Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Vitaliteit en zintuigen: een energiegevend duo

Robert Vissers

Robert Vissers

Bevlogen spreker, onthult de geheimen van bedrijfsculturen en ethiek

Tarieven en beschikbaarheid
Robert Vissers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Robert

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Bent u klaar om de vitaliteit en zintuigen van uw organisatie te versterken? Spreker Robert Vissers biedt unieke inzichten en strategieën om uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Met een achtergrond in econometrie en jarenlange ervaring als consultant, weet hij organisaties te helpen hun potentieel volledig te benutten.

Een lezing van Robert Vissers biedt:

  • Inzichten in het versterken van bedrijfscultuur door balans en ethiek
  • Praktische strategieën voor het gebruik van big data en cyberveiligheid
  • Inspirerende verhalen en technieken om de vitaliteit en zintuigen te optimaliseren

Een inspirerende leider in business analyse en bedrijfscultuur

Robert Vissers brengt een unieke combinatie van expertise in econometrie, business analyse en spiritualiteit. Met zijn diepgaande kennis van de verzekeringswereld, telecom en automotive sectoren, heeft hij vele organisaties geholpen hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Als bestuurslid van de IIBA Dutch Chapter en lid van denktank De Buitenkamer, zet Robert zich in voor ethiek en integriteit binnen het bedrijfsleven.

Zijn lezingen bieden een boeiende mix van bedrijfscultuur en spiritualiteit, waarbij hij de cruciale zachte kant van organisaties benadrukt. Door storytelling en inzichten gebaseerd op Jung’s psychologie, toont Robert hoe een evenwichtige bedrijfscultuur bijdraagt aan transparantie en duurzaamheid. Hij gelooft dat ethische zakenpraktijken essentieel zijn voor de toekomst en pleit voor meer aandacht voor ethiek in het onderwijs.

Daarnaast deelt Robert zijn uitgebreide kennis over blockchain en cryptocurrencies, en legt hij de complexiteit van de cryptowereld uit in de context van macro-economie. Met ervaring bij grote organisaties zoals VodafoneZiggo, DAF en de Belastingdienst, heeft hij een scherp oog voor de nieuwste trends in cybersecurity en de vereisten van verandertrajecten. Zijn creatieve benadering en diepgaande analyses maken elke lezing tot een onvergetelijke ervaring die aanzet tot actie en reflectie.

Boek nu een lezing van Robert Vissers en ervaar zijn unieke benadering die uw organisatie inspireert en transformeert.

Bekijk de lezingen van Robert Vissers
Lezing van spreker Robert Vissers

Vitaliteit & Zintuigen

In de lezing over Vitaliteit & Zintuigen neemt Robert Vissers u mee op een reis naar een gezondere en meer gebalanceerde werkplek. Door het versterken van onze zintuigen en het verbeteren van de vitaliteit, kunnen we productiever en creatiever worden. Robert deelt praktische oefeningen en inzichten die helpen om stress te verminderen en de algehele energie binnen het team te verhogen.

Lezing van spreker Robert Vissers

Bedrijfscultuur & Spiritualiteit

Een gezonde bedrijfscultuur vormt de basis voor ethisch zakendoen en duurzame groei. Robert Vissers laat zien hoe spiritualiteit kan bijdragen aan een sterke en ethische bedrijfscultuur. Hij bespreekt de rol van psychologische inzichten en storytelling bij het bevorderen van transparantie en integriteit.

Lezing van spreker Robert Vissers

Bigdata

De wereld van big data biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven, maar het benutten van deze kansen vereist kennis en strategie. In zijn lezing over Bigdata belicht Robert Vissers de nieuwste trends en technieken op dit gebied. Hij legt uit hoe bedrijven big data kunnen gebruiken om betere beslissingen te nemen, processen te optimaliseren en klantinzichten te verdiepen.

Lezing van spreker Robert Vissers

Cybercriminaliteit

Cybercriminaliteit is een groeiende bedreiging voor moderne bedrijven, en het begrijpen van deze dreigingen is cruciaal voor elke organisatie. Robert Vissers deelt zijn uitgebreide kennis over cybersecurity en de huidige trends in cybercriminaliteit. Hij biedt strategieën om uw bedrijf te beschermen tegen digitale bedreigingen en benadrukt het belang van proactieve maatregelen.

Lezing van spreker Robert Vissers

Bitcoin

De wereld van Bitcoin en cryptocurrencies is dynamisch en complex. In deze lezing duidt Robert Vissers de verschillende aspecten van Bitcoin en plaatst hij deze in de bredere context van macro-economie en financiële markten. Hij bespreekt waarom de meningen over Bitcoin zo uiteenlopen en biedt inzichten in de toekomst van digitale valuta’s.

Vrijblijvend informatie over Robert Vissers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Robert Vissers geeft lezingen over de volgende onderwerpen