Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Cover dagvoorzitter presentator spreker Frits Sissing

Het gaat niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je er op reageert!

Profiel spreker Frits Sissing Athenas

Frits Sissing

Een echte eye-opener die persoonlijke effectiviteit vergroot en een enorme positieve impact maakt op het leven.

Tarieven en beschikbaarheid
Frits Sissing

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Frits

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

De in 1963 geboren Groninger en spreker Frits Sissing groeide op in Baarn en keerde tijdens zijn studententijd terug naar zijn geboortestad. Aan de universiteit studeerde hij bedrijfseconomie tot hij in 1988 afstudeerde. Tot 1996 was in veschilende marketing- en verkoopfuncties werkzaam bij chocoladefabrikant Droste en zoetwarenfabrikant Red Band/Venco.

In 1996 besluit hij echter om een compleet ander pad in te slaan, zijn droom achterna. Hij begint bij AT5 de tv-zender van Amsterdam. Na vier jaar weet hij de overstap te maken naar de AVRO waar hij uitgroeide tot één van de vaste presentatoren van AVROTROS op tv. Zo was hij onder andere te zien in MaestroOpsporing Verzocht, het Gouden Televizier-Ring Gala en de Op zoek naar-reeks (Evita, Joseph, Mary Poppins, Zorro).

Nu presenteert Frits Tussen Kunst en Kitsch, Maestro, het Musical Awards Gala en de Musical Sing-a-long op de Uitmarkt. Sinds 2008 is Frits ook te horen op NPO Radio5 met zijn eigen muziekprogramma. Daarnaast is hij ook te vinden in het theater. Wat begon als een amateurgezelschap is ondertussen gegroeid naar drie professionele producties.

Redenen om spreker Frits Sissing te boeken

  • Frits doet, in een inspirerend verhaal vol humor, hilarische tv-fragmenten en praktische tips, de ontwikkeling van zijn mentale kracht uit de doeken.
  • Omdat hij, voordat hij bij de televisie ging werken, actief was in diverse marketing- en verkoopfuncties spreekt hij de taal van het bedrijfsleven.
  • In de aanloop is spreker Frits Sissing voor zijn opdrachtgevers een sparringpartner die meedenkt over de juiste opbouw van het evenement.

Zijn geheim tot succes!

Een verhaal voor iedereen binnen de organisatie. We leven en werken in een tijd van grote verandering. Digitalisering en robotisering veranderen de wereld razendsnel. Zijn wij als mensen om onze plek te vinden in deze nieuwe wereld? Met zijn eigen carrièreontwikkeling als voorbeeld laat hij deelnemers op een inspirerende manier denken over hun doelen en dromen. De weg hiernaartoe is niet altijd even makkelijk, maar zeker de moeite waard. De kern ligt bij kansvergroting!

Frits Sissing is regelmatig spreker, presentator, moderator of dagvoorzitter voor organisaties door heel Nederland voor vele verschillende onderwerpen. Hij spreekt de bedrijfstaal, heeft snel door wat er speelt en weet dit, dankzij zijn ruime presenteer ervaring, een memorabel bijeenkomst te creëren. Ontdek de lezingen van spreker Frits Sissing.

Bekijk de lezingen van Frits Sissing
Lezing van spreker Frits Sissing

Mentale vitaliteit

De wereld veranderd razendsnel. Succesvol zijn in deze nieuwe wereld veranderd hierdoor ook razendsnel mee. Nu wordt succes gedefinieerd door gedrag en karakter. Het gaat niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je er op reageert. Dat is de manier om succes te bereiken en mentale kracht is hier cruciaal. Het vergroten van je mentale kracht leidt tot een hogere persoonlijke effectiviteit.

Dagvoorzitterschap van spreker Frits Sissing

Dagvoorzitter

Organisaties huren Frits regelmatig in wanneer ze een betrokken dagvoorzitter nodig hebben. Zijn persoonlijke bedrijfservaring wordt als een enorme plus ervaren. Hij weet de taal te spreken van de bedrijfswereld. Zijn decennialange presentatie-ervaring zorgen voor een unieke en onvergetelijke bijeenkomst. Frits denkt voor het evenement ook graag mee over de invulling en opbouw. Een dagvoorzitter met verstand van zaken en vol passie.

Video van spreker Frits Sissing

Spreker Mentale Vitaliteit

Bekijk de lezingen van Frits Sissing
Vrijblijvend informatie over Frits Sissing

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Frits Sissing geeft lezingen over de volgende onderwerpen