Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Cover 2 spreker Gerard Spong

Intrigerende lezingen over het Nederlands (straf)recht en de advocatuur

Profielfoto Spreker Gerard Spong

Mr. Gerard Spong

Internationaal gerespecteerd strafrechtadvocaat. Met ruim 50 jaar ervaring en 2000 gepubliceerde cassatiezaken brengt hij juridische wijsheid naar het bredere publiek.

Tarieven en beschikbaarheid
Mr. Gerard Spong

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Gerard

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Een lezing van een doorgewinterde advocaat reikt verder dan enkel collega-advocaten. Het vormt een waardevolle investering voor uw organisatie, met bijdragen aan de professionele ontwikkeling van medewerkers en effectieve aanpak van juridische uitdagingen. Mr. Gerard Spong, met ruim 50 jaar ervaring in recht, biedt inzichten voor risicobeheer, bewustwording en strategisch advies bij veranderende wetgeving.

Een lezing van Gerard Spong biedt:

  • Toegang tot een halve eeuw aan ervaring in de strafrechtadvocatuur, met een rijke geschiedenis van betrokkenheid bij spraakmakende zaken
  • Praktische inzichten die uw organisatie kunnen versterken in risicobeheer en om het juridisch bewustzijn te vergroten binnen uw team.
  • Een leermoment in zijn unieke stijl met scherpe humor en uitgesproken meningen

De lessen van een halve eeuw ervaring in Nederlands (straf)recht

Mr. Gerard Spong, geboren in Suriname en op 16-jarige leeftijd naar Nederland verhuisd, is een vooraanstaand strafrechtadvocaat met een indrukwekkende staat van dienst van ruim 50 jaar. Zijn academische reis startte in 1967 met een studie politicologie en vervolgde met rechten.

Zijn bekendheid reikt ver, met spraakmakende zaken als de LIBOR en Nuenense moordzaak, en zijn deelname aan het AVRO-programma ‘Advocaat van de Duivel’. Als medeoprichter van Wladimiroff & Spong Advocaten in Amsterdam heeft hij vaak fascinerende rechtszaken behandeld en zijn inzichten gedeeld op nationale televisie.

Gerard Spong heeft ondertussen meer dan 2.000 cassatiezaken behandeld, waarvan de bevindingen zijn gepubliceerd in vooraanstaande juridische magazines. Als spreker staat hij garant voor een intrigerende lezing over het Nederlands recht, de advocatuur en de complexe dilemma’s waarmee elke advocaat wordt geconfronteerd. Zijn succesvolle theatercollege ‘In Vertrouwen’ in 2018, dat met lof werd ontvangen, getuigt van zijn vermogen om op een meeslepende wijze te spreken over deze onderwerpen.

Boek Gerard Spong nu voor een lezing die niet alleen informatief, maar ook inspirerend is voor uw evenement.

 

Bekijk de lezingen van Mr. Gerard Spong
Lezing van spreker Gerard Spong

Lezingen over strafrecht, de advocatuur en de juridische wereld.

In 2018 en 2019 tourde Mr. Gerard Spong langs theaters met zijn theatercollege ‘In Vertrouwen’. Bezoekers zagen een motiverende spreker met een uitgesproken mening, scherpe humor en duidelijke woorden over complexe en intrigerende onderwerpen.

Dankzij zijn expertise in het Nederlandse (straf)recht en de advocatuur weet hij indrukwekkende lezingen en gastcolleges te geven. Dit doet hij onder andere bij studie- of faculteitsverenigingen, evenementen en onderwijsinstanties.

     

Video van spreker Gerard Spong

Mr. Gerard Spong - Theatercollege 'In Vertrouwen' - Zedenzaken

Korte impressie van het theatercollege ‘In Vertrouwen’ van Gerard Spong.

Bekijk de lezingen van Mr. Gerard Spong
Vrijblijvend informatie over Mr. Gerard Spong

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Mr. Gerard Spong geeft lezingen over de volgende onderwerpen