Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

De voordelen van diversiteit zijn minimaal zonder inclusie

Spreker Wendy Broersen

Wendy Broersen

Expert op het gebied van diversiteit en inclusie

Tarieven en beschikbaarheid
Wendy Broersen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Wendy

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Wendy Broersen is inclusie expert en helpt organisaties om, met het aantrekken van meer diversiteit, te zorgen dat ze blijven en dat zij zich net zo snel en net zo makkelijk kunnen ontwikkelen binnen de organisatie als de mensen die er al waren. Ze noemt zichzelf een ‘onverbeterlijke positivo’ en volgens velen is haar enthousiasme heel aanstekelijk. Aanzetten tot actie is wat zij het liefste doet.

Zij is de initiatiefnemer en gastdocent van het D&I Master Programma op de Universiteit van Amsterdam waaraan professionals uit heel Europa deelnemen. Zelf zegt ze hierover: “Het slechtste business model ooit want eigenlijk leid ik mensen op om te kunnen wat ik kan. Maar ik ben er vast van overtuigd dat ik het niet alleen kan en de mensen die zich met dit onderwerp bezig houden hebben wel de kennis en inzichten nodig om dit werk goed te kunnen doen. Meer impact dus en daarom word ik hier heel blij van.”

Redenen om spreker Wendy Broersen te boeken

  • Als Wendy op het podium staat krijg je als kijker het gevoel dat jij het verschil kunt maken.
  • Haar focus op alles wat er allemaal wel mogelijk is, raakt en activeert. Een mooie mix van kennis en wetenschappelijke data zorgen ervoor dat je nog verder wordt overtuigd.
  • Middels leuke en interessante voorbeelden uit binnen- en buitenland van allerlei branches geeft zij nog meer concrete tips die al bewezen succesvol zijn.
  •  Kortom, je krijgt niet alleen het gevoel dat jij het verschil kunt maken, je krijgt ook nog de handvatten om er meteen mee aan de slag te gaan.

Mooie mix van kennis en wetenschappelijke data

Behalve spreker en eigenaar van verschillende bedrijven als internationaal bedrijf Superpeople Company is ze ook nog eens vreselijk nieuwsgierig. Dingen anders doen dan op een onconventionele manier als ze ziet dat het niet goed of snel genoeg gaat, gebruik makend van nieuwe tech als AR & VR en gamificatie. Bedenker van Equalitypoly; het eerste management D&I game om bedrijven niet alleen over inclusie te laten praten maar ook daadwerkelijk te gaan doen. Zij is regelmatig te vinden in de media als expert op het gebied van genderdiversiteit en inclusie.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Wendy Broersen
Lezingen van spreker Wendy Broersen

De 5 belangrijkste trends in D&I

In deze sessie bespreekt Wendy Broersen de 5 meest trendy ontwikkelingen en topics op het gebied van D&I. Moet het nu D&I, I&D of DEI zijn? Het fenomeen ‘angry white men’; wat is het en wat kun je eraan doen? Wat is er mogelijk op het gebied van gegevens verzamelen zodat jouw D&I beleid meer effect heeft? Inclusion, belonging, inclusief leiderschap en wat is Neurodiversity? (verandert natuurlijk per jaar)

Lezingen van spreker Wendy Broersen

De inclusie matrix

Vraag jij je wel eens af waarom sommige mensen niet zo enthousiast zijn over D&I? Waarom sommige acties/activiteiten weinig aandacht/bezoekers krijgen? Dat heeft te maken met de fase van inclusie waarin iemand zich bevindt. Je wilt immers ook niet horen welk flink onderhoud je aan je huis moet doen als je net een nieuwbouwhuis hebt gekocht?

De inclusie matrix sessie legt uit welke fasen en organisatie doorloopt op weg naar volledige inclusie. Welke acties je in welke fase het beste kunt doen en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw activiteiten/acties een optimaal resultaat opleveren. Natuurlijk is er ook ruimte om te kijken in welke fase jullie organisatie zit, hoe je iedereen mee krijgt en wat mogelijke volgende acties zouden kunnen zijn (met veel best practices natuurlijk!).

Lezingen van spreker Wendy Broersen

14 tips om sneller en makkelijker carrière te maken

Met deze 14 tips kun jij makkelijker en sneller carrière maken. Ze geven je niet alleen inzicht in de verschillen tussen vrouwen en mannen maar helpen je ook jouw ambities waar te maken. Tips over onderhandelen, je netwerk, stemgebruik, ambitie en presentatie zitten daar natuurlijk bij! Praktisch, doelgericht en vrijwel meteen effectief. Compleet met de nodige uitleg, mogelijkheid voor persoonlijke vragen en interactie. En als cadeautje een e-book dat je na afloop gratis kunt downloaden. (speciale versie voor vrouwen of mensen met een multiculturele achtergrond beschikbaar)

Video van spreker Wendy Broersen

Short version of confidence training by Wendy Broersen

Bekijk de lezingen van Wendy Broersen
Vrijblijvend informatie over Wendy Broersen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Wendy Broersen geeft lezingen over de volgende onderwerpen