Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Veelzijdig, professioneel en weet elk evenement naar een hoger niveau te tillen

Patrick Martens

Patrick Martens

Presentator, acteur, televisiemaker.

Tarieven en beschikbaarheid
Patrick Martens

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Patrick

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Patrick Martens is een veelgevraagd presentator en acteur. In 2019 vormde Patrick samen met Daphne Bunskoek het vaste presentatieduo van het RTL4 televisieprogramma 5uurLive. Daarnaast was hij 2 seizoenen lang als theater-, film- en musicaldeskundige vrijwel dagelijks te zien bij RTL Koffietijd. Sinds september 2020 was Patrick naast Loretta, Quinty en Pernille een van de vaste presentatoren van het dagelijkse RTL Koffietijd.

Redenen om Patrick Martens te boeken voor jouw evenement

  • Met een achtergrond als acteur, presentator en stemacteur is Patrick Martens veelzijdig inzetbaar voor diverse evenementen.
  • Patrick’s enthousiaste en levendige presentatiestijl boeit en vermaakt het publiek, waardoor hij een favoriet is op elk podium.
  • Met oog voor detail en een toegewijde werkethiek zorgt Patrick Martens voor een vlekkeloze uitvoering van elk evenement, van voorbereiding tot afsluiting.

Over Patrick Martens

Patrick Martens, naast zijn presentatiewerk, heeft zijn sporen verdiend als acteur en stemacteur. Bekend van grote bioscoop- en televisiehits, speelde hij ruim twee jaar lang de rol van PR-agent Sy Spector in de hitmusical “The Bodyguard”. Hij was te zien in films als “Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en Adriaan”, “App”, “Hartenstraat”, “Gooise Vrouwen 2”, “Jack bestelt een broertje”, “Fashion Chicks”, en “Huisvrouwen bestaan Niet 2”. Als veelgevraagd stemacteur schitterde hij in films als “Rikkie de Ooievaar 1 en 2”, “Hoe tem je een Draak 1, 2 en 3”, “Duck Duck Goose”, “Spongebob”, en de Netflix-serie “The Willoughbys”.

Op televisie debuteerde hij in “Goede Tijden, Slechte Tijden” en speelde later in “Zoop”. Als presentator was hij te zien op Nickelodeon, RTL Telekids, RTL Breakfastclub, en presenteerde hij “Moltalk” voor AvroTros. Zijn komische talent kwam tot uiting in “Celebrity Stand-up” op Comedy Central. In “Dance Dance Dance” veroverde hij samen met Marlayne Sahupala de harten van het publiek. Ook maakte hij indruk met zijn deelname aan “Wie is de Mol” in 2020. Als veelgevraagd presentator voor evenementen, premières en productpresentaties, presenteerde hij onder andere de Kids Choice Awards in Carré en was hij het gezicht van de Stoptober Campagnes.

Op social media werkt hij zorgvuldig aan samenwerkingen, zoals de succesvolle YouTube series voor LINDA.nl. Hij behaalde de winst in “Het Perfecte Plaatje” 2021. Na dertien jaar aan “Koffietijd” te hebben gewerkt, presenteerde hij in de zomer van 2023 twee nieuwe eigen programma’s bij SBS6: de spelshow “Lettrix” en het datingprogramma “Date Smakelijk” met Georgina Verbaan. In 2024 was hij te zien in een aflevering van “Flikken Maastricht”, speelt hij in de nieuwe bioscoopfilm “Rokjesnacht”, en werkt hij aan twee nieuwe projecten.

Bekijk de lezingen van Patrick Martens
Presentator en dagvoorzitter Patrick Martens

Presentator en dagvoorzitter

Op zoek naar een sprankelende en ervaren presentator voor uw evenement? Zoek niet verder! Patrick Martens brengt niet alleen jarenlange ervaring als acteur, presentator en stemacteur met zich mee, maar ook een onmiskenbare dosis enthousiasme en charisma. Met zijn veelzijdigheid en professionele aanpak weet hij elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Van comedy tot serieuze thema’s, Patrick’s energieke presentatiestijl en natuurlijke flair weten altijd te boeien en te vermaken. Boek Patrick Martens nu voor een onvergetelijke en succesvolle ervaring!

Video van Patrick Martens

Mollen met Martens #10: 'Dit is één van de beste mollen!'

Bekijk de lezingen van Patrick Martens
Vrijblijvend informatie over Patrick Martens

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Patrick Martens geeft lezingen over de volgende onderwerpen