Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Sociale media influencer, Psychologe en Sociale Media deskundige

Spreker Najla Edriouch

Najla Edriouch

Sociale media influencer, Psychologe en Sociale Media deskundige

Tarieven en beschikbaarheid
Najla Edriouch

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Najla

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Toen Najla Edriouch als psycholoog aan het werk ging, merkte zij dat zij de technieken uit de behandelingen ook makkelijk in haar eigen leven kon toepassen. Als zij ergens in haar privé leven tegen aan liep, ging zij in wetenschappelijk onderzoek op zoek naar hoe zij haar problemen kon oplossen. Hierdoor werd haar leven net wat makkelijker.

Op haar blog en YouTube kanaal Psycholoog Najla deelt Najla, hoe je wetenschappelijk bewezen adviezen en technieken uit de psychologie, in je eigen leven kan toepassen. Hiernaast geeft zij hier informatie en uitleg over verschillende psychische problemen en deelt zij interessante ontwikkelingen vanuit haar vakgebied. Op dit moment heeft Najla het grootste psychologie gerelateerde YouTube kanaal van Nederland met ruim 22.000 vaste abonnees en gemiddeld 40.000 mensen die per maand haar video’s bekijken.

Redenen om spreker Najla Edriouch te boeken

  • Najla illustreert haar lezingen met praktische voorbeelden, interactieve opdrachten en filmpjes.
  • Ze creëerde psychologie gerelateerde video series samen met o.a. LINDA.tv, de NPO en Psychologie Magazine.
  • Ook werkt ze regelmatig mee aan items voor radio, televisie en kranten en magazines als zowel psychologie- en sociale media deskundige.

Sociale media influencer, Psychologe en Sociale Media deskundige

Naast haar (sociale) media activiteiten werkt Najla vier dagen per week als GZ-psycholoog met adolescenten binnen de gespecialiseerde GGZ.

Ook is zij betrokken als psychologie expert bij Stichting Durf Te Vragen. Deze stichting is opgericht door succesvolle YouTubers Dylan Haegens en Marit Brugman met als doel om psychische problemen onder kinderen en jongeren bespreekbaar te maken en de drempel richting hulpverlening te verlagen.

Najla wordt geregeld als spreker uitgenodigd naar aanleiding van haar blog, YouTube kanaal en media optredens, maar ook voor inspiratiebijeenkomsten en als panellid tijdens congressen.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Najla Edriouch
Lezingen van spreker Najla Edriouch

De invloed van sociale media

Veel mensen nemen hun mobiele telefoon vandaag de dag zelfs mee naar de WC! Als zij hun mobiele telefoon even niet bij zich hebben voelen zij zich totaal onthand. En wanneer ze voor de twaalfde keer die dag hun Instagram checken zien ze weer een hoop “perfecte” mensen met “fantastische” levens langskomen. Wat is de invloed van al die schermtijd op je stemming? Kun je verslaafd raken aan je mobiele telefoon? In deze lezing vertel ik meer over wat al die schermtijd doet met hoe jij je voelt. En ik leg uit waarom sociale media zo verslavend is. Daarnaast geef ik praktisch toepasbare tips waarmee jij op een gezonde manier gebruik kan maken van social media en waarmee het jou gaat lukken om vaker “offline” te zijn.

Lezingen van spreker Najla Edriouch

How to sell your science

Jaarlijks worden er miljoenen wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Helaas blijven veel van deze onderzoeksresultaten een groot mysterie voor het grote publiek en worden mensen dagelijks overspoeld met fake news. Het gaat helaas niet altijd om wat je zegt maar vooral om hoe je het zegt wanneer je informatie wilt overbrengen. In deze presentatie richt ik me voornamelijk op wetenschappers en leg ik uit hoe zij hun onderzoeksresultaten toegankelijk kunnen maken voor het grote publiek. Dit leg ik uit door gebruik te maken van zowel traditionele media als nieuwe media.

Lezingen van spreker Najla Edriouch

Maatwerk

Hiernaast kan er een lezing op maat worden samengesteld op verzoek van de opdrachtgever. Hierbij kan gedacht worden aan Zo maak je psychische problemen bij jongeren meer bespreekbaar, Een net wat makkelijker leven met behulp van wetenschappelijk bewezen tips en Zo profileer jij jezelf als professional op sociale media.

Video van spreker Najla Edriouch

Wetenschappelijk bewezen techniek: Zo GENIET je meer van het leven - Psycholoog Najla

Bekijk de lezingen van Najla Edriouch
Vrijblijvend informatie over Najla Edriouch

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Najla Edriouch geeft lezingen over de volgende onderwerpen