Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Vitaal Leiderschap met Sandra Klijn: Boost je Energie op het Werk!

Spreker Sandra Klijn

Sandra Klijn

Spreker, auteur, onderzoeker en een pionier op het gebied van energiemanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Tarieven en beschikbaarheid
Sandra Klijn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Sandra

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Sandra Klijn, een befaamde spreker, auteur en onderzoeker, is een pionier op het gebied van energiemanagement en persoonlijke ontwikkeling in de moderne werkplek. Met een schat aan ervaring in Sales, Marketing en HR bij vooraanstaande bedrijven, heeft Sandra een diepgaand inzicht verworven in de complexiteit van moderne arbeidsdynamiek. In een tijd waarin veel werknemers worstelen met een gebrek aan voldoening en energie op de werkvloer, richt Sandra zich op het blootleggen van de kernoorzaken en het bieden van praktische oplossingen. Ze herkent de tweeledige aard van dit probleem: de vermoeidheid door stress en werkdruk, en de vaak onderschatte impact van een gebrek aan betrokkenheid bij het werk zelf.

Redenen om een lezing van spreker Sandra Klijn te boeken

 • Spreker Sandra Klijn biedt inspirerende inzichten in energiemanagement en persoonlijke ontwikkeling, waardoor medewerkers worden gemotiveerd om positieve veranderingen aan te brengen in hun werk en leven.
 • Met praktische handvatten voor energiemanagement en vitaal leiderschap kunnen medewerkers direct aan de slag om hun eigen vitaliteit te verbeteren en beter te presteren op het werk.
 • De lezingen van Sandra Klijn leiden tot meetbare resultaten, zoals een toename van vitaliteit, betrokkenheid en productiviteit, en een afname van ziekteverzuim en medewerkersverloop, wat uiteindelijk leidt tot een positieve impact op de bedrijfsresultaten.

Over spreker Sandra Klijn

Als voorstander van investeringen in de toekomst van bedrijven via de ontwikkeling van medewerkers, heeft Sandra een missie om organisaties te helpen bij het stimuleren van vitaliteit en betrokkenheid. Haar lezingen, workshops en op maat gemaakte programma’s zijn gericht op het begeleiden van individuen naar een pad van persoonlijk succes, wat uiteindelijk leidt tot verbeterde bedrijfsresultaten.

Wat Sandra onderscheidt, is haar multidisciplinaire aanpak. Naast haar expertise in bedrijfsleven en onderzoek, is ze ook acteur en docent improvisatietheater. Deze unieke mix van vaardigheden stelt haar in staat om haar boodschappen met helderheid, diepte en humor over te brengen, waardoor ze een blijvende impact heeft op haar publiek.

Sandra’s missie gaat verder dan alleen het overbrengen van informatie; ze wil een zaadje van inspiratie planten voor persoonlijke groei. Door haar werk als auteur, spreker en docent, streeft ze ernaar om individuen aan te moedigen om de kracht te vinden om hun beste leven te leiden, zowel professioneel als persoonlijk.

Met haar boek “Wat wil je écht?” en haar bijdrage aan academisch onderzoek en praktische toepassing, blijft Sandra Klijn een leidende stem in de beweging naar een meer energieke, betrokken en vervullende werkervaring voor mensen over de hele wereld.

Bekijk de lezingen van Sandra Klijn
Lezing en workshop van spreker Sandra Klijn

Meer energie op het werk

Iedereen in het bedrijf heeft zijn eigen ontwikkelingspad. Dit zijn de wegen die kunnen leiden tot persoonlijk succes en daarmee tot betere resultaten voor het bedrijf. De lezingen, workshops en programma’s van Sandra Klijn begeleiden en sturen op dat pad:
De lezingen geven medewerkers inspiratie voor wat ze echt willen en welke eerste stappen ze kunnen zetten voor meer energie op het werk.

De workshops van een halve of hele dag geven medewerkers inzicht in hoe ze hun persoonlijke energie kunnen managen en ze gaan naar huis met hun persoonlijke energiemanagement plan. De langdurige programma’s op maat gemaakt voor het bedrijf, sturen aan op gedragsverandering voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Voor medewerkers resulteren deze sessies in een toename van vitaliteit, betrokkenheid en productiviteit. Voor het bedrijf betekent dit concreet een verbetering van de aantallen ziekteverzuim, medewerkersverloop en omzet.

Onderwerpen

 • Energie management
 • Vitaal leiderschap
 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik écht?
 • Veerkracht
 • Hybride werken
 • Team building
Video van spreker Sandra Klijn

Wat wil je echt - boek preview van Sandra Klijn

Bekijk de lezingen van Sandra Klijn

Wat wil je écht? - Waarom je blijft zitten in een energievretende baan en hoe je dit kunt doorbreken

Zit je vast in een energievretende baan en vraag je jezelf af: wat wil ik nu écht? Als je twijfelt of je wel op de juiste plek zit, hoeft dit niet te betekenen dat je in de verkeerde rol zit. Het wordt vaker veroorzaakt doordat je zingeving mist, betrokkenheid en aansluiting bij je kernwaarden. Dan ontstaat er frictie tussen de persoon die je wilt zijn en hoe je baan hierbij past. Het antwoord op deze mismatch kun je vinden in inzichten in je verlangen, en hoe dit samen met je competenties, persoonlijkheid en gedrag de kloppende puzzel vormt voor een energiek werkleven.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Sandra Klijn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Sandra Klijn geeft lezingen over de volgende onderwerpen