Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Stijn spreekt over onderwerpen als seksualiteit, mannelijkheid en mentale gezondheid

Spreker Stijn de Vries

Stijn de Vries

Presentator, programmamaker, fotograaf en acteur

Tarieven en beschikbaarheid
Stijn de Vries

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Stijn

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Na zijn opleiding Journalistiek besloot Spreker Stijn de Vries de gok te wagen en zich aan te melden bij de BNNVARA Academy. Na dat succesvol te hebben afgerond, maakte hij voor Spuiten en Slikken de series ‘Jong Geleerd, Nooit Gedaan’ en ‘Mooi, Man’. De eerste serie, die gaat over zijn maagdelijkheid, leverde behoorlijke media-aandacht op. Het werd onder andere opgepakt door Het Parool, 3FM, NOS Stories, Eva Jinek, Winq, FunX en LINDA.meiden.

Redenen om spreker en presentator Stijn de Vries te boeken

  • Stijn is een jonge, gedreven maker die zich vooral laat inspireren door mensen die dichtbij hem staan of waar hij juist nog alles over wil leren.
  • Zijn nieuwsgierigheid is misschien wel zijn meest prominente drijfveer, iets waardoor we vast nog veel van hem zullen gaan horen!
  • Stijn voelt zich comfortabel om evenementen in zowel Engels als Nederlands te presenteren.

Over spreker en presentator Stijn de Vries

In de tweede serie, die eveneens fijn werd ontvangen, besprak hij het mannelijk schoonheidsideaal en onzekerheid onder mannen. Zo bezocht hij een plastisch chirurg, sprak Stijn met andere mannen over hun onzekerheden en sportte hij zes dagen per week om te zien wat dat met hem zou doen. Ook bedacht Stijn samen met TikTokker Duncan Tromp de podcast ‘Relnichten’. Daarin praten de twee iedere aflevering over een onderwerp waar ze over rellen. De podcast stond dagenlang op nummer één in de hitlijsten. Hysterie gegarandeerd.

Ondertussen bleef hij bezig met zijn andere grote liefdes: fotografie en acteren. Zo fotografeerde hij voor onder meer Winq, Anna Nooshin, LINDA. en Bram Krikke. Naast het presenteren en fotograferen is Stijn ook bezig met acteren. Hij had een rol in de film ‘Meskina’, geregisseerd door Daria Bukvić. Ook nam hij lessen bij De Toneelmeesters. Zijn acteerdroom? Een crimineel spelen in een serie of film.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Stijn de Vries
Spreker, dagvoorzitter en presentator Stijn de Vries

Spreker, dagvoorzitter en presentator

Als presentator en host is Stijn zich zich volop aan het ontwikkelen, zo heeft hij onder andere recentelijk opgetreden als host op avonden over verschillende maatschappelijke onderwerpen, en spreekt hij graag over gevoelige onderwerpen als seksualiteit, mannelijkheid en mentale gezondheid. Ook heeft hij al meerdere keren op scholen of onder studenten gesproken over zijn werk als journalist, fotograaf en de documentaires die hij heeft gemaakt. Stijn praat open over zijn eigen ervaringen, maar weet ook een verbindende en factor te zijn om dialoog tussen anderen op gang te brengen tijdens een event. En dat alles altijd met een goede dosis humor en relativeringsvermogen.

Stijn voelt zich comfortabel om evenementen in zowel Engels als Nederlands te presenteren.

Video van spreker Stijn de Vries

Het mannelijke schoonheidsideaal

Bekijk de lezingen van Stijn de Vries
Vrijblijvend informatie over Stijn de Vries

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Stijn de Vries geeft lezingen over de volgende onderwerpen