Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Een filosofische kijk op topsport en het bedrijfsleven

Floris Evers - Inspirerende Spreker en Olympisch Medaillewinnaar

Floris Evers

Olympisch medaillewinnaar, performance coach en spreker met unieke inzichten in duurzaam presteren en leiderschap.

Tarieven en beschikbaarheid
Floris Evers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Floris

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Hoe kunnen bedrijven de mentaliteit van topsporters benutten om te excelleren? Spreker Floris Evers biedt inzichten vanuit de wereld van topsport en filosofie die deze uitdagingen kunnen oplossen. Als voormalig Olympisch hockeyer en huidige performance coach, deelt Floris unieke strategieën om het maximale uit uzelf en uw team te halen.

Een lezing van Floris Evers biedt:

  • Praktische handvatten voor duurzaam presteren door sportieve en filosofische inzichten
  • Inspirerende verhalen over omgaan met tegenslagen en het behouden van motivatie
  • Effectieve strategieën voor samenwerking en teamontwikkeling in bedrijfscontext

Van topsporter naar inspirerende spreker en coach

Spreker Floris Evers is een ervaren en charismatische spreker die op unieke wijze de werelden van topsport en bedrijfsleven samenbrengt. Met een indrukwekkende sportcarrière, waaronder 229 interlands voor het Nederlands hockeyteam en twee Olympische zilveren medailles, heeft hij de essentie van doorzettingsvermogen en leiderschap ervaren. Zijn rol als aanvoerder tijdens de Olympische Zomerspelen van 2012 markeerde het hoogtepunt van zijn internationale sportcarrière.

Naast zijn successen op het hockeyveld, is Floris ook actief buiten de sportwereld. Als performance coach bij Peak4 en partner binnen de organisatie, heeft Floris met toonaangevende bedrijven zoals RABOBANK, ING, en KPMG gewerkt. Hij helpt individuen en teams om hun volledige potentieel te bereiken, zowel binnen als buiten het sportveld. Zijn lezingen zijn doorspekt met humor en praktische inzichten, en hij weet als geen ander de brug te slaan tussen sport en bedrijfsleven. Zijn passie voor filosofie, gecombineerd met zijn ervaring in sport en geesteswetenschappen, maakt hem tot een unieke spreker.

Daarnaast is Floris een gepassioneerde dagvoorzitter en heeft zijn organisatorische en leiderschapskwaliteiten in diverse setting bewezen. Zijn inzet voor maatschappelijke doelen, zoals de FEHE sportkampen en zijn ambassadeurschap voor Kika, onderstrepen zijn toewijding aan het maken van een positieve impact.

Boek nu een lezing van Floris Evers en motiveer uw team met zijn unieke combinatie van topsport en filosofie.

Bekijk de lezingen van Floris Evers
lezing van spreker Floris Evers

Leiderschap en duurzaam presteren

Floris Evers’ lezingen verkennen de raakvlakken tussen topsport en bedrijfsleven, waarbij hij diep ingaat op duurzaam presteren, effectieve samenwerking en het omgaan met tegenslagen. Hij deelt praktische inzichten en filosofische perspectieven, gebaseerd op zijn ervaringen als Olympisch hockeyer, yogatrainer en performance coach. Floris gebruikt sport als metafoor voor de werkvloer, waarbij hij thema’s zoals leiderschap, motivatie en persoonlijke ontwikkeling op een boeiende en inspirerende manier bespreekt. Zijn lezingen zijn een mix van humor, praktijkvoorbeelden en filosofische reflecties, die deelnemers uitdagen en inspireren.

Floris Evers als dagvoorzitter

Leid uw evenement naar succes

Floris Evers is een charismatische en ervaren dagvoorzitter die zijn unieke achtergrond in topsport, bedrijfsleven, en filosofie inzet om evenementen naar een hoger niveau te tillen. Zijn vermogen om boeiende en betekenisvolle discussies te leiden, zorgt voor een dynamische en inspirerende sfeer. Floris’ ervaring als Olympisch hockeyer en performance coach geeft hem een uniek perspectief op leiderschap en samenwerking. Hij weet als geen ander het publiek te betrekken, gesprekken te sturen en een positieve, energieke dynamiek te creëren die bijdraagt aan het succes van elk evenement.

Video van spreker Floris Evers

De Sportmonoloog van Floris Evers

Bekijk de lezingen van Floris Evers
Vrijblijvend informatie over Floris Evers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Floris Evers geeft lezingen over de volgende onderwerpen