Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Hoe meer culturen met elkaar delen, hoe rijker we Nederland samen kunnen maken

Spreker Mo Hersi

Mo Hersi

(inter)nationaal spreker, dagvoorzitter, schrijver, komiek en vlogger.

Tarieven en beschikbaarheid
Mo Hersi

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Mo

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Mo Hersi staat bekend om zijn inspirerende presentaties, waarbij hij zijn eigen ervaringen als vluchteling, voetballer en comedian gebruikt om mensen te verbinden en te inspireren. Zijn verhalen, doordrenkt van humor en wijsheid, laten zien dat we allemaal deel uitmaken van Nederland en dat we samen sterker zijn.

Redenen om een lezing van spreker Mo Hersi te boeken

  • Spreker Mo Hersi deelt zijn inspirerende verhaal als vluchteling, voetballer en comedian, dat anderen aanmoedigt om obstakels te overwinnen en hun dromen na te streven.
  • Met humor en diepgaande boodschappen creëert Mo een sfeer van verbinding en empathie, waarbij hij zijn publiek uitnodigt om sociale kwesties te overdenken en elkaar te steunen.
  • Mo’s lezingen combineren wijsheid met humor, waardoor serieuze onderwerpen op een toegankelijke en vermakelijke manier worden benaderd, wat zijn optredens zowel leerzaam als plezierig maakt.

Over spreker Mo Hersi

Spreker Mo Hersi, een inspirerende figuur met een ongelooflijk verhaal, heeft een reis gemaakt die zowel fysiek als emotioneel uitdagend was. Geboren in Ethiopië, werd Mo gedwongen tot een vroege confrontatie met de complexiteit van de wereld. Op slechts driejarige leeftijd, vergezelde hij zijn ouders en broers op een reis naar Nederland, op zoek naar een betere toekomst. Deze vroege levenservaringen hebben Mo gevormd tot de persoon die hij vandaag is.

Zijn reis begon met een veelbelovende carrière als jeugdspeler bij Ajax Amsterdam en later bij FC Volendam. Maar Mo’s ambities reikten verder dan het voetbalveld. Hij voltooide zijn studie en zette zijn eerste stappen in de financiële sector bij ABN AMRO. Echter, het leven had een ander pad voor hem in petto.

In 2012 vertrok Mo naar Australië, vastberaden om zijn eigen voetbalschool op te richten en zijn persoonlijke en professionele horizon te verbreden. Daar behaalde hij met succes zijn diploma’s, inclusief een Master in Communicatie, waarbij hij zich specialiseerde in spreken voor publiek. Deze vaardigheden zouden later een cruciale rol spelen in zijn transformatie tot een inspirerende comedian.

Terug in Nederland koos Mo bewust voor het podium. Met zijn unieke mix van humor en diepgaande boodschappen, begon hij zijn publiek te inspireren. Hij gelooft dat zijn achtergrond en burgerschap elkaar niet hoeven te conflicteren, een overtuiging die hij krachtig uitdraagt in zijn optredens.

Een keerpunt kwam in 2017, toen Mo besloot om een statement te maken over de behandeling van vluchtelingen in Nederland. Zijn epische voettocht van 800 kilometer door heel Nederland, zonder geld op zak, trok de aandacht van de media en inspireerde honderdduizenden mensen. Zijn programma, “Mo the Messenger”, en de daaropvolgende documentaire lieten zien hoe één man een verschil kon maken door simpelweg de verbinding tussen mensen te herstellen.

Bekijk de lezingen van Mo Hersi
Lezing en workshop van spreker Mo Hersi

Diversiteit en inclusie

Diversiteit is de laatste jaren een steeds belangrijker onderwerp geworden. Meer diversiteit maakt je als organisatie succesvoller, leuker en winstgevender. In de workshop Diversiteit speelt bewustwording een belangrijke rol. Ontdek hoe het zit met jouw vooroordelen en ga hier actief mee aan de slag. Deze workshop heeft een interactief karakter met veel mooie leermomenten. Naast de workshop hoor je het bijzondere levensverhaal van Mo Hersi bij jouw op kantoor.

In de presentaties en workshops van Mo Hersi staat het verbinden van mensen centraal waarbij hij zijn verhaal baseert op zijn eigen ervaringen als vluchteling, voetballer en nu inspirerend comedian. Zijn verhalen zijn altijd met humor onderlegd en bevatten wijze lessen.

Video van spreker Mo Hersi

Wat spreek jij goed Nederlands

Bekijk de lezingen van Mo Hersi
Vrijblijvend informatie over Mo Hersi

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Mo Hersi geeft lezingen over de volgende onderwerpen