote schare trouwe fans bezorgd.
  • Giel is een inspirerende BN-er die veel mensen aanspreekt en overtuigt met zijn enthousiasme, ruwe kantjes en menselijkheid.

Giel overtuigt met zijn enthousiasme, ruwe kantjes en menselijkheid

Giel Beelen is één van de meest enthousiaste organisatoren en presentatoren binnen de Nederlandse mediawereld. Hij geeft aanstormend talent kansen op zijn YouTube-kanaal Giels Talentenjacht, was bedenker en presentator van De beste singer-songwriter van Nederland, en presenteerde maar liefs negen keer de benefietactie Het Glazen Huis.

Giel was te gast bij verschillende TV-programma’s, waaronder tafelheer bij De Wereld Draait Door. Hij heeft verder naam gemaakt als presentator van grote evenementen als Pinkpop en Lowlands. Hij maakt podcasts, schrijft essays en spreekt animatiefilms in. Maar zijn core business blijft het maken van radio. Zijn leven staat in het teken van dit medium en hij wil zijn eerdere resultaten constant verbeteren.

Giel Beelen heeft het grote aantal fans te danken aan zijn unieke tegendraadse stijl. Uit de kleren gaan in een commercial, live on air een callgirl haar werk laten doen of achter de microfoon drugs gebruiken – niets is te gek voor de DJ. Hiermee zoekt hij de grenzen van radiomaken op en verlegt die. Dit leidt soms tot controverses, die de DJ alleen maar populairder maken.

Het indrukwekkende Guinness World Record, voor zijn 198 uur durende radio uitzending in 2004 staat op zijn naam. Tevens bezit hij de prestigieuze Gouden RadioRing en meerdere Marconi Awards.

Naast zijn radioshow heeft Giel ook een platform gelanceerd genaamd Kukuru. Hier deelt Giel inspirerende video’s en podcasts met diverse gasten op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle.

Bekijk de lezingen van Giel Beelen
Dagvoorzitter Giel Beelen

Dagvoorzitter, presentator, interviewer

Giel weet met zijn humor en aanstekelijke enthousiasme ieder evenement succesvol te maken. Met zijn achtergrond als Radio en TV presentator heeft hij een brede interesse waardoor hij goed weet aan te sluiten op vele onderwerpen.

Video van spreker Giel Beelen

Thijs Lindhout | Hoe vind je geluk? Kukuru #12

Video van spreker Giel Beelen

Thijs Launspach over millennials, tijd optimaal benutten, stress en burn-outs | Kukuru #24

Bekijk de lezingen van Giel Beelen

Kukuru - De 10 grootste lessen tot nu toe

In een periode waarin het niet zo lekker ging, ontdekte Giel Beelen dat je niet alleen je lichaam maar ook je geest kunt trainen. Hij begon zelfhulpboeken te lezen en startte Kukuru, een platform met podcasts waarin hij zijn zoektocht deelt. Wekelijks gaat Giel in gesprek met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit, waaronder Jelle Hermus, Wim Hof, Tabe Ydo en Merel Teunis. De 10 grootste lessen die hij heeft geleerd, beschrijft hij in dit essay. Niet om te vertellen wat je moet maar kán doen om het optimale uit het leven te halen.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Giel Beelen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Giel Beelen geeft lezingen over de volgende onderwerpen