Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Door taboes te doorbreken ga je inclusie creëren.

Spreker Filip De Groeve

Filip De Groeve

Spreker over taboes, inclusie, marketing en leiderschap.

Tarieven en beschikbaarheid
Filip De Groeve

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Filip

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Keynote spreker Filip De Groeve is al 20 jaar actief in marketing. De vele onderzoeken, interviews en gesprekken die vooraf zijn gegaan aan het ontwikkelen van campagnes hebben hem naar het podium geleid. 

Over de hele wereld mocht Filip gedurende meer dan 13 jaar honderden vrouwen spreken over hun zwangerschapsreis of eerste maanden als kersverse moeder. Tegenwoordig gaat hij voor Coloplast dagelijks in gesprek met Nederlanders die last hebben van intieme gezondheidsproblemen. Welke doelgroep hij ook spreekt, ze hebben steeds last van taboes. Tijd om daar iets aan te doen!

Redenen om een lezing van spreker Filip De Groeve te boeken

  • Je wenst je organisatie inclusiever, liever en productiever te maken
  • Je wil weten wat taboes zoals menstruatie en poep gemeenschappelijk hebben en hoe die taboes ons beperken
  • Je wil een humoristische, wervelende en soms ongemakkelijke keynote die je organisatie sterker leert praten over moeilijke onderwerpen

Spreker over taboes en inclusie / Marketing Director / Apotheker

Filip De Groeve werd geboren in Aalst (België) en studeerde af als apotheker, maar werd al vroeg in zijn carrière verliefd op marketing. Als marketing en people manager voor farmaceutische firma’s mocht ie tal van campagnes opzetten. Filip verliet met zijn gezin België en verhuisde naar Turkije, Duitsland en uiteindelijk Nederland. In zijn internationale loopbaan zijn vooral de vele gesprekken over “zwangerschap en vrouw zijn” in Iran, Rusland, Turkije en Kenya bijgebleven. 

Filip De Groeve schoolde zich in 2023 als professionele spreker en maakt deel uit van de Speakers Club. Zijn key-note op het try-out event werd met enorm applaus en appreciaties ontvangen. Sinds wordt Filip steeds vaker geboekt als spreker en zal zijn eerste boek in 2024 op de planken liggen.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Filip De Groeve
Lezing van spreker Filip De Groeve

TaBOOH

Spreker Filip De Groeve neemt je in zijn wervelende keynote ‘taBOOH’ mee op een reis door veelvoorkomende taboes aan de hand van humor en bizarre feiten. Hij overhandigt je drie sleutelwoorden en de perfecte gespreksstarters om taboes te doorbreken. Wees voorbereid, want na deze keynote zal geen taboegesprek nog hetzelfde zijn.

Met zijn keynote taBOOH laat Filip mannen en vrouwen inzien hoe taboes mensen benadelen. Hij illustreert hoe menstruatie, zwangerschap en menopauze vrouwen excluderen. Hoe eenvoudige zaken zoals poep en plas tot onnodige schaamte leiden. Hoe moeilijk het is voor mannen om “man” te zijn.

Lezing van spreker Filip De Groeve

Inclusie en leiderschap

Op de werkvloer leven nog veel taboes die vooral vrouwen benadelen: menstruatie, menopauze, loon, … In de maatschappij zorgen medische taboes zoals incontinentie en een stoma voor onnodig veel schaamte. Taboes doorbreken is dan ook inclusie creëren. En praten is nodig! Immers: “taboes blijven leven, als je ze doodzwijgt!”

Filip trok lessen uit de vele interviews met zwangere vrouwen en personen met intieme gezondheidsproblemen. De snelle evolutie van waarden, taal en censuur in onze multiculturele samenleving maakt het moeilijk voor leiders en marketing collega’s om correct te communiceren. Filip geeft je de sleutelwoorden.

Video van spreker Filip De Groeve

Preview keynote TABOOH

Bekijk de lezingen van Filip De Groeve
Vrijblijvend informatie over Filip De Groeve

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Filip De Groeve geeft lezingen over de volgende onderwerpen