Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Dankzij een carrière in de media heeft ze een unieke presentatiestijl die ze nu deelt

Dagvoorzitter Margreet Spijker

Margreet Spijker

Dagvoorzitter en trainer. Dankzij haar ervaring als televisiepresentator brengt ze een professionele mindset naar het gesprek en verhoogt ze het entertainmentniveau. Ze geeft ook presentatietrainingen.

Tarieven en beschikbaarheid
Margreet Spijker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Margreet

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Bent u op zoek naar een dagvoorzitter die uw evenement goed gaat helpen verlopen? Wilt u uw organisatie of publiek motiveren om beter te leren presenteren? Trainer en dagvoorzitter Margreet Spijker grijpt graag in beide situaties in. Met een jarenlange carrière als televisiepresentator weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om een goed gesprek te hebben en wat de kracht achter een goede presentatiestijl kan betekenen om in uzelf te geloven. Ze staat klaar om als gespreksleider of als presentatietrainer samen te werken met uw organisatie.

Margreet Spijker als dagvoorzitter biedt:

  • Een ongeëvenaarde combinatie van charme, inhoud en scherpte die elk evenement tot een succes helpt te maken, terwijl haar kennis van nieuwsontwikkelingen garant staat voor een inhoudelijk sterke bijdrage
  • Een professionele en betrokken aanpak die perfect aansluit bij de behoeften van uw evenement. Met haar communicatie-expertise weet ze de juiste toon te zetten en het programma soepel te laten verlopen
  • Een ware facilitator van interactie en betrokkenheid. Haar talent om mensen op hun gemak te stellen en gesprekken te leiden, creëert een atmosfeer waarin ideeën kunnen bloeien en connecties kunnen ontstaan

Met doelgerichte coaching en expertise in presenteren leidt ze het gesprek en zelfvertrouwen ten goede

Dagvoorzitter Margreet Spijker heeft haar sporen verdiend als een bekend gezicht in de Nederlandse mediawereld. Met diepgaande kennis van nieuwsontwikkelingen, zowel nationaal als internationaal, heeft ze zich gevestigd als een vertrouwde stem in de media. Na zestien jaar bij RTL, waar ze programma’s als “RTL Nieuws” en “Editie NL” presenteerde, maakte Margreet de overstap naar WNL. Daar presenteerde ze onder andere “WNL op Zondag” en “WNL op Zaterdag”.

Naast haar werk in de media is Margreet ook een ervaren dagvoorzitter en presentatietrainer. Ze heeft een indrukwekkende staat van dienst als presentatie- en interviewtrainer bij NPO 1 en NPO 2, waar ze bekende gezichten begeleidt naar hun beste optreden. Haar expertise strekt zich uit tot communicatie, waarbij ze jong talent traint bij regionale omroepen en webinars geeft over communiceren en presenteren, met een specialiteit in het vergroten van zelfvertrouwen bij sprekers en managers. Ze heeft ook haar eigen podcast ‘Niet Verzonnen’ met verhalen over verwondering om onverwachte ervaringen die mensen zelf niet kunnen verklaren.

Boek Margreet Spijker nu als dagvoorzitter voor jouw evenement of boek een workshop om de presentatiestijl binnenin jouw organisatie te verbeteren.

Bekijk de lezingen van Margreet Spijker
Dagvoorzitter Margreet Spijker

Dagvoorzitterschap

Heeft u ooit een evenement bijgewoond waar de sprekers niet echt tot hun recht kwamen en de interactie met het publiek ver te zoeken was? Dat kan frustrerend zijn. Maar stel je voor: een dagvoorzitter die niet alleen de sprekers tot hun beste prestaties brengt, maar ook zorgt voor boeiende interactie en een levendige sfeer. Dat is precies wat dagvoorzitter Margreet Spijker biedt. Met haar ervaring en charme tilt ze uw evenement naar een hoger niveau, waarbij ze ervoor zorgt dat elke spreker straalt en het publiek betrokken blijft.

Een workshop van Margreet Spijker

Presentatie- en interviewtraining

Heeft uw team moeite om boeiende presentaties te geven die écht impact maken? Merkt u dat ze worstelen met het overtuigen van hun publiek? Ontdek dan de kracht van workshops door Margreet Spijker. Met haar uitgebreide ervaring als presentatie- en interviewtrainer kan Margreet uw team voorzien van de nodige vaardigheden en inzichten om succesvol te communiceren. Door haar unieke aanpak vergroot ze het zelfvertrouwen van uw teamleden en leert ze hen hoe ze hun boodschap krachtig kunnen overbrengen.

Video van dagvoorzitter Margreet Spijker

Margreet Spijker: vertrek bij RTL is als liefdesve - RTL LATE NIGHT

Podcast van dagvoorzitter Margreet Spijker

_02 Margreet en Bart | Niet Verzonnen

Bekijk de lezingen van Margreet Spijker
Vrijblijvend informatie over Margreet Spijker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Margreet Spijker geeft lezingen over de volgende onderwerpen