Loading content ...

Spreker Sylvie Bleker

Sylvie Bleker

Compliance & Integriteitsmanagement

Spreker Sylvie Bleker  is werkzaam als Senior Director at PWC Forensic Services. Haar primaire aandachtsgebieden zijn compliance & integriteit management. Daarnaast is Sylvie Bleker hoogleraar compliance & integriteit management bij de VU.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prof. dr. Sylvie C. Bleker heeft een bijzondere wijze om naar organisaties te kijken. Aan de hand van de theorie van Darwin, neemt ze haar publiek mee op de tocht van holbewoner tot Marsverkenner. Humor is haar belangrijkste hulpmiddel, maar zij kan ook ontroeren en inspireren. Spreker Sylvie Bleker geeft lezingen over integriteit, corruptie, maar ook over haar ervaring met rechtszaken in Amerika.

Naast theorie beschikt spreker Sylvie Bleker over veel praktijkervaring. Zij heeft een missie in haar leven: complexe problemen terug te herleiden tot de simpele kern en dan met gevoel voor humor, maar ook emotie te komen tot oplossingen. Een niet alledaagse spreker, die niet wars is van interactie met de zaal.

  Lezingen van spreker Sylvie Bleker

  • Lezingen over Integriteit
  • Lezingen over Bedrijfsreputatie

  • Lezingen over Klantrelaties

  • Lezingen over Buitenlands recht

  • Lezingen over Corruptie

Sylvie Bleker geeft lezingen over de volgende onderwerpen: