Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

"Veerkracht kan je ontwikkelen met de juiste tips, inzichten en technieken."

Thijs Boogert

Thijs Boogert

Bedrijfsavonturier: Met voldoende veerkracht kan iedereen blijven excelleren, ook als het tegenzit.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Thijs Boogert

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Thijs

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid
 • spreker Thijs Boogert geeft inspirerende lezingen over zijn avonturen als deelnemer aan de zwaarste hardloopwedstrijd.
 • Als presentatietrainer gecertificeerd NLP Master coach heeft Thijs meer dan 1.000 mensen getraind in de zakelijke sector.
 • Aan de hand van de Veerkrachtscan maakt Thijs Boogert zichtbaar hoeveel veerkracht medewerkers binnen uw organisatie zelf ervaren.

Organisatieadviseur, gecertificeerd NLP coach en spreker Thijs Boogert geeft inspirerende lezingen over zijn avonturen als deelnemer aan de zwaarste hardloopwedstrijd op aarde, dwars door de Sahara.  Zijn lezingen gaan over alles uit jezelf halen, jezelf blijven verassen! Doelen stellen én deze met succes behalen. Hoe doe je dat?

Stel, je krijgt de opdracht om van Amsterdam naar Keulen te rennen. Je krijgt hiervoor zes dagen, het parcours is overwegend mul zand, het wordt overdag 50 graden Celsius en je draagt een rugzak van 10 kilogram met je hele hebben en houwen. Is dat mogelijk? Of gewoon gekkenwerk?

De eerste gedachte  van spreker Thijs Boogert was: dit is zelfs voor een professional bijna niet te doen. Anderzijds was zijn nieuwsgierigheid gewekt en werd hij benieuwd naar zijn eigen grenzen. Daarom besloot Thijs in 2017 deel te nemen aan de Marathon des Sables. De zwaarste hardloopwedstrijd op aarde, dwars door de Sahara. Wat in eerste instantie onmogelijk leek, werd een ongekend succes. Thijs Boogert wist niet alleen deze monsterrace te volbrengen, maar werd zelfs één van de snelste Nederlanders ooit!

Zijn persoonlijke ervaring leerde Thijs dat je veel meer in je mars hebt dan je denkt. Dit geldt voor iedereen. De kunst is om te blijven genieten, ook als de druk hoger wordt. Wil jij jezelf ook overstijgen? In je huidige functie of in een nieuwe rol? Spreker Thijs Boogert weet anderen veel humor, zelfspot, interactie en aansprekende anekdotes te inspireren. Als ervaren organisatieadviseur en gecertificeerd NLP coach geeft Thijs de juiste handvatten om deze stap zelf ook te kunnen maken.

Bekijk de lezingen van Thijs Boogert

  Thijs geeft lezingen over een aantal thema’s geschikt voor verschillende doelgroepen. Ook maakt hij sessies op maat zodat deze volledig aansluit bij het doel van de bijeenkomst. Neem gerust even contact met ons op om te kijken wat voor lezing het beste bij jullie evenement zou passen.

   

  spreker Thijs Boogert

  Overtref jezelf door middel van Veerkracht – stap je in of stap je uit?

  • Iedereen kan boven zichzelf uitstijgen. Met moed, veerkracht en doorzettingsvermogen. Dit vergt wel een enorme toewijding en keuzes zijn daarmee onlosmakelijk verbonden. Als je een keuze maakt, sluit je iets anders uit. Iets wat niet persé prettig is. Het is cruciaal om bij je keuzes te blijven, maar hoe wapen je je als het tegenzit?
  • In zijn verhaal vertelt Thijs hoe een wens uitgroeide tot een persoonlijke missie, die zo sterk was dat niets hem meer tegenhield. Hij vertelt over cruciale ontmoetingen, inzichten, tegenslagen en twijfels die hij onderweg tegenkwam.

   

   

  spreker Thijs Boogert

  Spelregels van de woestijn – hoe ontketen je energie in teams?

   • Hoe voorkom je dat je uitgeput raakt in de woestijn? Hoe kan je blijven genieten bij 50 graden Celsius? Stel je bent volledig aangewezen op jezelf, wat bepaalt of je het redt? Dit is het oplossingsvermogen waarover je beschikt. Er is namelijk niemand die je kan vertellen wat je moet doen. It’s in your hands.
   • Voor iedere manager is het een uitdaging om dit vermogen in teams te ontwikkelen, zodat je – als organisatie – wendbaar bent. Daarvoor heb je spelregels nodig, die duidelijke kaders geven waarbinnen je ben vrij om te bewegen. Met deze structuur, de vrijheid om te experimenteren en een onvoorwaardelijk vertrouwen in elkaar ontketen je de energie die noodzakelijk is om dit vermogen te vergroten.
   • Hoe breng je dit in de praktijk? Waaraan moet een set van spelregels voldoen? In deze lezing vertelt Thijs hoe de juiste spelregels ervoor hebben gezorgd dat hij kon blijven genieten in de woestijn en geeft hij handvatten om deze toe te passen binnen je team.
Video

Maak kennis met Thijs Boogert

Bekijk de lezingen van Thijs Boogert
Vrijblijvend informatie over Thijs Boogert

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Thijs Boogert geeft lezingen over de volgende onderwerpen