Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Rekruteer de gamers en verbeter je non-verbale communicatie

Spreker Nils Vermeire

Nils Vermeire

Expert non-verbaal coach, acteur en gepassioneerde trainer voor jongeren en gezinnen met een focus op gamen en de daaropvolgende kansen op de arbeidsmarkt. Hij helpt bij het opbouwen van duurzame relaties.

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

Nils is een enthousiasmerende spreker, die graag de interactie met zijn gehoor zoekt. Hij weet een heldere presentatie van theorie en inhoud te combineren met aansprekende praktijkvoorbeelden. Daarbij is hij vakmatig sterk zodat hij ook complexe inhoud voor iedereen begrijpelijk maakt.

Herman Ilgen, Bestuursvoorzitter Stichting INSA Bekijk alle referenties

Een lezing van Nils Vermeire biedt:

 • Diepgaande inzichten in de unieke werkstijlen en behoeften van generatie Z, om organisaties te helpen zich aan te passen aan de toekomstige arbeidsmarkt
 • Praktische strategieën voor het integreren van gamification in wervingsprocessen en teambuildingsactiviteiten, om het talent van gamers optimaal te benutten
 • Inspirerende verhalen en interactieve oefeningen over non-verbale communicatie, waardoor deelnemers hun eigenheid ontdekken en zich krachtiger presenteren
Nils Vermeire

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Nils

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Interviews icon

Artikelen

Tarieven en beschikbaarheid

Hoe kunnen organisaties zich voorbereiden op de toekomstige arbeidsmarkt en de uitdagingen van generatie Z het hoofd bieden, en hoe kunnen jongeren gebruikmaken van de vaardigheden die ze krijgen tijdens het gamen? Spreker Nils Vermeire staat klaar om inspirerende lezingen te geven waarin hij zijn expertise op het gebied van werkgeluk, generatie Z, gamification en non-verbale communicatie aanhaalt. Ontdek hoe u effectief kunt omgaan met problemen zoals hoge werkdruk, personeelsverloop en vitaliteitskwesties, terwijl u tegelijkertijd de unieke talenten en behoeften van generatie Z benut.

Een lezing van Nils Vermeire biedt:

 • Diepgaande inzichten in de unieke werkstijlen en behoeften van generatie Z, om organisaties te helpen zich aan te passen aan de toekomstige arbeidsmarkt
 • Praktische strategieën voor het integreren van gamification in wervingsprocessen en teambuildingsactiviteiten, om het talent van gamers optimaal te benutten
 • Inspirerende verhalen en interactieve oefeningen over non-verbale communicatie, waardoor deelnemers hun eigenheid ontdekken en zich krachtiger presenteren

Confronteert, inspireert en motiveert

Met een passie voor communicatie en een ontembare drang om anderen te inspireren, heeft spreker Nils Vermeire een opmerkelijke reis afgelegd in de wereld van coaching, training en acteren. Als gecertificeerd acteur en ervaren coach heeft Nils Vermeire zijn expertise ingezet om organisaties en individuen te begeleiden naar succes.

Na een uitgebreide carrière met diverse functies in communicatie richtte spreker Nils Vermeire Tag Yorit op. Hij begeleidt bedrijven en overheden in online communicatie en social media, en kreeg daardoor ook veel waardevolle ervaring. Naast zijn professionele werkzaamheden heeft Nils Vermeire een passie voor gaming en escapes, wat hem een uniek perspectief biedt op teamdynamiek en samenwerking. Als fervent gamer en gezinsman heeft hij waardevolle inzichten opgedaan die hij graag deelt tijdens zijn lezingen en workshops.

Door zijn unieke mix van acteervaardigheden, storytellingtechnieken en speelse methoden, heeft spreker Nils Vermeire talloze teams geholpen om hun eigen krachten en zwaktes te ontdekken en effectiever te communiceren. Zijn lezingen en workshops zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en interactief, waardoor deelnemers worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan hun eigen ontwikkeling.

Boek spreker Nils Vermeire nu voor je evenement waarin hij je publiek zal betrekken in zijn interactieve en inspirerende lezing.

Bekijk de lezingen van Nils Vermeire
Lezing van spreker Nils Vermeire

X vs Z samen aan het werk

De dynamische jonge mens in de stugge werkomgeving. Door toedoen van de technische revolutie die samenhangt met de komst van internet, is de afstand van de jongere tot de arbeidsmarkt in meerdere opzichten toegenomen.

Met zijn ervaring als coach en vele jaren ervaring in verschillende organisaties, heeft spreker Nils Vermeire een krachtige visie gevormd op de risico’s die bedrijven nemen als ze zich niet aan willen passen aan hun toekomstig arbeidspotentieel.

Hoe integreren we de soms onherkenbare wensen en afwegingen die generatie Z maakt in onze werkomgeving? Waarin blinkt Generatie Z uit en hoe komt dat? En vooruitblik naar generatie Alpha, hoe gaat zij straks aan het werk? Deze lezing is ook beschikbaar als langere training, masterclass of workshop.

Lezing van spreker Nils Vermeire

Rekruteer de gamers

De aanstormende generaties Z en Alpha bestaan uit gamers. Dit gigantische arbeidspotentieel heeft een hele andere manier van leren ontwikkeld. Dit vereist kennis en ervaring met het spelen van games binnen organisaties, bij recruiters of HR-professionals.

Welke games worden er gespeeld? Welke specifieke talenten kun je door het spelen van specifieke genres ontwikkelen? Hoe verhoudt dat zich tot de mogelijkheden in het “echte” leven? Wat moet je vooral wel en niet doen als organisatie?

Spreker Nils Vermeire heeft als gamende vader een eigen kijk ontwikkeld op de mogelijkheden en vooral op de kansen die bedrijven momenteel laten liggen door geen aandacht te hebben voor de kans die het spelen van games biedt. Na deze lezing zien jouw vacatures en sollicitatiegesprekken er gegarandeerd een beetje anders uit. Ook beschikbaar als langere training, masterclass of workshop.

Lezing van spreker Nils Vermeire

Jouw gezin uit de knoop

Opvoeden en ouderschap in relatie tot gamen en schermgebruik en de impact van social media op het gezin. De problemen die dat oplevert, maar ook de kansen komen aan bod. Als gezins– en jongerencoach begrijpt spreker Nils Vermeire wat er bij veel gezinnen speelt.

Hij biedt een kijkje op hoe het ook kan, de gamende vader die zijn kinderen grenzeloos heeft laten spelen en waar prachtige sociale vaardigheden en talenten zijn ontstaan. Met praktische handvatten en voorbeelden kun je thuis aan de slag om een sterkere band op te bouwen met jouw gezin.

Na deze lezing kijk je anders naar jouw gezin, ga je afwijking in gedrag snel herkennen en weet je feilloos hoe je hier in kunt sturen. Ook beschikbaar als langere training, masterclass of workshop.

Lezing van spreker Nils Vermeire

Wat maar weinigen zien

We weten meestal niet wat we uitstralen, de impact van onze non–verbale communicatie is vele malen groter dan we verwachten. Spreker Nils Vermeire is Master INSA en laat zijn licht schijnen op onbekendheid met de systematiek achter de verborgen signalen.

Op basis van de methodes van Joe Navarro en Herman Ilgen neemt hij zijn publiek mee in een reis naar hun onbewuste zelf en laat ze ervaren hoe krachtig het is als je meer bewust bent van de betekenis achter de non–verbale signalen.

Na deze lezing, kijk je anders naar jezelf en de mensen om je heen, je ontdekt diepere behoefte achter de tot nu toe onzichtbaar gebleven lichamelijke signalen. Ook beschikbaar als langere training, masterclass of workshop.

Referenties

Nils is een enthousiasmerende spreker, die graag de interactie met zijn gehoor zoekt. Hij weet een heldere presentatie van theorie en inhoud te combineren met aansprekende praktijkvoorbeelden. Daarbij is hij vakmatig sterk zodat hij ook complexe inhoud voor iedereen begrijpelijk maakt.

Herman Ilgen, Bestuursvoorzitter, Stichting INSA

Nils Vermeire is een bevlogen coach, trainer en communicatieprofessional met een rijke ervaring in het begeleiden van organisaties op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Als gecertificeerd acteur brengt hij een unieke dynamiek in zijn workshops en lezingen, waarin hij zijn expertise deelt over gamegedrag, schermgebruik, relaties, non-verbale communicatie en de uitdagingen waarmee jongeren op de arbeidsmarkt te maken hebben. Zijn passie en deskundigheid zorgen voor inspirerende en impactvolle interacties die onze young professionals tijdens een gasttraining van Nils hebben verrijkt en geïnspireerd.

Irene Agyeman, Hin Founder, Diaspora Wellhouse

Nils is authentiek en heeft een groot inlevingsvermogen. Ik vind hem een inspirerende spreker die in staat is een heel divers publiek aan te spreken. Hij is een scherpe observator, is open minded en durft het ongemakkelijke te benoemen, om zo mensen tot mooie inzichten te brengen. Hij benadert zaken even authentiek en brengt inzichten die anders onzichtbaar zouden blijven. Zijn ervaring als vader zet hij in om te levelen met de verschillende generaties en “practice what you preach” is precies wat hij hierin doet.

Wendy Verweij, Trainer en coach, PuurWen

Ik werk al vele jaren samen met Nils aan diverse projecten. Het is iemand waarop ik altijd kan rekenen en die een grote dosis ervaring heeft. Samen hebben we vele creatieve producties gemaakt en grote evenementen georganiseerd. Nils heeft een groot regisserend vermogen. Hij zorgt ervoor dat een evenement optimaal wordt geleid en dat iedereen tevreden en blij is. Door deze ervaring en kwaliteiten heeft hij een hele goede basis om als spreker aan het werk te gaan. Een pure overtuigingskracht, wat een hele goede toevoeging is voor ieder evenement.

Sander Nap, Regisseur en founder, Lipdub World

Als spreker heb ik Nils verscheidene keren meegemaakt. Nils heeft de gave om mensen moeiteloos te boeien. Met zijn prachtige stem raakt hij zijn publiek en met zijn ruime ervaring aan persoonlijke verhalen hangen mensen aan zijn lippen. Hij zet graag humor in, heeft veel vakkennis en kan scherp analyseren. Nils is enthousiast en inspireert. Als je een spreker zoekt, is Nils een uitstekende keus.

Hans van Woerkom, presentatiecoach en storyteller

Als hogeschooldocent bij de opleiding CMD van Hogeschool Rotterdam heb ik samen met Nils gewerkt. Hij kwam in onze Studios van jaar 3 als opdrachtgever vanuit House of Esports. In zijn rol was Nils contactpersoon en projectleider van meerdere studententeams. Hij is regelmatig bij ons geweest, om de opdracht te presenteren, studententeams te spreken, feedback geven en bij de presentaties van de teams oordeel en advies geven. De studenten vonden de interactie met Nils altijd aangenaam, vakkundig en professioneel. Nils is een goed spreker en hij kan complexe onderwerpen op een laagdrempelig en leuke manier presenteren zodat het voor de studenten begrijpelijk is. Voor het geven van feedback was Nils niet alleen altijd beschikbaar maar ook heel empathisch, hij kon studenten verbeterpunten geven op een positieve manier waarop ze met blik op de kansen verder konden werken. Ik ben ook als gast bij Nils zijn podcast 'Ga Toch Gamen! geweest. Als presentator is hij niet alleen vakkundig maar ook zeer professioneel en dat op een prettige manier. Nils zorgt dat gasten op hun gemak voelen en zich vrij durven te spreken. Hij heeft een doel voor ogen wat betreft het gesprek maar durft zich het aan te passen met spontane vragen die het verhaal verrijken en de sfeer leuk houden. Nils is vakkundig als het gaat om presenteren, spreken en communiceren. Hij gaat heel goed om met jonge mensen, op empathische wijze, wat een van zijn sterkste kanten als professional is.

Raúl Martinez-Orozco, Docent Hogeschool Rotterdam

16.04.2015

Innovatie onder werktijd: zit jij te wachten op een enterprise app?

Van spreker Nils Vermeire – 8 minuten leestijd.

Er is al veel geschreven over de verandering van houding en gedrag bij werknemers. Ze willen eigen apparaten gebruiken, ze willen overal en altijd op internet en ze verwachten vrijheid qua plaats en tijd. Werkgevers geven gehoor aan deze vraag en bieden mogelijkheden zoals bring your own device en rusten de werkenden uit met iPads of Galaxy’s.

The next step: een enterprise app
De ooit zo – vanwege de geslotenheid en veiligheid – geprezen, maar nauwelijks bruikbare BlackBerry ziet zich inmiddels op veel plaatsen vervangen door de even gesloten, maar beduidend meer gebruikersvriendelijke iPhone. Een volgende logische stap is de inzet van een echte ‘bedrijfsapp’, de zogenaamde enterprise app, waarmee medewerkers hun belangrijkste processen in de hand houden.

Apps zijn vaak extern gericht
Bedrijven geven veel geld uit aan apps, ze zijn eenvoudig te maken, goed te monitoren en snel te distribueren. Maar meer dan een mini-website is het vaak niet. De klant is de doelgroep en het bedrijf het middelpunt van de aandacht. Zenden is voor veel organisaties het belangrijkste, het management wil zichtbaar zijn en dit resulteert vaak in goed bedoelde maar weinig effectieve informatieplatforms waarop een klant de laatste updates over zijn dienst ziet, plus een contactfunctie om met de organisatie in gesprek te kunnen gaan via social media, chat of telefoon.

Een ‘interne’ bedrijfsapp is lastig te verantwoorden
De eigen medewerker en het verbeteren van de bedrijfsprocessen staan bij appontwikkeling in de schaduw. Op zich niet zo heel gek als je redeneert vanuit de basale ROI-gedachte dat een app – die qua ontwikkeling €50.000 kost – beter te verantwoorden is wanneer 5000 klanten, die al bijdragen aan de winst, de app gaan gebruiken dan wanneer 25 medewerkers – die eigenlijk teveel geld kosten – dat gaan doen. Toch gaat dit veranderen. Een mooie quote van Marc Benioff onderschrijft dit:

“The world is being re-shaped by the convergence of social, mobile, cloud, big data, community and other powerful forces. The combination of these technologies unlocks an incredible opportunity to connect everything together in a new way and is dramatically transforming the way we live and work.”

Innovatieve organisaties bouwen mobiel data- en communicatienetwerk
Steeds meer bedrijven en organisaties zien in dat het nuttig is om hun medewerkers te laten werken volgens de principes die ze ook privé gewend zijn. Met directe informatieverwerking en communicatie via mobiele apparaten, is het niet meer nodig om de mensen via laptops of desktop computers met remote desktop en ingewikkelde netwerkinstellingen te laten verbinden met de servers in de backend.

De enterprise app is een ‘relatief’ nieuwe en welkome aanvulling op de bestaande ontwikkeling in de vrijheid van de medewerker. Innovatieve organisaties die zoeken naar maximale mobiliteit van hun medewerkers en organisatie en waar van nature al veel medewerkers onderweg zijn of op locatie werken, zetten de eerste stappen in het opbouwen van een mobiel data- en communicatienetwerk waarin apps een belangrijke rol spelen in het gebruik van de bedrijfsinformatie.

Telefoon en mail? Ouderwets!
Mobiele werknemers zijn talrijk, haast iedere organisatie heeft wel een groep medewerkers die zich buiten de deur van het kantoorgebouw bevindt. Contact met deze groepen gaat vaak via telefoon en het inmiddels ouderwetse e-mail. Beide prima, maar de methoden zijn vaak tijdrovend en weinig efficiënt. Voor een telefoongesprek moet aan beide zijden iemand beschikbaar zijn en de e-mail moet zijn weg vinden tussen de honderden andere die ook belangrijk zijn.

Office 365 en Google Apps for Business: is dat wel veilig?
Inmiddels zijn er natuurlijk meer mogelijkheden en zo is ook WhatsApp als berichtendienst door veel bedrijven omarmd, evenals Office 365 en Gmail/Google Apps (met alle voordelen in de cloud die Microsoft en Google bieden). Maar wat er precies met de data gebeurt, die je in die clouds zet, dat is onduidelijk.

Terwijl bedrijven een hoop geld uitgeven voor de beveiliging en beschikbaarheid van hun interne infrastructuur en data, denken ze het beste af te zijn met een goedkope en snelle oplossing zodra de informatie buiten de deur komt. Best wel gek eigenlijk. Vooral omdat ook de praktische meetbaarheid en betrouwbaarheid van meetgegevens onder druk komt te staan bij het gebruik van systemen die niet in eigen beheer zijn.

De enterprise app verbetert enterprise mobility
Apps laten zich steeds eenvoudiger ontwikkelen en met een aantal standaarden en frameworks voor beveiliging, opslag en overdracht, komt een daadwerkelijk mobiele werkomgeving voor veel organisaties binnen handbereik. Een enterprise app is een applicatie op een mobiel apparaat die een beveiligde verbinding heeft met het datanetwerk van een bedrijf en daar bovendien op individueel of groepsniveau een functionele verrijking aan toevoegt.

Overigens is er een verschil tussen de enterprise app en de consumenten-app, de ontwikkelaar moet veel meer rekening houden met de infrastructuur van het bedrijf en zal kennis moeten hebben van verschillende beveiligingsprotocollen en gebruikte interne applicaties. Dit is specialistische kennis en ervaring die je niet vindt bij een doorsnee webdesigner of appbouwer, hoe mooi diens grafische producten ook zijn.

Gebruiksvriendelijke werkomgeving in de handpalm van de medewerker
Er zijn inmiddels bedrijven met ervaring in telecom- en dataomgevingen die de nieuwe uitdaging opzoeken om – samen met top UX designers – een nieuwe gebruiksvriendelijke werkomgeving in de handpalm van de medewerker te leggen. De grote wereldspeler IBM heeft zich toegelegd op deze markt van enterprise apps en is in samenwerking met China Telecom begonnen om met behulp van dit soort apps het Chinese bedrijfsleven mobiel te maken.

Maar er zijn ook nieuwe organisaties ontstaan zoals het internationale Mobiquity. Dichter bij huis zijn het AppSeven en 88Degrees die vergelijkbare oplossingen bedenken voor de de verbetering van de enterprise mobility.

Meetbaarheid en business intelligence
De meetbaarheid van bedrijfsprocessen vormt een belangrijk onderdeel binnen veel organisaties. Om dit te realiseren richten organisaties een datawarehouse in, huren ze specialisten in die de informatie uit externe bronnen halen, omzetten en inladen en daarmee uit een grote hoeveelheid verschillende bronnen de juiste informatie weten te halen. De managers krijgen deze informatie vervolgens samengevoegd in mooie grafieken, stoplichtrapportages en dashboards te zien.

Een enterprise app, die op de juiste manier is gebouwd en gebruik maakt van de kerninformatie voor de medewerkers, biedt van nature al een samenvoeging van de essentiële bedrijfsdata en het gebruik daarvan. De stap naar een managersmodule binnen de app, die inzage geeft in de KPI’s, de beschikbaarheid, het kennisniveau of de werklast van de verschillende medewerkers, is te overzien. En die bevindt zich bovendien in de hand van de manager, die daarmee ook fijn achter zijn laptop vandaan kan komen.

Managers gunnen zichzelf de vrijheden van mobiel werken
Overigens blijkt uit onderzoek dat het met name de managers zelf te zijn die zich de vrijheden van het mobiele werken gunnen. Dus voordat er een verschuiving naar de operationele tak van organisaties plaats gaat vinden, is de kans groot dat er een ontwikkeling in enterprise apps ten behoeve van de manager ontstaat.

De casus van de weginspecteur
Laten we even inzoomen op een fictieve mobiele werknemer: een weginspecteur. Deze medewerker is onderweg met een tablet of laptop. Hij gebruikt email voor communicatie en in Excel (of een ander spreadsheet-programma) houdt hij zijn werklijsten bij.

Er is – met een beetje geluk – een maatwerkkoppeling met een CRM-systeem, waarmee hij via het hoofdkantoor meldingen krijgt als het gaat om welke klanten of wegdelen aan de beurt zijn. Of hij gaat ’s ochtends eerst even langs kantoor om de bezoeklijst uit het CRM uit te printen. Zijn telefoon klinkt als er een alarmmelding bij de centrale meldkamer binnenkomt. Incidenten en alarmmeldingen rapporteert hij in Word, soms zelfs in een vooraf vastgestelde opmaak en een eventueel alarmprotocol en handleiding is hardcopy beschikbaar in zijn wagen.

Alle belangrijke informatie, real-time, op één plek
Stel nou dat er een enterprise app zou zijn, die dit allemaal vereenvoudigt? Die de inspecteur vertelt welke locaties hij die dag moet bezoeken, die bovendien op basis van een kaart aangeeft welke route het gunstigst is afhankelijk van het tijdstip en verkeersdrukte op de dag. Een app die beschikt over een koppeling met een handleiding, waarin zelfs aangegeven staat welke specifieke onderdelen de inspecteur al beheerst. Die in dat opzicht ook over een les- en toetscomponent beschikt.

Sociale functies en zelf content toevoegen
Een enterprise app die een alarmprotocol, met de belangrijkste verplichte en optionele stappen, laat zien en – zodra er een alarmmelding is – direct de dichtstbijzijnde medewerkers waarschuwt en hen tevens met elkaar in verbinding stelt via een groepschat. Een app die het mogelijk maakt om realtime audio/video en foto’s toe te voegen aan een dossier, bijvoorbeeld als de weginspecteur gebreken constateert. En dit allemaal over een veilige lijn, met alle informatie opgeslagen binnen de eigen infrastructuur en beschikbaar voor geautoriseerd personeel of zelfs voor klanten.

Contact met de klant
De klant beschikt over dezelfde (of een versie van die) enterprise app, snel en gratis te downloaden uit de App store of een ander distributiekanaal. Hierin ziet hij de voor hem relevante informatie, waardoor de transparantie, kennis en (her)bruikbaarheid van deze informatie toeneemt en er verbetering ontstaat in het klantcontact. Het mooie is dat dit allemaal al kan. Zowel techniek als mens zijn er al meer dan klaar voor, nu alleen het management van de organisaties nog.

Tevreden medewerkers vs. bedrijfsdoelstellingen bereiken
Het vereist helaas nog steeds veel overtuigingskracht om het hoger management ervan te doordringen dat niet alleen een tevreden klant telt, maar ook een tevreden medewerker. En dat het bereiken van een klant via een app leuk is voor de zichtbaarheid en de schijn wekt van innovativiteit, maar dat het ondersteunen van de eigen medewerkers via een app bijdraagt aan de werkelijke innovatie in de kern van een organisatie.

Is je gadgetbudget op?
Een iPad voor de medewerker is als een cadeautje, een extraatje, een verleidelijke secundaire arbeidsvoorwaarde en je mag de medewerkers natuurlijk niet teveel verwennen. Dus als het ‘gadgetbudget’ van €500 per medewerker is opgegaan aan een tablet, dan is het een beetje gek om daar nog eens per persoon €1500 voor uit te trekken om een mooie en bovendien functionele enterprise app te laten ontwikkelen.

Draagt het wel bij aan efficiëntere en transparantere bedrijfsprocessen?
Want de medewerker gebruikt de tablet toch al? Hij kan toch lekker mailen, appen en foto’s maken? Bovendien zal hij fijn thuis zijn kindertjes ermee laten spelen, wat hem extra betrokken maakt bij het werk… Ja dat kan allemaal wel zo zijn, maar in hoeverre draagt dat bij aan efficiëntere en transparantere bedrijfsprocessen? Of werkt het die juist tegen? Brengen de secundaire arbeidsvoorwaarden zoveel verstrooiing met zich mee dat er sprake is van inefficiëntere werkprocessen?

Bijdrage aan de ROI op de aanschaf van hardware
Dit is wellicht een geheel ander onderwerp, maar als je als organisatie een onlosmakelijk onderdeel kunt zijn van de apparaten van de medewerker en hem daarmee echt de tools in handen geeft om het werk plezieriger en minder gecompliceerd te maken, dan stimuleer je ook het gebruik van deze apparaten ten behoeve van de bedrijfsdoelstellingen. Zie hier: de enterprise app als een regelrechte bijdrage aan de ROI op de aanschaf van de hardware.

Werknemers gaan 100% mobiel werken
Binnen de komende drie tot vijf jaar verandert de professionele omgeving ingrijpend voor veel mensen. Desktops veranderen in laptops, maar de verschuiving naar nog lichtere devices zoals tablets, phablets of phones is ingezet. Het gebruik van de kritische informatie en het afleggen van verantwoording gaat meeschalen, werknemers gaan zowel binnen als buiten de organisatie 100% mobiel werken. Het nut van de enterprise app neemt toe. Het belang van e-mail neemt af en het mailverkeer maakt onderdeel uit van een berichtenservice vergelijkbaar met zoiets als WhatsApp.

De cloud gaat naar binnen
De cloud gaat naar binnen, gebruik van goedkope algemene clouddiensten voor de zakelijke gebruiker neemt af. Over vijf tot tien jaar is de zakelijke omgeving voor veel mensen een aaneenschakeling – een federatie – van apps op hun mobiele apparaten. Juist op het moment dat ze als consument eindelijk gewend zijn aan het verwerken van informatie via brillen en horloges, ontstaat er een veelheid van wearable devices die onderdeel uitmaken van de garderobe en de werkomgeving en waarbinnen apps de verwerking van zowel zakelijke als privé informatie verzorgen.

Bekijk de lezingen van Nils Vermeire
Vrijblijvend informatie over Nils Vermeire

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Nils Vermeire
Nils Vermeire

5 van de 5 sterren

Nils is een enthousiasmerende spreker, die graag de interactie met zijn gehoor zoekt. Hij weet een heldere presentatie van theorie en inhoud te combineren met aansprekende praktijkvoorbeelden. Daarbij is hij vakmatig sterk zodat hij ook complexe inhoud voor iedereen begrijpelijk maakt.

Herman Ilgen, Bestuursvoorzitter Stichting INSA Bekijk alle referenties

Nils Vermeire geeft lezingen over de volgende onderwerpen