Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Inspirerend spreker over recht en samenleving

Spreker Willem Jan Ausma

Willem Jan Ausma

Advocaat - Spreker - Coach/raadsman - Auteur

Tarieven en beschikbaarheid
Willem Jan Ausma

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Willem Jan

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker en advocaat Willem Jan Ausma staat nog steeds vol overgave verdachten bij die een verhaal hebben en met zijn levenservaring wil hij anderen ook graag helpen om het juiste pad te kiezen of terug te vinden.

Om die reden is hij naast advocaat ook professioneel coach geworden. Wat begon met het begeleiden van cliënten gedurende het (straf-)proces en het leren omgaan met de gevolgen van een misdrijf, is uitgegroeid tot het coachen van collega advocaten en juristen, ondernemers en mensen die om wat voor reden dan ook vastlopen in hun werk of leven.

Redenen om spreker Willem Jan Ausma te boeken

  • Willem Jan geeft een verhelderende kijk op de rechtspraak en advocatuur.
  • Hij helpt anderen graag op weg om het leven leuker te maken.

Er is meer in het leven dan de advocatuur

De oplossing zit in jezelf, maar vaak heb je iemand nodig om je daarin te begeleiden. Willem Jan beschikt over goede en positieve capaciteiten en heeft inmiddels veel ervaring om mensen verder te helpen, zodat ze weer de goede richting in het leven vinden. Ruimte en rust vinden om te doen wat je werkelijk wilt doen, dat is zijn uitgangspunt.

Je hoeft geen specifiek probleem te hebben om een coach te raadplegen. Werken en leven brengen veelal ook zorgen met zich mee. Wat is er fijner dan te sparren met iemand om je beslommeringen en zorgen te bespreken. Mensen maken zich vaak (onnodig) veel zorgen. Het is de kunst van het leven om gebeurtenissen en zaken in het juiste perspectief te plaatsen. Hij kan jou daarbij helpen door naar je te luisteren. Door de vragen die hij stelt kunnen zaken in een ander daglicht komen te staan. Op die manier krijg je weer nieuwe energie om door te gaan of nieuwe wegen in te slaan.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Willem Jan Ausma
Lezing van spreker Willem Jan Ausma

Wat is Waarheid?

Iedere verdachte heeft recht op een eerlijk proces maar heeft ook iedere verdachte het recht ‘ermee weg te komen’. Rechtspraak is niet per definitie waarheidsvinding. Spreker Willem Jan Ausma heeft een uitgesproken mening over het Nederlandse strafproces, de rol van de verdachte en van de advocaat. Aan de hand van praktijkvoorbeelden schetst Willem Jan Ausma een helder beeld van het strafrecht. Het is makkelijk om als buitenstaander te oordelen, maar wat als jezelf opeens verdachte bent? Dan is het altijd anders. ..

Wat is Waarheid?

In ‘Wat is waarheid’ deelt Willem Jan Ausma zijn ervaring en persoonlijke ontwikkeling als mens en advocaat aan de hand van een aantal strafprocessen inzake levensdelicten. Hij geeft een genuanceerd beeld van de rechtspraak en van de vele verdachten die hij heeft bijgestaan.

Deze verhalen, mooi en verdrietig, de dilemma’s, de gedachtewereld en achtergrond van de clientèle, spijt en wroeging, juridische aspecten, heldere uitleg en duiding vormen ingrediënten voor een oprechte en prikkelende inkijk in de strafrechtadvocatuur en de rechtspraak, die hem als mens en strafpleiter hebben gevormd.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Willem Jan Ausma

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Willem Jan Ausma geeft lezingen over de volgende onderwerpen