Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

Jeannette's legendarische instant-boomwhacker orkesten brengen elk publiek in beweging

Jeannette Welp

Jeannette Welp

Interessante lezingen over de invloed van muziek op het brein en waarom muziek zo'n belangrijke rol speelt binnen het onderwijs

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Jeannette Welp

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Jeannette

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid
  • Spreker Jeannette Welp spreekt over de werking van muziek op het brein. Uniek aan haar sessies is dat Jeannette de daad bij het woord voegt. 
  • Van teambuilding workshops tot lezingen over het belang van muziek in de ontwikkeling van kinderen, interactieve sessies waarbij de zaal daadwerkelijk muziek gaat maken is haar forte.

Spreker Jeannette Welp inspireert, verbindt en met haar frisse humoristische werkwijze verandert zij een afwachtende zaal in een stralende groep muzikanten. Drie decennia ervaring als performer, docente, theatermaker, onderneemster en motivational speaker voor groepen tot 1000 personen hebben haar gebracht tot de top in haar niche: Mensen met elkaar verbinden door de trillingen van muziek en hen laten samenwerken als een symfonieorkest.

Wetenschappelijk bewijs toont aan dat bij het maken van muziek, de linker en rechterhersenhelft gelijktijdig worden geactiveerd. Hierdoor ontstaan er hersenverbindingen die op geen enkele andere manier ontstaan. Zo ook in teams en bedrijven. Het vermogen van mensen om verbinding aan te gaan. Hiervoor is vertrouwen noodzakelijk maar dat is niet zo vanzelfsprekend. De grote hoeveelheid dopamine die vrijkomt in het brein door muziek te maken zorgt voor een sfeer verhogende openheid die nodig is om te kunnen samenwerken.

Daarnaast geeft zij trainingen en teambuilding over vertrouwen, verbinding en samenwerken. De deelnemers gaan actief aan de slag met muziek en creativiteit en dat staat garant voor goede sfeer en het versterken van de consensus. Haar instant-boomwhacker orkesten zijn legendarisch.

U kunt spreker Jeannette Welp boeken voor een lezing of workshop op maat. Muzikale kennis is absoluut niet nodig. Ook voor de start of afsluiting van een dag of congres is Jeannette een prima keuze.

Bekijk de lezingen van Jeannette Welp
    • Instant-boomwhacker orkesten
    • Teambuilding over vertrouwen, verbinding en samenwerken
    • Muziek & het brein
video

Lezingen en Boomwacker orkesten met Jeannette Welp

Bekijk de lezingen van Jeannette Welp
Vrijblijvend informatie over Jeannette Welp

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jeannette Welp geeft lezingen over de volgende onderwerpen