Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

De veelzijdige reis door voetbal en podia, van een Brabantse icoon

Spreker en dagvoorzitter Björn van der Doelen

Björn van der Doelen

Songwriter, voormalig profvoetballer en presentator. Met een uniek gevoel van comfort op het podium, deelt hij de hoogte- en dieptepunten uit zijn leven.

Tarieven en beschikbaarheid
Björn van der Doelen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Björn

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Verliest uw team de motivatie tijdens perioden van verandering? Staan uw medewerkers voor uitdagingen die hun moraal ondermijnen? Spreker Björn van der Doelen gebruikt zijn unieke achtergrond als voormalig profvoetballer en ervaring in de entertainmentindustrie om uw team te inspireren, motiveren en verenigen. Ontdek de inspirerende odyssee van een voormalige profvoetballer die zijn passie voor muziek volgde en een reis begon die de podia verlichtte met zijn eerlijke verhalen en betoverende melodieën.

Een lezing van Björn van der Doelen biedt:

  • Een boeiende inkijk in zijn veelzijdige carrière als voormalig profvoetballer, muzikant en verhalenverteller
  • Persoonlijke anekdotes en levenslessen die zijn oprechte en authentieke benadering illustreren
  • Een inspirerende ervaring van zijn hoogte- en dieptepunten waarbij zijn karakteristieke humor het publiek weet te boeien en te raken

De lessen uit de veelzijdige wereld van een songwriter-voetballer

Spreker Björn van der Doelen is een veelzijdige en gepassioneerde persoonlijkheid, bekend om zijn diverse talenten en bijdragen aan de kunst- en entertainmentwereld. Na een aantal jaren als profvoetballer, bij clubs als PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen, heeft Björn zijn hart gevolgd en zijn carrière vroegtijdig beëindigd om zich te richten op zijn liefde voor muziek.

Na zijn overstap naar de muziekwereld heeft Björn van der Doelen zichzelf bewezen als een getalenteerde singer-songwriter en muzikant. Met zijn authentieke en eerlijke teksten heeft hij een indrukwekkend repertoire opgebouwd van meerdere albums, waaronder het veelgeprezen “Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd”. Zijn muzikale reis heeft hem geleid langs theatertours, cluboptredens en talloze andere evenementen, waarbij hij zijn publiek keer op keer weet te raken met zijn oprechte verhalen en karakteristieke glimlach.

Maar Björn van der Doelen is meer dan alleen een muzikant. Hij is een veelgevraagd spreker, columnist en programmamaker, die zijn stem laat horen op uiteenlopende platforms. Van lezingen en forumavonden tot televisieoptredens en acteerrollen, hij blijft actief betrokken bij verschillende projecten en initiatieven. Zijn betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties en zijn liefde voor zijn geboortestreek Brabant maken hem tot een geliefde en invloedrijke figuur in de gemeenschap. Björn van der Doelen, de parel van Brabant, is een naam die staat voor creativiteit, passie en integriteit.

Boek nu een lezing van Björn van der Doelen, of boek hem als dagvoorzitter/presentator, en ervaar zijn charisma zelf terwijl uw publiek geïnspireerd en gemotiveerd wordt door zijn doorzettingsvermogen en uniek levensverhaal.

Bekijk de lezingen van Björn van der Doelen
Lezing van spreker Björn van der Doelen

Levensverhaal met vallen en opstaan

Heb je moeite om je team gemotiveerd te houden en de productiviteit op peil te houden? Ontdek hoe Björn van der Doelen’s inspirerende lezingen kunnen bijdragen aan het stimuleren van de motivatie en betrokkenheid van je team. Met zijn authentieke verhalen en oprechte benadering weet hij de essentie van doorzettingsvermogen en teamwork over te brengen, waardoor je team gemotiveerder en meer geïnspireerd dan ooit zal zijn.

Spreker Björn van der Doelen als dagvoorzitter

Dagvoorzitter/presentator

Wil je dat je evenement een blijvende indruk achterlaat en je boodschap effectief wordt overgebracht? Ontdek hoe Björn van der Doelen als dagvoorzitter een onvergetelijke ervaring kan creëren. Met zijn unieke charisma, ervaring en storytelling talent weet hij je publiek te inspireren en te betrekken, waardoor je evenement een groot succes wordt. Boek vandaag Björn nog als dagvoorzitter en laat hem je helpen om je doelen te bereiken en je publiek te boeien.

Lezing van spreker Björn van der Doelen

Ervaring tijdens de jeugdopleiding bij PSV met Marcel van Herpen

In deze interactieve voorstelling gaat Björn van der Doelen samen met Marcel van Herpen en het publiek in gesprek over zijn ervaringen tijdens zijn jeugdopleiding bij PSV Eindhoven. Ze bespreken samen voetbalpijn en muziekplezier en ontdek hoe deze twee visionairen op zoek gaan naar verborgen talenten en hoe ze geloven dat ware potentie pas tot bloei komt als je er actief mee aan de slag gaat.

Video van spreker Björn van der Doelen

PSV - DOCU | Doelen

Video van spreker Björn van der Doelen

De sportmonoloog van Björn van der Doelen | SportsSpeakers | Xsaga

Video van spreker Björn van der Doelen

Björn van der Doelen - 'Vrouwen Uit Brabant' live bij Muziekcafé

Video van spreker Björn van der Doelen

Soldaat Björn van der Doelen

Bekijk de lezingen van Björn van der Doelen
Vrijblijvend informatie over Björn van der Doelen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Björn van der Doelen geeft lezingen over de volgende onderwerpen