Loading content ...

Leontien van Moorsel

Leontien van Moorsel

inspiratie & motivatie

Toen spreker Leontien van Moorsel haar carrière in haar prille jeugd startte was meteen duidelijk dat we met een uitzonderlijk talent te maken hadden. Als spreker vertelt Leontien over haar carrière vol overwinningen, maar ook de tegenslagen waaronder een eetstoornis. Een inspirerend verhaal!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een eerlijke en spontane Brabantse meid vol energie en doorzettingsvermogen, de karaktereigenschappen die resulteerden in een geweldige wielercarrière. Spreker Leontien van Moorsel werd 4 keer Olympisch kampioene, 9 keer wereldkampioene, 2 keer winnares van de Tour de France, 39 keer Nederlands kampioene en houdster van het werelduurrecord.

In 2005 is spreker Leontien van Moorsel samen met haar man Michael Zijlaard een eigen bedrijf begonnen genaamd Leontien Total Sports waar ze o.a. spin-, wielren- en mountainbikeclinics geeft. Ze organiseert ze de jaarlijkse Leontien Ladies Ride en Leontien Ladies Run. Daarnaast heeft Leontien een betaalbare sportkledinglijn die verkrijgbaar is bij het Kruidvat en op haar eigen website.

Leontien verzorgt regelmatig presentaties voor o.a. het bedrijfsleven waarbij zij niet alleen haar verhaal van een ongelooflijke wielercarrière vertelt, maar ook haar persoonlijke gevecht tegen een eetstoornis. Om anderen te helpen werd in 2015 het Leontienhuis geopend, een inloophuis voor jonge mensen met een eetstoornis.

    Lezingen van spreker Leontien van Moorsel

    • Sportcarrière
    • Wielrennen
    • Eetstoornis
Gerelateerde sprekers

Leontien van Moorsel geeft lezingen over de volgende onderwerpen: