Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Overwin obstakels om je volledige potentieel te bereiken

Spreker Kim Lammers

Kim Lammers

Voormalig hockeyspeelster en spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Kim Lammers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Kim

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Persoonlijk leiderschap ontwikkelt zich door duidelijke doelen te stellen, te leren omgaan met tegenslagen, trouw te blijven aan jezelf en te doen waar je goed in bent. Durf feedback te geven en zorg voor ruimte voor creativiteit en persoonlijke groei. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.

Kim begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de mensen om haar heen te hebben om zowel individueel als in teamverband te groeien en het hoogst haalbare te bereiken. Met haar enthousiasme, vastberadenheid en passie weet Kim altijd anderen te inspireren en in dezelfde richting te bewegen. In haar inspirerende presentaties weet ze dit ook over te brengen op haar publiek. Ze neemt hen mee in een motiverend betoog over hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen, hoe ze het groepsproces kunnen verbeteren en hoe ze anderen het beste kunnen motiveren!

Redenen om een lezing van spreker Kim Lammers te boeken

  • Kim’s verhaal van doorzettingsvermogen, teamwerk en succes zal het publiek inspireren en motiveren om hun eigen obstakels te overwinnen en hun doelen na te streven.
  • Kim deelt inzichten over persoonlijk leiderschap, het stellen van duidelijke doelen en het omgaan met tegenslagen, waardoor deelnemers hun leiderschapsvaardigheden kunnen ontwikkelen en verbeteren.
  • Door Kim’s nadruk op teamwork en het belang van samenwerking kunnen organisaties hun teamdynamiek verbeteren en een cultuur van samenwerking en ondersteuning bevorderen.

Over spreker Kim Lammers

Kim Lammers begrijpt dat doorzettingsvermogen, wanneer anderen opgeven, het verschil kan maken. Sinds 2002 heeft Kim Lammers deel uitgemaakt van het Nederlands Hockeyteam. Gedurende haar hockeyloopbaan heeft ze zowel hoogte- als dieptepunten ervaren. Een van haar meest uitdagende momenten was een zware knieblessure vlak voor de Olympische Spelen van Beijing in 2008. Ondanks het gebrek aan steun van de bondscoach, vocht Kim terug en veroverde uiteindelijk met haar team een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012. Ze heeft in totaal 200 interlands gespeeld en 124 doelpunten gescoord voor Oranje. In de hoofdklasse toonde ze haar enorme loyaliteit aan haar club Laren, waar ze 17 jaar heeft gespeeld. In 2014 sloot ze haar hockeycarrière af na een zeer succesvol WK in Den Haag, waarin Kim haar 200e interland speelde, scoorde en goud won met haar team in de finale van het Wereldkampioenschap. Haar doelpunt werd bekroond als het mooiste van het toernooi. In 2015 nam ze ook deel aan het tv-programma Expeditie Robinson.

Kim was misschien niet het grootste talent in haar generatie, maar haar buitengewone doorzettingsvermogen heeft haar gemaakt tot een van ‘s werelds beste spitsen, gebaseerd op hard werken, toewijding en vastberadenheid. Kim is een echte teamspeler en een winnaar. Ze streeft er altijd naar het beste uit zichzelf en anderen te halen. Vitaliteit is het resultaat van de juiste mentale instelling, goede conditie, evenwichtige voeding en voldoende rust. Haar levensmissie is om mensen in beweging te brengen, in de ruimste zin van het woord.

Boek Kim Lammers en laat je inspireren door haar verhaal over doorzettingsvermogen, teamwerk en succes.

 

Bekijk de lezingen van Kim Lammers
Lezing van spreker Kim Lammers

Hoe maak je van brons, goud?

De lezing van Kim Lammers richt zich op het overwinnen van obstakels, het bereiken van succes en het ontwikkelen van sterke teams. Kim deelt haar persoonlijke verhaal van doorzettingsvermogen, veerkracht en triomf, waarbij ze haar ervaringen als topsporter gebruikt om waardevolle lessen te delen over leiderschap, teamwork en het maximaliseren van individueel potentieel. Door haar inspirerende betoog neemt Kim haar publiek mee op een reis van zelfontdekking en groei, waarbij ze de nadruk legt op het belang van vastberadenheid, samenwerking en het streven naar excellentie. Haar lezing biedt praktische inzichten en concrete strategieën die deelnemers kunnen gebruiken om hun eigen obstakels te overwinnen, hun persoonlijk leiderschap te versterken en effectievere teams op te bouwen.

     

Video van spreker Kim Lammers

Compilatie Presentatie 'van Brons naar Goud' Kim Lammers

 

Bekijk de lezingen van Kim Lammers
Vrijblijvend informatie over Kim Lammers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Kim Lammers geeft lezingen over de volgende onderwerpen