Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Rob inspireert jouw bedrijf om het beter te doen en een gaaf bedrijf te worden

Rob Westerik

Expert op gebied van Purpose, bedrijfs DNA en waardepropositie

Tarieven en beschikbaarheid
Rob Westerik

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Rob

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Hoe word ik een gaaf bedrijf

Rob Westerik verfrist bedrijven en merken en daagt mensen uit er meer uit te halen en er iets moois van te maken. Hij helpt om de missie te laden, de strategie te implementeren, betekenisvol te ondernemen en het merk te positioneren. Rob onderscheidt zich door op ongekend effectieve manier door te dringen tot het huidige en gewenste DNA van de organisatie en de motivatie van de mensen. 

Redenen om spreker Rob Westerik te boeken

  • Inspireert mensen om meer te doen dan hun baan en laat ze anders denken over hun werk en het doel van de organisatie
  • Slaat hoogdravende onderwerpen als purpose plat en maakt het hiermee heel toegankelijk en implementeerbaar in de praktijk
  • Laat in 1 simpel plaatje en in een paar woorden zien wat de identiteit en het transitie-pad van uw organisatie is
  • Maakt het economische nut van betekenisvol ondernemen duidelijk

Rob startte Leef Je Merk consultancy in 2006. Daarvoor werkte hij sinds 1992 bij Unilever in sales, marketing en management. Toen hij in 2005 Unilever na 13 jaar verliet, was hij verantwoordelijk voor alle onafhankelijke foodservice-kanalen, werkte hij aan Sales Effectiveness Europe en was integratie van de Bestfood business en cultuur dagelijks werk. Voordat hij Leef Je Merk startte werkte hij als business development manager a.i. bij Houthoff, één van de grootste full-service advocatenkantoren in Nederland.

Sinds 2010 is purpose en karakter het draaipunt binnen Leef Je Merk Het is de reden waarom dingen lukken en de basis voor strategie, branding en cultuur. In 2008 schreef Rob ook een boek over dit onderwerp getiteld; “Hoe word ik een gaaf bedrijf?”. Door de samenwerking met InmensGrow.com ontwikkelde het portfolio zich vanaf 2019 tot een bijna wetenschappelijk onderbouwd concept. In 2020 was Rob de mede-oprichter van de Reward, een coöperatie van 7 consultants, met als doel om op grotere schaal impact te kunnen maken.

Bekijk de lezingen van Rob Westerik
Lezing van spreker Rob Westerik

Hoe word ik een gaaf bedrijf?

Energieke en interactieve meetings waarbij duidelijk wordt waarom je bestaat als organisatie, dat winst een gevolg is en dat ‘wie je bent en wat je wilt pas echt inspireert. Ook laat Rob mensen en teams ontdekken wat hun talent is en hoe dit resoneert met de bedrijfsdoelen. Als het even kan zet hij de hele zaal in beweging en gebruikt hij en met zijn Business Purpose Profiler. Hiermee wordt het heel duidelijk waar het team of bedrijf energie op heeft en matcht met de missie.

Na een sessie met Rob ben je geïnspireerd het anders te doen en weet je waarom jouw bedrijf bestaat en wat je met elkaar te doen hebt. Keuzes zijn dan een gevolg van een goede visie en de consequenties worden logisch. Rob geeft lezingen en organiseert workshops.

Video van spreker Rob Westerik

Keynote Rob Westerik: Hoe word ik een gaaf bedrijf?

Video van spreker Rob Westerik

Rob inspireert tot Gaaf

Video van spreker Rob Westerik

Maitre Ondernemend NL

Bekijk de lezingen van Rob Westerik

Hoe word ik een gaaf bedrijf? - 9 essentiële ingrediënten en vele tips om uw bedrijf of instelling gaaf te maken

Het begint bij karakter, duurzaamheid is een deugd, waarden genereren waarde en winst is als rode bloedlichaampjes, je kunt niet zonder maar het is niet het enige dat telt. Zo maar een aantal wijsheden uit dit licht verteerbare en nuttige boek. In ‘hoe word ik een gaaf bedrijf?’ geeft Rob Westerik de ingrediënten die hiervoor nodig zijn op een presenteerblaadje.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Rob Westerik

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Rob Westerik geeft lezingen over de volgende onderwerpen