Loading content ...

Sierd Nutma

Sierd Nutma

Expert Mentale Veerkracht

Hoe bereik je een onmogelijk doel? Welke aspecten zijn van doorslaggevend belang als het gaat om het leveren van topprestaties?  Hoe ga je succesvol om met tegenslag? Spreker Sierd Nutma is Expert Mentale Veerkracht.  Hij traint teams, leiders, ondernemers en topsporters en draagt bij aan de beoogde prestatieverbetering. Zijn bijzondere levensverhaal en ervaring als avonturier maken zijn lezingen bijzonder! 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘Stel onrealistische doelen en bereik onmogelijke resultaten.’

 

Spreker Sierd Nutma rende een marathon op de geografische Noorpool en fietste solo 6000 kilometer door Siberië. Tevens leidde hij een succesvolle bergexpeditie voor gehandicapten. Sierd Nutma is een man van extremen en expert op het gebied van mentale veerkracht. Hij laat zien dat niets onmogelijk is en inspireert zijn publiek om op een andere manier naar tegenslagen, veranderingen en succes te kijken. De presentaties  van Sierd Nutma zijn grensverleggend en zullen mensen niet onbewogen laten. Aan de hand van een aantal provocerende stellingen zet hij zijn publiek aan het nadenken en laat hij zien hoe mensen het verschil maken en onmogelijke doelen kunnen bereiken.

Sierd Nutma traint teams, leiders, ondernemers en topsporters hoe zij optimaal kunnen presteren onder druk.

In 2016 publiceerde spreker Sierd Nutma zijn boek ‘Mentale Veerkracht voor Professionals’. Hierin schetst hij zijn bijzondere levensverhaal en ontvouwt hij een unieke formule die mensen helpt om meer plezier, meer energie en betere prestaties te genereren.

Lees het Interview met Sierd Nutma

  Dé unieke formule om meer plezier, meer energie en betere prestaties te leveren!

   

  Lezingen van spreker Sierd Nutma

  • Mentale Veerkracht: De Formule

  • I climbed a mountain! Een onmogelijke expeditie.

  • The North Pole Marathon

  • 6000km Solo door Siberië

  • Werkdruk bestaat niet!

Gerelateerde sprekers

Sierd Nutma geeft lezingen over de volgende onderwerpen: