Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Jill laat je de kracht van creativiteit ervaren met inspirerende workshops voor jong en oud

Spreker Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer

Jill is expert op het gebied van creativiteit. Met motiverende, praktische workshops geeft ze kinderen en/of werknemers de tools om hun de power van hun individuele creativiteit te ontgrendelen.

Tarieven en beschikbaarheid
Jill Schirnhofer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jill

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Jill’s missie is op een inspirerende manier creativiteit toegankelijk te maken voor kinderen én voor volwassenen. Haar overtuiging is dat creatief denken een skill is die iedereen verder kan helpen in het verdere leven, welke richting er ook gekozen wordt. Jill, ook bekend als ‘Jilloptv’ en ‘Jillrocket’, tekent en schrijft al vanaf hele jonge leeftijd en is er nooit mee opgehouden.

Redenen om spreker Jill Schirnhofer te boeken

 • Bij Jill’s creatieve workshops luister je niet alleen naar haar inspirerende en motiverende tips en verhalen, maar steek je ook de handen uit de mouwen.
 • Jill benadrukt de veelzijdige voordelen van creativiteit, die verder gaan dan artistieke activiteiten, en hoe het succes en groei in het dagelijks leven en op de werkplek kan stimuleren.
 • Jill biedt een interactieve lezing/workshop met praktische voorbeelden en inspirerende doe-opdrachten, waarbij deelnemers actief betrokken worden met pen en papier om het belang van creativiteit te begrijpen.
 • Jill past haar presentatie aan voor verschillende doelgroepen, met speciale aandacht voor interactieve elementen voor kinderen, zoals vraag en antwoord en samen tekenen, en biedt zelfs een meet & greet aan voor een persoonlijke ervaring.

Over Jill Schirnhofer

Na haar VWO diploma besloot ze voor een toekomst in tekenen en schrijven te kiezen en zo haar droom achterna te gaan. Ze kreeg al snel vaste grond onder de voeten met het succes van zelf geschreven en geïllustreerde ‘Jill’ boeken over tekenen, bakken en knutselen en lifestyle in het algemeen.

Haar doorbraak beleefde ze toen ze op basis van deze boeken gevraagd werd door Avrotros voor een creatief jeugdprogramma. Vanaf 2014 is ze onafgebroken op tv met het programma ‘Jill’ waarin ze kinderen op speelse wijze stap voor stap leert tekenen, knutselen en bakken.  Ze is razend populair bij zowel kinderen als ouders. 

Er volgden nog 20 boektitels, uitbreiding met eigen kindermerk Jills Originals, talloze samenwerkingen met grote merken en het eind is nog niet in zicht. Op haar persoonlijke insta account @Jillrocket deelt ze haar creatieve blik op alles wat met lifestyle en artisticiteit te maken heeft.

 

Bekijk de lezingen van Jill Schirnhofer
Lezing/workshop van spreker Jill Schirnhofer

Creativiteit. Wat heb je eraan?

Samengevat is creativiteit niet beperkt tot artistieke activiteiten; Het is een fundamentele vaardigheid die individuen en organisaties op ontelbare manieren ten goede kan komen. Door creativiteit in het dagelijks leven en op de werkplek te omarmen, kunnen kinderen en bedrijven een schat aan mogelijkheden en voordelen ontsluiten bij hun werknemers om succes en groei te stimuleren.

In de lezing/workshop zal Jill aan de hand van praktische en inspirerende voorbeelden, waarbij iedereen meedoet met pen, papier en andere creatieve materialen, het belang van creativiteit en ook het plezier van scheppend bezig zijn uitleggen aan de hand van pakkende voorbeelden en het zelf laten ervaren met inspirerende doe-opdrachtjes.

Creativiteit is onuitputtelijk, de kunst is om het aan te spreken, dat creatieve vonkje vinden en te ontgrendelen en zo als een tool in te kunnen zetten in het dagelijkse (werk)leven. Om op goede ideeën te komen of juist even te ontspannen en daardoor ruimte nieuwe ideeën te creëren.

Voor jonge kinderen zal Jill uiteraard de lezing/workshop aanpassen in tekst en doe-opdrachten en meer de interactie met hen aangaan in de vorm van vraag en antwoord en samen tekenen. Het plezier en de vitaliteit die creativiteit teweeg brengt zal voorop staan.

Voor kinderen zal er ook een meet & greet aan gekoppeld kunnen worden.

   

Tekenen met Jill

Tekenen met Jill laat zien dat iedereen kan tekenen! In haar boek Tekenen met Jill geeft Jill handige tips & trucs om te leren tekenen. Van echte Jill-meisjes tot de coolste jurkjes en heerlijkste taartjes. Er is bovendien genoeg ruimte om de tekeningen zelf aan te vullen, na te tekenen en in te kleuren, om zo de techniek te perfectioneren en verbeteren.

Bestel dit boek

Meer tekenen met Jill

Met dit nieuwe tekenboek beleef je eindeloos veel tekenplezier met creatief multitalent Jill, bekend van tv. In Meer tekenen met Jill vind je stap-voor-stapuitleg, slimme tekentips en handige trucs. Teken jouw droombadkamer, ontwerp je eigen nagels en laat je fantasie de vrije loop met kleurrijke vissen in jouw eigen onderwaterwereld. Jill laat je zien dat iedereen kan tekenen – aan de slag!

Bestel dit boek

Het Jill doeboek Vol knutsels, spelletjes, recepten, tekentips, kleurplaten en meer!

Wat is er nou leuker dan zelf iets te maken wat niemand heeft? Het Jill doeboek staat vol met Jills leukste knutselideeën, supertoffe DIY’s, recepten waar je zeker harten mee gaat veroveren, leuke quizjes en de mooiste kleurplaten. Ook geeft Jill je de beste tekentips.

Met dit boek hoef je je nooit meer te vervelen, want de meeste dingen heb je gewoon in huis. Word net zo creatief als Jill met Het Jill doeboek, hét perfecte doeboek voor iedereen die houdt van knutselen, tekenen, bakken en fashion.Voor alle liefhebbers van knutselen (vanaf 7 jaar)Hét perfecte cadeau voor creatievelingen

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Jill Schirnhofer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Jill Schirnhofer geeft lezingen over de volgende onderwerpen