Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Ontdek het ongelooflijke verhaal van de dakloze miljonairszoon dat wereldwijd al meer dan een decennium inspireert

Spreker Jerry Winkler

Jerry Winkler

Spreker, coach en auteur

Tarieven en beschikbaarheid
Jerry Winkler

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jerry

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Het ongelooflijke levensverhaal van Jerry als de dakloze miljonairszoon word al meer dan 10 jaar over de hele wereld verspreid. Er zijn meerdere documentaires, podcasts en artikelen over hem geschreven en gemaakt in zowel binnen- en buitenland. Het boek “overnight millionaire” dat werd geschreven door Elle van Rijn stond in de top 30 van de bestsellerlijst in 2014. Een jongeman die opgroeide in instellingen, vervolgens jarenlang zwierf op straat, tot hij er opeens achter kwam de zoon te zijn van een multimiljonair. Vandaag de dag spreekt Jerry voor iedereen die zoekt naar motivatie, oplossingen in verbinding en hoe je de toewijding bewaard om succes te bereiken. Met zijn verhaal en boodschap slaat hij de brug van zijn eigen levenslessen naar de uitdagingen die het bedrijfsleven bezig houden.

Redenen om een lezing van spreker Jerry Winkler te boeken

 • Hoe gaan wij om met situaties waar we totaal niet op voorbereid kunnen zijn ?
 • Wat kunnen wij doen om toegewijd te blijven in het behalen van onze doelen?
 • Hoe maken wij verbinding om te gaan samenwerken in plaats van samen te werken?
 • Wanneer je Jerry zelf hebt horen en zien spreken neem je een ervaring mee naar huis dat je energie geeft om dat stapje extra te zetten voor jezelf en voor anderen.

Over spreker Jerry Winkler

Spreker Jerry Winkler is geboren in Diemen Zuid. Daar had hij een fantastische kindertijd waarin buitenspelen, voetballen en hutten bouwen de belangrijkste doelen waren. Samen met zijn moeder en oudere broer vormden ze een gelukkig gezin waar de deur altijd voor iedereen open stond. Totdat op een ochtend in 1990 zijn moeder niet meer wakker werd. Vanaf dat moment veranderden 3 levens totaal en werd een gelukkig onbezorgd leven opeens een onzeker tijd. Een jeugd waarin hij moest overleven om zijn eigen plek binnen onze maatschappij te realiseren. Het werd een ontdekkingsreis vol uitdagingen en waardevolle levenslessen met een twist die je alleen in films hebt gezien.

Tijdens de lezingen motiveert Jerry niet alleen over het overwinnen van zijn grootste uitdagingen maar neemt hij je ook mee in de keuzes die in zijn tienerjaren op zijn pad kwamen. Keuzes waar iedereen mee te maken krijgt maar we eigenlijk weer zijn vergeten wat deze voor ons hebben betekend. In al die jaren waarin hij opgroeide in onzekere tijden ontpopte Jerry zich als ondernemer in overleven en het bereiken van zijn doel. Ooit weer dat huisje boompje beestje….

Na jarenlang zelf in de zorg te hebben gewerkt en diverse succesvolle projecten te hebben gelanceerd wilt hij met zijn verhaal nog meer mensen bereiken en verbinden. Dit doet hij momenteel als adviseur, als spreker en als de oprichter van zijn eigen stichting. Een stichting die zich inzet voor jongeren die in dezelfde situaties terecht komen waar hij zelf jaren in zat. Hij wil jongeren dat stukje levensgeluk geven wat hij zelf altijd heeft moeten missen en ze de kans geven op een zelfredzaam bestaan.

Geef nooit op, blijf vooruitdenken en wees goed voor elkaar.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

 

Bekijk de lezingen van Jerry Winkler
Lezing van spreker Jerry Winkler

Overnight Millionaire - Een verhaal over veerkracht

Jerry spreekt voor iedereen die zoekt naar motivatie, oplossingen in verbinding en communicatie. Met zijn verhaal en boodschap slaat hij de brug van zijn eigen levenslessen naar de uitdagingen die het bedrijfsleven bezig houden.

 • Hoe gaan wij om met situaties waar we totaal niet op voorbereid kunnen zijn ?
 • Wat kunnen wij doen om gemotiveerd te blijven in tijden van tegenslagen en onzekerheid
 • Hoe maken wij verbinding om te gaan samenwerken in plaats van samen te werken?

Wanneer je Jerry zelf hebt horen en zien spreken neem je een ervaring mee naar huis dat je energie geeft om dat stapje extra te zetten voor jezelf en voor anderen. Geef nooit op, blijf vooruitdenken en wees goed voor elkaar.

Extra’s

 • Tijdens elke lezing zijn er gesigneerde exemplaren van het boek “overnight millionaire” verkrijgbaar.
 • Van de opbrengst van elke lezing gaat er een donatie naar de Winkler stichting die zich inzet voor kinderen in armoede.
 • Wat kun je nog meer halen uit alleen de boodschap ? Jerry bied een follow up aan waarin de boodschap en de behoefte actief word beleefd om vervolgens de ervaringen op de werkvloer te implementeren.

   

Video van spreker Jerry Winkler

'Hele miljonair-gebeuren interesseerde me niet'

Video van spreker Jerry Winkler

Jerry, de SDF à Millionnaire, grâce à un test ADN

Video van spreker Jerry Winkler

Parker James Fullmore on TLC's Suddenly Rich 2016

Video van spreker Jerry Winkler

DAKLOZE blijkt MILJONAIRSZOON

Bekijk de lezingen van Jerry Winkler

Overnight millionaire

Jerry groeit op bij zijn moeder tot zij plotseling ernstig ziek wordt en hij bij zijn vader moet gaan wonen. Hij wordt er gekleineerd en mishandeld. Een lange en troosteloze weg langs stiefmoeders, opvanghuizen, pleeggezinnen en internaten volgt. Hij komt in het criminele circuit terecht en zijn leven wordt een vicieuze cirkel van misdaad en geweld waar hij niet meer uit lijkt te kunnen komen. Tot hij hoort dat zijn vader niet zijn echte vader is en ontdekt dat zijn biologische vader mogelijk Alfred Winkler is, een zakenman die miljoenen heeft nagelaten. Jerry zet alles op alles om via DNA-onderzoek te laten vaststellen dat hij Winklers zoon is. Krijgt hij de kans zich te ontworstelen aan zijn lot?

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Jerry Winkler

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Jerry Winkler geeft lezingen over de volgende onderwerpen