Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Mandy staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn

Spreker Mandy Woelkens

Mandy Woelkens

Spreker en dagvoorzitter

Tarieven en beschikbaarheid
Mandy Woelkens

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Mandy

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Mandy Woelkens is presentator, podcast host en hoofdredacteur van LINDA.meiden. In 2011 studeert Mandy af van de studie Theater, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waarna ze in 2012 begint bij 3FM. In een aantal jaar beweegt Mandy zich langzaam van achter de schermen, steeds meer naar de voorgrond. In 2015 is Mandy uiteindelijk presentatrice van de festival verslaggeving 3FM.

Vervolgens begint zij in 2016 bij Q-Music als radio DJ, waar ze tot en met 2018 werkzaam is. Daarna is Mandy te zien op televisie en online kanalen als presentatrice van Zapplive, KVWeetjes en &C TV. Vanaf 2020 tot eind 2021 was ze managing editor bij Cosmopolitan, waar ze zich maximaal heeft ingezet om het tijdschrift inclusiever te maken. Sinds april 2022 zet ze deze missie voort bij het blad LINDA.meiden waar ze als hoofdredacteur haar stempel op het blad drukt.

Redenen om spreker en dagvoorzitter Mandy Woelkens te boeken

  • Mandy maakt maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar. Ze staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn.
  • Zo spreekt ze zich uit over feminisme, gendergelijkheid, seksualiteit en diversiteit. Binnen deze thema’s is Mandy te boeken voor lezingen en panelgesprekken.
  • Ook is zij te boeken als dagvoorzitter of moderator.

Over spreker Mandy Woelkens

In het najaar van 2021 heeft Mandy samen met haar joyfriend Thorn het boek ‘ FAQ Gender’ uitgebracht. In dit boek hopen ze de gender-FAQ for once and for all te beantwoorden en de gendergrijze wolken te doen vervagen. Daarnaast hosten Mandy en Thorn samen de populaire podcast ‘Couple Goals’. Hierin spreken zij met uiteenlopende stellen over hun relatie en couple goals. In 2022 zijn Mandy en Thorn ouders geworden van hun ‘Baby Z’.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Mandy Woelkens
Dagvoorzitter Mandy Woelkens

Dagvoorzitter / moderator

Mandy Woelkens is hoofdredacteur van de LINDA. meiden, podcasthost en presentator. Als dagvoorzitter of moderator is Mandy enthousiast, kritisch en breed georiënteerd. Ze geeft mensen de ruimte om hun mening te geven en is niet bang haar vinger op de zere plek te leggen.

Spreker Mandy Woelkens

Keynote / panelgesprek inclusiviteit

Mandy geeft keynotes over inclusiviteit, racisme, queerrechten en gendergelijkheid. De presentatie kan ze afstemmen op de specifieke wensen van de organisator van het event.

Video van dagvoorzitter Mandy Woelkens

MANDY WOELKENS OVER RACISME EN GENDERONGELIJKHEID: 'MENSEN WILLEN JE SLAAPKAMER IN'

Bekijk de lezingen van Mandy Woelkens
Vrijblijvend informatie over Mandy Woelkens

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Mandy Woelkens geeft lezingen over de volgende onderwerpen