Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Spreker Eva Bos

Echt luisteren en oordeel uitstellen stimuleert verbinding en daarmee motivatie en gedragsverandering

Spreker Eva Bos

Eva Bos

Trainer-psycholoog, spreker en uitvoerend artiest gespecialiseerd in communicatie en gedragsverandering.

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

Eva heeft bij het symposium voor de behandelaren van Zorgbalans een lezing en workshop gegeven over motiverende gespreksvoering. Het contact vooraf was prettig, Eva is enthousiast en denkt graag met je mee. Tijdens de lezing wist zij de aandacht en interesse van het publiek te trekken door haar positieve energie en humor te gebruiken. Door haar lezing kwam de zaal letterlijk en figuurlijk in beweging! Tijdens de workshop zijn er concrete handvatten gegeven om zelf met motiverende gespreksvoering aan de slag te gaan.

Noor Schröder, Psycholoog bij Zorgbalans Bekijk alle referenties

Een lezing van Eva Bos biedt:

 • Praktische en direct toepasbare tools voor effectieve communicatie en
  gedragsverandering, gepresenteerd in een ontwapenende en humoristische stijl.
 • Inspirerende en gedenkwaardige interactie die niet alleen verbindt en motiveert,
  maar ook concrete voorbeelden geeft voor succesvolle gedragsverandering.
 • Op maat gemaakte inhoud die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften, met de
  mogelijkheid om muziek als extra dimensie te integreren.
Eva Bos

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Eva

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Hoe verminder je met een paar praktische tools weerstand bij medewerkers en sterker nog, voorkom je deze door al eerder in het proces de intrinsieke motivatie te weten aan te boren? Met haar achtergrond in sociale psychologie en klinische neuropsychologie, gecombineerd met haar ervaring als uitvoerend artiest, brengt Eva een creatieve, nieuwe benadering van deze onderwerpen. En altijd gepaard met haar onderscheidende humor die zalen verbindt.

Een lezing van Eva Bos biedt:

 • Praktische en direct toepasbare tools voor effectieve communicatie en
  gedragsverandering, gepresenteerd in een ontwapenende en humoristische stijl.
 • Inspirerende en gedenkwaardige interactie die niet alleen verbindt en motiveert,
  maar ook concrete voorbeelden geeft voor succesvolle gedragsverandering.
 • Op maat gemaakte inhoud die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften, met de
  mogelijkheid om muziek als extra dimensie te integreren.

De frisse blik van een unieke spreker die zalen verbindt

Spreker Eva Bos is een dynamische trainer-psycholoog en uitvoerend artiest, bekend om haar vermogen om zalen te bewegen en inspireren. Geboren en getogen in Veendam, heeft Eva gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze afstudeerde in sociale psychologie en klinische neuropsychologie. Haar expertise ligt op het gebied van communicatie, motivatie en gedragsverandering.

Van jongs af aan heeft Eva gezien hoe miscommunicatie mensen uit elkaar dreef, wat haar passie voor effectieve communicatie aanwakkerde. Sinds 2017 is ze zelfstandig ondernemer en richt ze zich op professionele communicatie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Eva’s leven is gekenmerkt door persoonlijke tegenslagen, zoals het ernstige ongeluk van haar broer en het verlies van haar vader. Deze ervaringen hebben haar missie versterkt om verbinding te creëren, ongeacht de omstandigheden.

Met haar achtergrond als uitvoerend artiest heeft Eva meerdere podiumprijzen gewonnen en lovende recensies ontvangen, waaronder van Frits Spits voor haar debuutalbum “Leven In Het Kwadraat”. Deze ruime podiumervaring geeft haar een unieke voorsprong als spreker en daarbij kan muziek worden ingezet als een extra element tijdens haar lezingen. Ze maakt gebruik van technieken als Motiverende Gespreksvoering, Deep Democracy en Geweldloze Communicatie, en ziet het als haar missie om iedereen met zeer concrete en meteen toepasbare tools de lezing weer te laten verlaten.

Boek nu een lezing met spreker Eva Bos en ervaar haar unieke, frisse benadering die uw organisatie zal inspireren en transformeren.

Bekijk de lezingen van Eva Bos
Lezing van spreker Eva Bos

Op maat gemaakte, impactvolle lezingen voor teamverbinding en motivatie*

 • Echt luisteren is een skill: Praktische tools die jouw luistervaardigheden per direct verbeteren waardoor onderlinge verbinding aanzienlijk versterkt wordt.
 • Welke stadia van gedragsverandering zijn er en hoe herken ik deze?
 • Wat kun je praktisch per stadium doen om beweging naar een volgend stadium te ontlokken: Concrete acties om mensen door de fasen van gedragsverandering te begeleiden.
 • Hoe kun je je oordeel uitstellen: Methoden om vooroordelen te vermijden en daardoor betere verbindingen te creëren, inclusief het installeren van een ‘reset-knop’.
 • Effectieve communicatie: Het fundament voor succesvolle interacties en relaties.
  Intrinsieke motivatie ontlokken: Technieken om de interne drijfveren van mensen aan te spreken.
 • Hoe werkt motivatie en wat werkt motivatie tegen: Inzichten in de dynamieken achter motivatie en de obstakels die deze kunnen belemmeren.
 • Hoe verminder je weerstand: Strategieën om weerstand te identificeren en te verminderen.
 • Hoe geef en ontvang je effectieve feedback: Technieken voor het geven en ontvangen van constructieve feedback.

*combinaties en situationele aanpassingen zijn altijd mogelijk welke besproken kunnen worden in het voorgesprek.

Video van spreker Eva Bos

Eva Bos Trailer 2024

Video van spreker Eva Bos

Motiverende Gespreksvoering in het kort

Bekijk de lezingen van Eva Bos

Referenties

Eva was de keynote speaker tijdens het driedaags scholingsfestival 'Samen in beweging' van Oosterlengte. Ze neemt je op een pakkende manier mee, hoe om te gaan met veranderprocessen, in een mooie melange van scherpe observaties, humor en theater. Dat doet ze door het delen van eigen ervaringen, het schetsen van herkenbare situaties en met veel zelfspot. Ze houd je continu een spiegel voor en zet je op een speelse en elegante wijze aan het denken hoe je om kunt gaan met alle hobbels die je zeker zult tegen komen.

Peter Dijkstra – Project -en interimmanager zorg

Wat een goede keuze hebben we gemaakt met Eva als dagvoorzitter!!!! Tijdens de organisatie van het congres over Motiverende Gespreksvoering, dat we vanuit MINTned vorm hebben gegeven, waren we op zoek naar een dagvoorzitter. Het werd een duo (Matijs en Eva) Allebei lid van de vereniging. Ik kende Eva als trainer en artiest, maar nog niet in een rol als dagvoorzitter. En wat heeft ze die rol met verve vervuld. De reacties van de deelnemers waren ook super positief. Wat mij vooral heeft aangesproken is haar energie, de humor, de afstemming met het publiek en haar heerlijke eigen kwetsbare vorm. Top voorbereid en professioneel uitgevoerd. Dankjewel Eva; mede dankzij jou en Matijs (want wat waren jullie ook als duo leuk) is het congres een super geslaagde dag geworden

Melanie van Hoeve – Bestuurslid MintNed, Trainer Motiverende Gespreksvoering & Paardencoach

Eva heeft bij het symposium voor de behandelaren van Zorgbalans een lezing en workshop gegeven over motiverende gespreksvoering. Het contact vooraf was prettig, Eva is enthousiast en denkt graag met je mee. Tijdens de lezing wist zij de aandacht en interesse van het publiek te trekken door haar positieve energie en humor te gebruiken. Door haar lezing kwam de zaal letterlijk en figuurlijk in beweging! Tijdens de workshop zijn er concrete handvatten gegeven om zelf met motiverende gespreksvoering aan de slag te gaan. Veel collega's, waaronder ik, zijn hierdoor nog verder geïnspireerd geraakt in motiverende gespreksvoering. Al met al kijken we terug op een geslaagde dag en zouden we Eva zeker ook bij anderen aanraden!

Noor Schröder – Psycholoog bij Zorgbalans

Eva heeft voor het driedaags Scholingsfestival van Oosterlengte de keynotes verzorgd en aansluitend de workshops motiverende gespreksvoering. In de aanloop naar het Scholingsfestival verliep het contact erg laagdrempelig en prettig. Eva dacht hierbij actief mee over de invulling van het thema en kon hierin snel schakelen, waarbij de keynote volledig aansloot bij de wensen vanuit de organisatie. Voor de keynote heeft Eva meerdere vaardigheden gecombineerd, waardoor de keynote als zeer inspirerend werd ervaren. Het is Eva gelukt om de groep tijdens de aanvang van het scholingsfestival in beweging en aan het lachen te krijgen, maar tegelijk ook een onderliggende boodschap over te brengen met kernelementen uit de motiverende gespreksvoering. Zeker een aanrader als keynote-spreker!

Iris Bergman – Psycholoog

Eva, wat zijn we je dankbaar voor de manier waarop je een inspirerende avond neerzette voor onze onderwijsstichting Panta Rhei! De avond was voor de MR'en van 17 basisscholen en had als doel om iedereen open te zetten om veranderingen positiever te benaderen. Motiverende Gespreksvoering en Deep Democracy stonden daarbij centraal, en je zong een prachtig lied! We hebben veel gelachen en deze technieken zelf mogen ervaren. Dat was nuttig en inspirerend en tegelijk ook heel gezellig en laagdrempelig. Ook de communicatie voorafgaand aan de bijenkomst en de mate waarin jij je hebt willen verdiepen in onze situatie (dmv een aantal interviews) stel ik zeer op prijs. Bedankt!

Marijn Damsma-Blaisse – Bestuurslid Panta Rhei

Vrijblijvend informatie over Eva Bos

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Eva Bos
Eva Bos

5 van de 5 sterren

Eva heeft bij het symposium voor de behandelaren van Zorgbalans een lezing en workshop gegeven over motiverende gespreksvoering. Het contact vooraf was prettig, Eva is enthousiast en denkt graag met je mee. Tijdens de lezing wist zij de aandacht en interesse van het publiek te trekken door haar positieve energie en humor te gebruiken. Door haar lezing kwam de zaal letterlijk en figuurlijk in beweging! Tijdens de workshop zijn er concrete handvatten gegeven om zelf met motiverende gespreksvoering aan de slag te gaan.

Noor Schröder, Psycholoog bij Zorgbalans Bekijk alle referenties

Eva Bos geeft lezingen over de volgende onderwerpen