Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Met Jeanine doorbreek je de verwachtingspatronen en vind je je persoonlijke vrijheid

Jeanine Bosma

Jeanine laat je inzien dat door met moed buiten je comfortzone en de verwachtingspatronen te stappen je persoonlijke groei versnelt en meer vrijheid ervaart.

Tarieven en beschikbaarheid
Jeanine Bosma

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jeanine

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid
Promo icon

Ontvang een exemplaar van het boek 'LEEF' bij het boeken van een lezing van Jeanine Bosma*

Jarenlang ging spreker Jeanine Bosma uitdagingen uit de weg waarvan ze aan de voorkant niet zeker wist of ze het beoogde resultaat zou halen. Het gevoel van de controle niet willen loslaten en het niet willen falen kan enorm belemmerend zijn. Als je je als mens echter wilt ontwikkelen is het nodig om nieuwe uitdagingen aan te gaan ook als is het met vallen en opstaan. Het levensmotto van Jeanine is daarom ook: “De moed om je kwetsbaar op te stellen gaat niet over winnen of verliezen, maar over moedig zijn dat je je laat zien als je de uitkomst niet kunt voorspellen of onder controle hebt”.

Wat is het ergste dat je kan overkomen? Door te kiezen voor moed en de confrontatie met mislukking, teleurstelling en tegenslag aan durven te gaan weet je je eigen ontwikkeling een boost te geven. Zoals Albert Einstein al zei, “Als je doet wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt”.

Redenen om spreker Jeanine Bosma te boeken:

  • Met ‘LEEF’ laat spreker Jeanine Bosma zien hoe jij meer uit je leven kan halen met praktische inzichten die je meer persoonlijke vrijheid geven.
  • Inspirerende en uitdagende lezingen die aan de basis liggen van een nieuw, vrijer leven.
  • Met de snel veranderde en soms chaotische wereld om ons heen is het tijd voor een nieuw blik op je eigen leven. Met Jeanine vind je de moed om uit je comfortzone te komen.

Durf te leven!

Jeanine weet mensen uit te dagen om opnieuw naar zichzelf te kijken en te realiseren dat je meer kunt dan je denkt. Door het verwachtingspatroon van jezelf en je omgeving te doorbreken (“Zo hoort het nou eenmaal”) kun je de soms verstikkende en contraproductieve verwachtingen loslaten en je eigen vrijheid vinden. Door af en toe uit je comfortzone te stappen kan je veel meer bereiken.

De inzichten en lessen van spreker Jeanine Bosma zijn ook terug te vinden in haar boek ‘LEEF’. Aan de hand van 31 persoonlijke verhalen schetst zij herkenbare situaties waarin ze mensen overtuigd om meer van het leven te genieten. Met ‘LEEF’ laat Jeanine zien hoe ze tot haar antwoorden is gekomen. Haar intrigerende lezingen gaan in op de lessen die ze heeft geleerd en hoe ook jij je eigen vrijheid kan vinden.

*Deze actie is alleen geldig in combinatie met een boeking van de desbetreffende spreker.

Bekijk de lezingen van Jeanine Bosma
Spreker Jeanine Bosma

“Durf jij voluit te leven?”

Naar aanleiding van het boek LEEF, is de vraag; “Durf jij voluit te leven?” En wat is voluit leven eigenlijk? Vanuit haar ervaring van het schrijven van een boek over haar eigen gedrag, geeft Jeanine inzicht in hoe zij heeft geleerd dat ze niet hoeft te leven naar de verwachtingspatronen van haar omgeving. Door deze verwachtingen los te laten geeft ze zichzelf de ruimte om keuzes in haar leven te maken die voor haar belangrijk zijn. Als je een leven vol moed, compassie en verbondenheid wil leiden, moet je de wereld om je heen aankijken en zeggen, dit is wie ik ben en ik ga er helemaal voor.

Kwetsbaarheid is kracht. Pas als je in staat bent om je kwetsbaar op te stellen ontstaat de ruimte om te groeien. Stel jij kwetsbaar op en mag je er zijn van jezelf? We leven in een maatschappij waarbij we succes vaak gelijkstellen met het niemand nodig hebben. We zijn bereid om een helpende hand uit te steken maar zullen niet snel om hulp vragen. Hoe zou je leven er uit zien als je vanuit je kwetsbaarheid durft te handelen?

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gevoelens en de keuzes die je maakt. Te vaak leggen we de verantwoordelijkheid van hoe wij ons voelen buiten onszelf. Hiermee geven we de regie op ons eigen leven feitelijk aan een ander. Hoe bewust ben jij je hiervan en hoe leer je om anders met situaties om te gaan waardoor je meer grip hebt op je eigen leven en de keuzes die je maakt. Krijg antwoorden met een lezing van Spreker Jeanine Bosma.

Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Jeanine Bosma na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

LEEF - een inspirerend verhaal voor elke dag

Vaak nemen we het verwachtingspatroon van onze omgeving voor lief, want ‘zo hoort het’. Hoe verstikkend en contraproductief het ook kan zijn. Niet Jeanine Bosma. Zij werpt het knellende keurslijf af en ontdekt een leven vol vrijheid waarin zij zichzelf volledig kan ontwikkelen. In de 31 verhalen van LEEF schetst zij herkenbare situaties op inlevende toon en buigt deze om tot een bemoediging om meer van het leven te genieten.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Jeanine Bosma

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Jeanine Bosma geeft lezingen over de volgende onderwerpen