Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Cover 2 spreker Gerard Spong

Intrigerende lezingen over het Nederlands (straf)recht en de advocatuur

Profielfoto Spreker Gerard Spong

Mr. Gerard Spong

Met meer dan 40 jaar ervaring en advocaat in vele prominente zaken weet Mr. Gerard Spong intrigerende lezingen en gastcolleges te geven over het Nederlands (straf)recht en de advocatuur.

Tarieven en beschikbaarheid
Mr. Gerard Spong

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Gerard

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Regelmatig is spreker Gerard Spong te zien op de Nederlandse televisie vanwege zijn expertise in de strafrechtadvocatuur. Al meer dan 40 jaar staat hij verdachten bij op zowel nationaal als internationaal niveau. Zo zijn er ondertussen over 2.000 cassatiezaken die hij behandelde gepubliceerd in juridische magazines. De bekendste zaken waren Gerard Sprong onderdeel van was waren de Nuenense moordzaak, de LIBOR-zaak en de zaak van de Groninger Bodem Beweging tegen de NAM. In 2018 gaf hij met veel succes door heel Nederland zijn theatercollege ‘In Vertrouwen’. Hij weet intrigerend te spreken over het Nederlands recht, de advocatuur en natuurlijk de dilemma’s die elke advocaat tegenkomt.

Redenen om spreker Gerard Spong te boeken:

  • Met zijn uitgebreide kennis op het gebied van Nederlands recht en advocatuur is Gerard Sprong een populaire en veel gevraagde spreker
  • Lezingen vol inzichten die je aan het denken zetten
  • De ruime ervaring van Gerard Sprong als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement

Nederlands (straf)recht en de advocatuur

Spreker Gerard Spong werd geboren in Suriname tot hij op 16-jarige leeftijd naar Nederland verhuisde. In 1967 begon hij met zijn universitaire studie politicologie gevolgd door een studie rechten. Na het afronden van zijn studie werkte hij voor drie jaar als advocaat in Paramaribo waarna hij weer terugkeerde naar Nederland. Samen met Mischa Wladimiroff begon hij in Amsterdam Wladimiroff & Spong Advocaten. Door zijn gehele carrière behandelde hij spraakmakende rechtszaken en was hierdoor ook regelmatig op televisie te zien. In 2009 was hij onder andere te zien in het AVRO-programma ‘Advocaat van de Duivel’ waar advocaten bekende criminelen en terroristen fictief verdedigden.

Bekijk de lezingen van Mr. Gerard Spong
Lezing van spreker Gerard Spong

Lezingen over strafrecht, de advocatuur en de juridische wereld.

In 2018 en 2019 tourde Mr. Gerard Spong langs theaters met zijn theatercollege ‘In Vertrouwen’. Bezoekers zagen een motiverende spreker, met een uitgesproken mening en scherpe humor. Duidelijke woorden over complexe en intrigerende onderwerpen. Dankzij zijn expertise met het Nederlandse (straf)recht en de advocatuur weet hij indrukwekkende lezingen en gastcolleges te geven. Dit doet Gerard onder andere bij studie- of faculteitsverenigingen, evenementen en onderwijsinstanties. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Video van spreker Gerard Spong

Mr. Gerard Spong - Theatercollege 'In Vertrouwen' - Zedenzaken

Korte impressie van het theatercollege ‘In Vertrouwen’ van Gerard Spong.

Bekijk de lezingen van Mr. Gerard Spong
Vrijblijvend informatie over Mr. Gerard Spong

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Mr. Gerard Spong geeft lezingen over de volgende onderwerpen