Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Ontdek de kracht van een meeslepend evenement met een veelzijdige dagvoorzitter

Leon Verdonschot

Leon Verdonschot

Tv- en radiopresentator, journalist, regisseur. Hij is beschikbaar als dynamische dagvoorzitter en intrigerende spreker.

Tarieven en beschikbaarheid
Leon Verdonschot

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Leon

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Hoe kan uw organisatie profiteren van een frisse en ervaren gespreksleider met een dynamische benadering van belangrijke kwesties? Dagvoorzitter Leon Verdonschot biedt een unieke mix van ervaring en energie, waardoor hij in staat is om elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Met een achtergrond in televisie, radio, journalistiek en regie, brengt hij een schat aan kennis en inzicht mee die uw publiek zal inspireren en motiveren.

Leon Verdonschot als dagvoorzitter of spreker biedt:

  • Ruime ervaring voor een professionele presentatie en een succesvol evenement
  • Besmettelijke energie die een glimlach bij elke deelnemer brengt
  • De mogelijkheid om moeiteloos te schakelen tussen onderwerpen als literatuur, politiek en popmuziek, wat hem geschikt maakt voor een afwisselend publiek

Het pad naar succes met een veelzijdige creatieveling

Leon Verdonschot is een ervaren tv- en radiopresentator, journalist, regisseur, schrijver en columnist. Zijn carrière omvat het presenteren van diverse programma’s zoals Wat Heet?, Wat Nu? en de Nationale Wetenschapsquiz. Gedurende 11 jaar leidde hij het populaire radioprogramma ‘Oeverloos’. In 2013 debuteerde hij als regisseur met de documentaire Mooi Geweest – een leven na De Heideroosjes, die in 2014 werd genomineerd voor beste debuut op het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Leon’s schrijverschap is even indrukwekkend; hij schreef de biografie van Keith Bakker en won in 2006 de Pers Prijs met zijn verhalenbundel ‘Hart tegen Hart’. Zijn veelzijdige schrijfstijl blijkt ook uit zijn bijdragen aan de Groene Amsterdammer, Volkskrant magazine en Revu, evenals zijn debuutroman ‘Alles Van Elkaar’ uit 2015.

Leon’s vermogen om moeiteloos te schakelen tussen onderwerpen zoals literatuur, politiek en popmuziek, maakt hem uitermate geschikt voor diverse doelgroepen. Zijn professionele presentatie en positieve energie zorgen ervoor dat elke lezing of evenement een succes wordt. Of het nu gaat om het leiden van debatten, het houden van publieke interviews, of het schrijven en voordragen van columns, Leon Verdonschot weet altijd te boeien en te inspireren.

Boek Leon Verdonschot als dagvoorzitter of als spreker, en transformeer uw evenement met zijn unieke aanpak en dynamische presentatie. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Leon Verdonschot
Een lezing van spreker Leon Verdonschot

Een reis door literatuur, muziek en televisie

Beleef een inspirerende lezing met spreker Leon Verdonschot, waar hij zijn rijke ervaringen en inzichten deelt uit de wereld van literatuur, muziek en televisie. Als bekroond schrijver, ervaren radiopresentator en veelzijdig tv-maker, neemt Leon u mee op een boeiende reis door zijn veelzijdige carrière. Ontdek de verhalen achter zijn boeken, luister naar anekdotes uit zijn radioprogramma’s, en krijg een unieke blik achter de schermen van zijn televisieproducties. Laat u inspireren door Leon’s passie voor creativiteit en storytelling.

Leon Verdonschot als Debatleider

Debatleider

Met zijn jarenlange ervaring in het leiden van uiteenlopende debatten, zorgt dagvoorzitter Leon Verdonschot voor een gestructureerde en boeiende discussie. Hij weet op een scherpe en doortastende manier de juiste vragen te stellen, waardoor iedere deelnemer actief betrokken wordt. Zijn vaardigheid om complexe onderwerpen helder te maken en verschillende standpunten te belichten, garandeert een productief en inzichtelijk debat.

Leon Verdonschot voor publieke interviews

Publieke Interviews

Leon Verdonschot is een meester in het voeren van publieke interviews. Zijn achtergrond als journalist en presentator stelt hem in staat om diepgaande en interessante gesprekken te voeren met een breed scala aan gasten. Of het nu gaat om bekende persoonlijkheden, experts of ervaringsdeskundigen, Leon weet altijd de essentie van het verhaal naar boven te halen en het publiek te boeien.

Leon Verdonschot als column schrijver en voordrager

Column schrijver en voordrager

Als geprezen columnist weet Leon Verdonschot op een pakkende en vaak humoristische wijze zijn gedachten op papier te zetten. Organisaties kunnen Leon inschakelen voor het schrijven van scherpe, relevante columns die aansluiten bij de thema’s van hun evenement of publicatie. Daarnaast kan Leon zijn columns ook voordragen, waarbij zijn meeslepende presentatie zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Vrijblijvend informatie over Leon Verdonschot

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Leon Verdonschot geeft lezingen over de volgende onderwerpen