Loading content ...

Dieter Möckelmann

Dieter Möckelmann

Onderwijs & ICT

Spreker Dieter Möckelmann slaat de brug tussen onderwijs and ICT en helpt onderwijsinstellingen bij het vertalen van onderwijsdoelen naar ICT-middelen. Hoe wordt ICT een middel voor aantrekkelijk onderwijs en wat kunnen we nog meer verwachten in de nabije toekomst? Daar zal Dieter Möckelmann in zijn presentatie bij stil staan.

 

 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgevraagd gespreksleider, dagvoorzitter en spreker Dieter Möckelmann inspireert anderen over onderwijs in de 21e eeuw. De basis van het onderwijs is onveranderlijk, maar sommige innovaties hebben een grote impact.  Termen als gepersonaliseerd leren, 21st century skills, wearables en tablets komen voorbij. Wat moet je als school doen om mee te kunnen komen met dit soort innovaties? Het is onmogelijk het mobiel internet, sociale media en tablets buiten de deur te houden. En dit is ook helemaal niet nodig! Spreker Dieter Möckelmann  laat zijn hoe we nieuwe technologische trends in kunnen zetten bij het verbeteren van het onderwijs.

Spreker Dieter Möckelmann is werkzaam als onderwijsadviseur en slaat de brug tussen onderwijs and ICT. Hij laat onderwijsinstellingen zien hoe ze ICT-middelen op een positieve manier in kunnen zetten binnen het onderwijs. Met de kennis die hij heeft opgedaan in 15 jaar ‘onderwijs met ICT’ weet hij vele luisteraars te boeien. Dieter weet humor en kennis op authentieke wijze weet te combineren. De voorbeelden die hij presenteert zijn praktisch, prikkelend en uitdagend!

   

  De ICT Inspiratiebar

  De impact van technologie op jouw onderwijs zelf ervaren? Dieter Möckelmann en Sander van Acht  verzorgen de Onderwijs & ICT ‘Inspiratiebar’. Een sessie waarbij deelnemers in ca. 1 tot 2 uur de laatste ontwikkelingen in ‘onderwijs & ict’ land zelf ervaren.

   

  • Lezingen over ICT binnen het onderwijs

  • Lezingen over Technologische trends

Gerelateerde sprekers

Dieter Möckelmann geeft lezingen over de volgende onderwerpen: