Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Geheugen

Lezingen over het Geheugen

Hoe sla je informatie het meest snel op, en zorg je dat je dingen niet vergeet? Meer weten over interne processen in ons brein, geheugentraining of bijvoorbeeld dementie? Onderstaande sprekers geven lezingen over het geheugen.

Vrijblijvend informatie

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op

Bel: +31 (0)30 80 80 884
Vrijblijvend informatie

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De toegevoegde waarde van een professionele spreker? De combinatie van entertainment, inspiratie én actuele kennis.

Met de juiste spreker maak je van ieder evenement een succes, daar helpen wij je graag bij

Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om klanten en sprekers met elkaar te verbinden

Wij maken het vinden van de perfecte spreker een stuk gemakkelijker

Alle sprekers over geheugen (6)

Help met kiezen
no-image

Elke Geraerts

Activeer het volledige mentaal kapitaal van je organisatie. Elke deed onderzoek naar stress op de werkvloer en schreef het boek 'Mentaal Kapitaal, Versterk je mentale veerkracht en vermijd burn-out'.

Kent u de impact van stress op uw bedrijf en de effecten ervan op uw omzet?  Spreker Elke Geraerts deed onderzoek naar stress en mentale veerkracht en is veelgevraagd voor thema's als Mentaal Kapitaal en Authentieke...

no-image

Rick van Asperen

Trainer, coach, inspirator, dagvoorzitter en auteur. Geeft op maat gemaakte energieke lezingen om uw authenticiteit, communicatie en inspiratie een krachtige impuls te geven.

Origineel, enthousiasmerend en uitermate praktisch. Als spreker Rick van Asperen is geweest dan wordt er nog dagen nagepraat over de aansprekende metaforen, de herkenbare situaties en toepasbare inzichten en...

no-image

Erik Scherder

Neuropsycholoog en veelgevraagd spreker. Het bijwonen van zijn lezing over het brein, muziek en beweging is een unieke ervaring.

Dat beweging goed voor ons is, is bekend, maar wat doet beweging eigenlijk met onze hersenen? Spreker Erik Scherder is neuropsycholoog en deed veelvuldig onderzoek naar de relatie tussen beweging en hersenprocessen. Erik is betrokken bij...

no-image

Margriet Sitskoorn

Neuropsycholoog, hoogleraar Klinische Neuropsychologie en bestsellerauteur. Maakt ingewikkelde thema's rond het brein toegankelijk voor het grote publiek.

Spreker Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Ze doet onderzoek naar de relatie tussen hersenen en gedrag en geeft hier inspirerende lezingen...

no-image

Kasper Bormans

Ondernemer, auteur en postdoctoraat onderzoeker in het verhogen van de levenskwaliteit van mensen die lijden aan dementie.

Spreker Kasper Bormans vertrekt vanuit de leefwereld van dementie en confronteert ons met een nieuwe vorm van communicatie die we als samenleving verloren zijn. Deze inzichten zijn een meerwaarde binnen zeer uiteenlopende omgevingen: scholen,...

no-image

Rick de Jong

Geheugensporter & Breintrainer

Spreker Rick de Jong laat zien hoe krachtig een getraind brein kan zijn. In Nederland is veel onbekend over de officiële geheugensport en breinvaardigheden, toch is de sport in andere delen van de wereld razend populair. Rick vertelt graag over...

Geheugen
Geheugen
5 van de 5 sterren

"Snelle reactie en goed meedenken met de klant."

Zorg van de Zaak netwerk

Op maat gemaakte workshops en lezingen over het geheugen

Geheugen
  • Geheugentraining is enorm populair. Hoe sla je informatie het meest snel op? en hoe zorg je dat je dingen voor langere tijd onthoud? Geheugentrainers laten zien hoe je je geheugen optimaal gebruikt.
  • Het geheugen is het vermogen om informatie te onthouden. Naarmate we ouder worden kan het zijn dat ons geheugen ons in de steek begint te laten. Het kan zijn dat je af en toe sneller een boodschapje vergeet, maar dit kan ook extremere vormen aannemen, namelijk een stoornis als Dementie. Hoe kan dit? en hoe leer je hier mee om te gaan?

Bekijk het overzicht met lezingen over het geheugen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden betreft het boeken van een spreker over het geheugen.

Vraag naar tarieven en beschikbaarheid