Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Veelzijdige presentator met aanstekelijke enthousiasme die de aandacht van het publiek kan vasthouden

Dagvoorzitter Tim Senders

Tim Senders

Presentator en programmamaker

Tarieven en beschikbaarheid
Tim Senders

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Tim

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Dagvoorzitter Tim Senders is een veelzijdige presentator en programmamaker. Hij is onder andere bekend van het KRO-NCRV programma Streetlab, Betreden Op Eigen Risico en Op avontuur met de Opa van Tim. Tim heeft van jongs af aan altijd een passie voor het theater gehad. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee over de wereld te toeren.

In 2012 is Tim afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam. Met zijn vrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormde hij in 2013 het collectief Klapstoel. Het viertal maakte hun debuut met het programma ‘ZO’ op Veronica en later heeft hij met deze drie vrienden het programma Streetlab gemaakt en gepresenteerd voor KRO-NCRV. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Naast tv bereikten de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalde zij zelfs een nominatie voor de Gouden Televizier- Ring, hiermee zorgden zij voor veel opschudding in het televisielandschap.

Redenen om dagvoorzitter Tim Senders te boeken

  • Tim Senders is een veelzijdige presentator en programmamaker. Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij hoe hij de aandacht van het publiek kan vasthouden.
  • In 2022 is Tim de presentator van het Zapp-programma de Faker en maakt hij met Joep van Deudekom het programma ‘How Do They Do It’ wat wordt uitgezonden op Discovery.

Over dagvoorzitter Tim Senders

Naast Streetlab maakt Tim voor de KRO NCRV de programma’s Betreden op Eigen Risico, Hotel Romantiek en Camping de Liefde. In zijn YouTube serie Op avontuur met de opa van Tim gaat Tim op stap met zijn alleenstaande opa Frits (89). Met veel droge humor neemt Tim de kijker mee op verrassende uitstapjes – van de Zwarte Cross, naar racen op een circuit, tot een verrassingsbezoek aan opa’s held Epke Zonderland. Ze ontdekken samen nieuwe dingen, maar lopen ook tegen de realiteit van het leven aan.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale dagvoorzitters.

Bekijk de lezingen van Tim Senders
Dagvoorzitter Tim Senders

Dagvoorzitterschap

Tim Senders is een veelzijdige presentator en programmamaker. Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij hoe hij de aandacht van het publiek kan vasthouden.

Vrijblijvend informatie over Tim Senders

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Tim Senders geeft lezingen over de volgende onderwerpen