Loading content ...

Willem Gunneman

Willem Gunneman

dagvoorzitter, theatermaker, discussieleider, gastspreker en gastheer

Spreker Willem Gunneman is onder andere theatermaker, spreker en dagvoorzitter. Door zijn vele ervaring op het podium weet Willem precies hoe een goede voordracht in elkaar zit.  De boodschap van uw evenement wordt middels muziek en betoog aan het publiek overgebracht; verrassend en uniek !

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Willem’s optredens kenmerken zich door de unieke manier van theater en liedjes maken. Willem combineert de boodschap van de presentatie met peformance. Willem presenteert met muziek, zang, cabaret  en maakt gedichten! Willem heeft een uniek improvisatievermogen. Willem vind het belangrijk wat u wenst te communiceren in het achterhoofd te hebben en op deze manier aan te kunnen sluiten bij het doel van de presentatie.

Ook schreef spreker Willem Gunneman het boek ‘Eeuwlingen ‘Ik ben van de vorige eeuw’, waarin hij mensen van 100 jaar en ouder heeft geportretteerd. Tevens verleent Willem met regelmaat zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Hij was te zien bij Vara’s Kassa, Pauw en Witteman en de Coen en Sander Show. Zijn teksten en gedichten klonken onder meer in theaters en het Amsterdams Concertgebouw. Een gedicht is dé manier om de dag samen te vatten of de luisteraars weer even op scherp te zetten.

Willem verteld graag over zijn ervaringen in het werkveld. Hij spreekt over onderwerpen als organisaties, communicatie, het verleggen van grenzen, netwerken, talent en ‘het onderscheidende vermogen’. Met zijn presentaties komt spreker Willem van Boekel op veel verschillende plekken variërend van de jaarlijkse parlementaire barbecue van de Tweede kamer tot het KNRM Gala.

Willem is inzetbaar in de rol van inspirerend cabaretier, discussieleider, gedreven motivator, dagvoorzitter, gastspreker, gastheer of entertainer.

  Lezingen van spreker Willem Gunneman

  • Communicatie
  • Innovatie
  • Klantgerichtheid
  • Media & Journalistiek
  • Motivatie & inspiratie
  • Sales
  • Teambuilding
Gerelateerde sprekers

Willem Gunneman geeft lezingen over de volgende onderwerpen: