Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Psychologie in sociale media - Ontketen je potentieel

Spreker Najla Edriouch

Najla Edriouch

Psychologe, sociale media expert en influencer. Leer hoe je met bewezen adviezen en technieken uit de psychologie je eigen leven kan verbeteren.

Tarieven en beschikbaarheid
Najla Edriouch

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Najla

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Bent u op zoek naar oplossingen voor hedendaagse uitdagingen binnen uw organisatie zoals het verlies aan productiviteit door overmatig gebruik van smartphones? Wilt u meer weten over de impact van sociale media en de psychologie erachter? Ontdek via Najla Edriouch’s lezingen hoe u wetenschappelijk onderbouwde psychologische inzichten kan integreren voor een positieve verandering in uw leven en in uw organisatie.

Een lezing van Najla Edriouch biedt:

  • Een wetenschappelijke benadering van psychologie met toepasbare oplossingen voor persoonlijke uitdagingen
  • Een spreker met hedendaagse praktijkervaring binnen de psychologie met adolescenten
  • Een boeiende presentatie dankzij haar expertise in sociale media en veelzijdige ervaring als populaire spreker

Verken de samensmelting van psychologie en persoonlijke groei

Najla Edriouch, psycholoog en succesvolle mediapersoonlijkheid, integreerde effectief psychologische technieken in haar eigen leven om problemen op te lossen. Omdat dit haar leven wat gemakkelijker maakte, kreeg ze de drang om dat te delen met anderen. Op haar blog en YouTube-kanaal deelt zij wetenschappelijk onderbouwde psychologische adviezen en technieken voor persoonlijke groei en bereikt ze maandelijks meer dan 40.000 kijkers.

Naast haar media-engagement werkt Najla vier dagen per week als GZ-psycholoog met adolescenten binnen de gespecialiseerde GGZ. Ze is ook een toegewijde psychologie-expert bij Stichting Durf Te Vragen, opgericht door bekende YouTubers, met als doel psychische problemen onder jongeren bespreekbaar te maken. Om haar carrière voort te zetten is ze ook begonnen aan een opleiding tot psychotherapeut.

Najla wordt vaak uitgenodigd als spreker, niet alleen voor media-optredens, maar ook voor inspiratiebijeenkomsten en als panellid tijdens congressen. Ze heeft psychologie-gerelateerde videoseries gemaakt in samenwerking met bekende platforms en is een gewaardeerde deskundige op het gebied van psychologie en sociale media, regelmatig te zien en te horen in radio, televisie, kranten en magazines.

Boek Najla Edriouch voor een inspirerende lezing over de impact van sociale media en ontdek wetenschappelijk onderbouwde psychologische adviezen en technieken voor persoonlijke groei en succes.

Bekijk de lezingen van Najla Edriouch
Lezingen van spreker Najla Edriouch

De verslavende invloed van sociale media

Veel mensen nemen hun mobiele telefoon vandaag de dag zelfs mee naar het toilet. Als ze hun mobiele telefoon even niet bij zich hebben voelen ze zich totaal onthand. En wanneer ze voor de twaalfde keer die dag hun Instagram checken, zien ze weer een hoop “perfecte” mensen met “fantastische” levens langskomen.

Wat is de invloed van al die schermtijd op je stemming? Kun je verslaafd raken aan je mobiele telefoon? In deze lezing vertelt Najla meer over wat al die schermtijd doet met hoe jij je voelt en legt ze uit waarom sociale media zo verslavend is. Daarnaast geeft ze praktisch toepasbare tips waarmee jij op een gezonde manier gebruik kan maken van social media en waarmee het jou gaat lukken om vaker “offline” te zijn.

Lezingen van spreker Najla Edriouch

How to sell your science

Jaarlijks worden er miljoenen wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Helaas blijven veel van deze onderzoeksresultaten een groot mysterie voor het grote publiek en worden mensen dagelijks overspoeld met fake news. Het gaat helaas niet altijd om wat je zegt maar vooral om hoe je het zegt wanneer je informatie wilt overbrengen.

In deze presentatie richt Najla zich voornamelijk op wetenschappers en legt ze uit hoe zij hun onderzoeksresultaten toegankelijk kunnen maken voor het grote publiek door gebruik te maken van zowel traditionele media als nieuwe media.

Lezingen van spreker Najla Edriouch

Lezingen over andere onderwerpen

Naast de bovenstaande lezingen kan er ook een lezing op maat worden samengesteld op verzoek van de opdrachtgever. Hierbij kan gedacht worden aan onder andere ‘Zo maak je psychische problemen bij jongeren meer bespreekbaar’, ‘Een net wat makkelijker leven met behulp van wetenschappelijk bewezen tips’ en ‘Zo profileer jij jezelf als professional op sociale media’.

Video van spreker Najla Edriouch

Wetenschappelijk bewezen techniek: Zo GENIET je meer van het leven - Psycholoog Najla

Bekijk de lezingen van Najla Edriouch
Vrijblijvend informatie over Najla Edriouch

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Najla Edriouch geeft lezingen over de volgende onderwerpen