Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Melvin Redeker

Melvin Redeker

Het geheim van een succesvolle expeditie

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Melvin Redeker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Melvin

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Meer dan 25 jaar lang is spreker Melvin Redeker gepassioneerd avonturier. Met kleine teams verkent hij de grens van het (on)mogelijke. Gewaagde pionierstochten van de Himalaya tot de onderwaterwereld van de diepe zee. Hij organiseerde expedities naar de steilste toppen van de Himalaya. Met een klein team van perfect op elkaar ingespeelde klimmers, tot op het bot gemotiveerd en getraind, beklom hij bergen die zelden of nooit worden bedwongen. In de onderwaterwereld lag Melvin als eerste oog in oog met killer whales in de Noordzee. Bekijk de hieronder de video’s en lees expeditieverslagen van zijn onderwater exploraties en Himalaya expedities.

Melvin raakte gefascineerd door de onderwaterwereld. “We weten meer van Mars dan van onze oceanen.” Voor Melvin de aanleiding om juist daar op ontdekking te gaan. Oog in oog  met orka’s maakte hij de eerste onderwaterfoto’s van de killer whales in de Noordzee. Recent was hij daarvoor te gast bij RTL Late Night. In februari 2017 won hij met zijn orka-foto een prijs bij de Underwater Photographer of the Year 2017. De jury noemt de foto ”baanbrekend voor Britse wateren. Kijkend naar de foto slaat je hart een keer over”, aldus juryvoorzitter Peter Rowlands.

Met zijn expedities, levenservaring en verhalen inspireert spreker Melvin Redeker je anders naar de wereld te kijken en het beste uit jezelf te halen. Uit zijn ervaringen destilleert Melvin waardevolle en doorleefde inzichten over succesvol samenwerken, het leveren van topprestaties, leiderschap en het omgaan met verandering en tegenslag. Melvin vertelt over vriendschap en vertrouwen op de berg. Over echt samenwerken en afzien in te kleine tentjes. Over jezelf opofferen voor het team. Over energie management om de top te beklimmen. Hoe blijf je mentaal en fysiek topfit onder extreme druk en in de moeilijkste omstandigheden in de Himalaya?

Ook met onderwerpen als duurzaamheid en klimaatverandering kan Melvin goed uit de voeten. Tijdens zijn expedities op de grens van de natuur in de onderwaterwereld of het hooggebergte ziet, voelt en ondervindt hij de veranderingen van het klimaat en de impact daarvan.

Bekijk de lezingen van Melvin Redeker

  Spreker Melvin Redeker geeft masterclasses en interactieve presentaties over persoonlijk leiderschap, leiding geven aan teams, omgaan met verandering en weerstand, vertrouwen, doelen stellen en de top beklimmen.

  • Omgaan met verandering

  • Van verandering naar kans

  • Het creëren van vertrouwen

  • Omgaan met weerstand en tegenslag

  • Persoonlijk leiderschap

  • Teamwork en resultaatgericht samenwerken

  • Innovatie en kennis delen

  • Energie management, omgaan met werkdruk en stress

Vrijblijvend informatie over Melvin Redeker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Melvin Redeker geeft lezingen over de volgende onderwerpen