Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Judith Webber

Judith Webber

Duurzame verandering komt van binnenuit!

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Judith Webber

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Judith

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

De wereld verandert rap. De kunst is dat wij mee veranderen, meebewegen… Van buitenaf nieuwe structuren en systemen neerzetten om verandering af te dwingen werkt niet, het werkt eerder averechts. Judiths visie is dat verandering van binnenuit moet komen, wil het  beklijven, wil verandering duurzaam worden! Dit geldt voor mensen en dit geldt net zo goed voor organisaties! Organisaties zijn tenslotte een verzameling mensen volgens Judith!

Na een lange zoektocht naar de ‘ideale baan’, waar ze alles uit zichzelf kon halen is Judith in 2008 PureHuman gestart en heeft haar eigen droombaan gejobcraft. Daarvoor is ze 12 jaar werkzaam als (interim) HR-adviseur bij grote bedrijven als PricewaterhouseCoopers en ABN Amro en diverse kleinere. Vaak zag ze dat mensen zichzelf niet goed kenden, elkaar niet goed kenden en lang niet alles uit zichzelf haalden. Ze zag altijd zoveel potentie, zoveel mogelijkheden, daar waar veel mensen zichzelf beperkten door in hokjes te blijven denken en handelen. Ze heeft zichzelf volkomen herontdekt, ze heeft het roer omgegooid. Hierdoor staat ze anders in het leven, communiceert anders en onderneem anders, ze is eindelijk echt puur zichzelf, altijd en bij iedereen. 

Spreker Judith Webber is een van de meest authentieke sprekers van dit moment. Door haar energie, persoonlijke anekdotes, humor en praktische aard zal haar lezing bij de toehoorders blijven plakken, raken én ze in beweging zetten. Weerstand weet ze op een humoristische manier te smelten. Kortom: iedereen doet mee!  Judith is iemand die mensen wakker maakt, bewust maakt van hun eigen invloed op hun werk & relaties en mensen empowered een stap te maken, in beweging te komen. Dat is dus ook wat er gebeurt na een lezing: mensen komen in actie!

Bekijk de lezingen van Judith Webber

  Haal eruit wat erin zit – Van hokjes naar puzzelstukjes

  Mensen maken het verschil! En toch zijn organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Samenwerking is in mijn ogen idealiter als puzzelstukjes, mensen die elkaar aanvullen. Zo willen steeds meer mensen werken. Het beste uit zichzelf halen. Geen hokjes, maar ruimte voor ontwikkeling. Flexibiliteit in plaats van rigiditeit. Geen strikte regels, maar verantwoordelijkheid. Geen controle, maar vertrouwen. Leer je naar jezelf en je medewerkers kijken als puzzelstukjes! Laat mensen spelen binnen de kaders! Wil jij dit ook? Judith laat zien hoe.

   

   

  Puur: een inspiratie voor velen

  Het thema puurheid (de binnen- en buitenkant met elkaar in lijn brengen) fascineert Judith mateloos, ze heeft daar zelfs haar missie van gemaakt. Dit is dan ook precies waar ze anderen toe inspireert: zichzelf herontdekken en van binnenuit werk en relaties vormgeven. Dit doet ze al sprekend, (team)coachend en schrijvend. Judith is een ervaren spreekster voor beslissingmakers, voorbeeldfiguren, mensen die impact hebben op de wereld om hen heen, denk aan ondernemers, MT-leden, HR, adviseurs/managers, consultants en docenten/trainers/coaches.

  Lees het interview met Judith overPuur jezelf zijn’.

Vrijblijvend informatie over Judith Webber

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Judith Webber geeft lezingen over de volgende onderwerpen