Loading content ...

tim-voors

Tim Voors

Avonturier

Als avonturier neemt Tim Voors zijn publiek graag mee op reis. Hij vertelt over zijn avonturen, deelt zijn ervaringen en laat ons de waarde van vrijheid en tijd zien. Hij inspireert mensen om kansen te durven grijpen en het avontuur aan te gaan. Op deze manier kan je veel meer bereiken in het dagelijks leven en je dromen achterna gaan.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tim Voors talks about the mystery of time and the importance of wandering off into the unknown.

 

Spreker Tim Voors heeft vele landen en continenten bezocht. Als Avonturier bewandelde hij de 4286km lange Pacific Crest Trail, deed hij een pelgrimstocht in Japan en heeft meerdere routes van de Santiago de Compostela gelopen.

Het leven is vaak vol en erg druk! Tim Voors laat ons zien hoe we tijd kunnen creëren. Hij laat zien wat het verschil is tussen Day dreamers en Dream DOers! Avontuur hoeft niet altijd groots en heldhaftig te zijn. Tim moedigt ons aan op ‘Micro Adventures’ te gaan. Ga er eens per maand eens tussen uit! Tim is er van overtuigd dat we hiermee ruimte en tijd kunnen creëren om onze dromen achterna te gaan. 

Tim Voors was co-founder van The Freeforce Foundation, ook zat hij 5 jaar lang in het bestuur van de Art Directors Club Netherlands. Hij gaf part-time les aan de kunstacedemie in Breda en op Windesheim in Zwolle gaf hij les over Concept en Story DOing.

Als internationaal spreker geeft spreker Tim Voors lezingen voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Met zijn op maat gemaakte lezingen weet hij keer op keer zijn publiek te raken en inspireren. Zij lezingen zitten voor herkenbare voorbeelden en interactie. 

 

Foto: Krijn van Noordwijk

Gerelateerde sprekers

Tim Voors geeft lezingen over de volgende onderwerpen: