Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Business Happiness: Things do not happen, they are made to happen

Pernille La Lau

Business Happiness

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Pernille La Lau

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Pernille

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Meer vertrouwen voor betere prestaties

Werken is voor Pernille spelen en daarom doet zij het met plezier. Pernille noemt dat Business Happiness en zij vindt dat ze er om haar heen nog te weinig van ziet. Business Happiness wordt gevoed door interesse in anderen, nieuwsgierigheid, enthousiasme en improvisatievermogen. Het ontstaat door af en toe de IQ knop uit te zetten en de EQ en SQ (spirituele quotiënt) knop aan. Door te durven denken buiten de gebaande paden en door te leren zien dat iedereen uniek is en op zijn eigen wijze de wereld een stukje mooier kan maken.

In de meer dan 20 jaar die Pernille actief is in de mediawereld als presentatrice van entertainment, nieuws- en wetenschappelijke programma’s voor RTL4, SBS, TROS, Veronica en NTR, heeft zij zelf kunnen ervaren wie het voor elkaar krijgt zijn of haar publiek te raken en ook écht te beroeren. Presenteren is een kunst waar geen vaste regels voor bestaan. Toch kun je het leren, zolang je maar de juiste handvatten krijgt aangereikt.

Redenen om spreker Pernille la Lau te boeken

 • Pernille begeleid al meer dan 12 jaar mensen uit het bedrijfsleven
 • Zij weet haar publiek te raken en ook écht te beroeren
 • Beschikbaar voor online en offline sessies

Al meer dan 12 jaar begeleid Pernille mensen uit het bedrijfsleven; raden van bestuur, directieleden, sales management, ondernemers en presentatoren om op een betere (en leukere) manier te presteren en te presenteren. Tijdens haar studie Internationaal Marketing Management heeft zij geleerd om jouw sterke eigenschappen te vertalen in een pure zuurstof voor de strategische ontwikkeling van jouw bedrijf.

Door gebruik te maken van je individuele en persoonlijke talenten ontwikkelt zij samen met jou een uniek “persoonlijk gouden kader” dat je meer houvast en vertrouwen geeft bij alles wat je doet. Het resultaat; betere prestaties en een flinke dosis extra business happiness!

Bekijk de lezingen van Pernille La Lau
Keynote workshop van spreker Pernille La Lau

Business Transformatie en Leiderschap transformatie

Je kent ze wel, de bedrijven met waarden aan de muur als je binnen komt lopen. Of bedrijven waar de waarden hoog in het vaandel staan, maar je ziet of hoort ze nooit. Met de influx van nieuw personeel en nieuw leiderschap is het vaak ook nog eens helemaal niet bekend dat er bedrijfs-levens-waarden zijn. Of denk aan een fusie tussen twee bedrijven, waar de waarde beleving heel bewust is, maar nu ze samen komen passen de waarden niet bij elkaar of kunnen gewoonweg niet alle waarden tot een lange lijst gemaakt worden. En dan de interim manager, die weer met zijn eigen levens waarden afrekent met het personeel. Stond de waarde van bijvoorbeeld “Familie” eerst nog hoog in het vaandel, de nieuwe leidinggevende vindt het nonsens en laat mensen altijd overwerken.

Op het werk en in onze omgeving zien we van elkaar altijd ons gedrag. Waardoor worden we getriggerd en waarom worden we boos over het ene en emotioneel over het andere? Ons Denken en onze Emoties sturen ons gedrag aan. En wat stuurt onze gedachten en onze emoties dan aan? Dat zijn onze waarden. Zoals humor, familie, financiële zekerheid, lange termijn denken, delen, status etc etc.

In deze workshop worden de participanten uitgenodigd om voorafgaand online (kan in iedere taal) hun belangrijkste waarden in te vullen. De resultaten nemen zij mee naar de keynote workshop (mochten ze dit niet hebben gedaan, dan is de keynote-workshop nog steeds te volgen). Ik spar met het publiek over Technisch versus Adaptief Leiderschap, om vervolgens te kijken hoe onze levenswaarden onze manier van leven, beslissingen maken en ook ons leiderschap vormgeven. Het is een fantastische workshop voor mensen om individueel te volgen, en ook om als team te volgen. Een gemengd publiek van individuen en teams is ook mogelijk.

Als je deze keynote-workshop volgt heb je een begin gemaakt in zelfbewust leiderschap geven en kan je overzichtelijk zien waar je eigen gelaagdheid vandaan komt. Ik begeleid vele ceo’s een op een in een transformatie traject waarbij hun leiderschaps stijl drastisch is veranderd(. Ja, daar heb je nog wat extra sessies voor nodig. ) Het levert ruimte in denken en doen op zowel in Business handelen als omgaan met je eigen privé situaties. (Het Barret zelfbewustzijnsmodel wordt hierin meegenomen) Non-Dualistisch denken en kijken naar de uitgebalanceerde weg tussen bijvoorbeeld voor-tegen zijn. Vertrouwen-wantrouwen etc is leven in de driedemensionale visie. Stap voor stap wordt je je eigen heer en meester die je eigen bewustzijn systeem aanstuurt. En dat is wat nodig is voor het nieuwe leiderschap wat nu gevraagd wordt. Adaptief, met moed om conflicten te laten opkomen en die om te zetten in nieuwe business weg.

Ook hier. ga ik uit van Creating a Difference together. Oftewel: strategische allianties om samen verschil te maken. Tintelend fris, helder, eerlijk en met lef.

Keynote workshop van spreker Pernille La Lau

Presenteren en omgaan met spanning

Presenteren is de spiegel van de ziel, en ik mag daar al 30 jaar bij mezelf aan schaven:) Sinds 1995 geef ik presentatiebegeleiding aan vele CEO”s en ik help hen met hun storytelling en de ultieme mix te vinden tussen hun bedrijf en hun eigen talenten. We sparren samen over de manier om de presentatie bevlogen te laten worden en ook echt verbinding met je publiek te maken. Ik geef deze keynote workshop ook voor groepen (onder andere voor BLG wonen gedaan, dochteronderneming van de Volksbank.) We kijken naar de technische kant van presenteren en de authentieke kant. Want iedereen moet op zijn/haar eigen manier presenteren. Ht is nooit copy Paste, en dat past ook zeker niet in deze tijd waar je enkel opvalt en waar mensen je enkel de business gunnen als je ze inspireert. Ik kan uitleggen hoe je met de spanning omgaat waar je mee te maken krijgt als je presenteert, en je leren hoe je die spanning kan gaan aansturen zodat die energie voor je gaat werken ipv tegen je. Ook als je geen spanning ervaart, leer ik je hoe je die juist opwekt zodat je die energie weer kan gebruiken om beter te presteren. Want als je niet om je presentatie geeft, je vindt het dus niet belangrijk.. dan presteer en creëer je ook niet, en raak je je publiek ook niet. Ik kan een directieteam helpen ze individueel te “setten” voor een bijeenkomst, en ze ook gezamenlijk op elkaar laten afstemmen. Individueel en als groep. Voor een zaal geef ik voorbeelden uit de praktijk die ik zelf heb ervaren en ook tips en tricks die je voor jezelf kan toepassen. Nee ik train niemand. Ik noem dit PresentatieSparren.

  Video van spreker Pernille La Lau

  Make a Wish - Pernille La Lau

  Video van spreker Pernille La Lau

  Stadsdialoog

  Bekijk de lezingen van Pernille La Lau
  Vrijblijvend informatie over Pernille La Lau

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Pernille La Lau geeft lezingen over de volgende onderwerpen